vzhledem k hlouposti zdejších rusofobů zde materiály ke studiu: https://www.kupredudominulosti.cz/sando ... eD_8FxIgcQPavel.Moravec píše: ↑24 dub 2021, 20:05 Vzhledem k odpovědím trolla rivana ve stylu "neuvedu žádný argument a cokoliv napíšete je lež" dopřeji vaším očím pohled na pěkný obrázek:
dont_feed_trolls.jpg
Vrbětice: budem dál evidence based?
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Re: Vrbětice: budem dál evidence based?
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10822 poděkování
- Dostal poděkování: 8772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To je nějaká epidemie? Bývalá TV hlasatelka Martina Kociánová už se také pomátla?
https://www.domainmaster.cz/domena/kupr ... ulosti.cz/

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
-
jasné..... kdo má jiný názor než vy, ten se podle vás pomátl ..... a bum, dnes vám prezident dokonale rozbil hračkyPetr.Vileta píše: ↑25 dub 2021, 02:09 To je nějaká epidemie? Bývalá TV hlasatelka Martina Kociánová už se také pomátla?![]()

Politici, novináři a aktivisté se úpěnlivě vyhýbají tomu, aby z dnešního projevu prezidenta Zemana k Vrběticím rozstříleli tato slova: „Mohu konstatovat, že ve zprávě BIS se uvádí, a tuto větu jsem si podtrhl, že neexistují důkazy ani svědectví, že by tito dva agenti byli ve vrbětickém areálu.“ Dokonce před druhým výbuchem kontrola skladů neodhalila žádné nástražné výbušné zařízení."
....... tolik k těm "důkazům" o "pachatelích a aktérech výbuchu" ..... jak jsem psal už dříve... píšete veřejně lži.
-
- Dal poděkování: 112 poděkování
- Dostal poděkování: 180 poděkování
Vy zřejmě nejste schopen objektivního myšlení, a mozek máte nastaven jedině na svou jedinou pravdu.rivan píše: ↑25 dub 2021, 18:42 Politici, novináři a aktivisté se úpěnlivě vyhýbají tomu, aby z dnešního projevu prezidenta Zemana k Vrběticím rozstříleli tato slova: „Mohu konstatovat, že ve zprávě BIS se uvádí, a tuto větu jsem si podtrhl, že neexistují důkazy ani svědectví, že by tito dva agenti byli ve vrbětickém areálu.“ Dokonce před druhým výbuchem kontrola skladů neodhalila žádné nástražné výbušné zařízení."
Už jsem vám to jednou vysvětloval:
Vysvětlím to ještě jednou:https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=757132#p757132 píše:Jestliže tato dvojice poslala do Vrbětic falešné pasy a pak v den výbuchu spolu s dalšími 4 členy GRU opustila Česko, není za mne co řešit. Výbuch je evidentně práce Ruska a GRU, a jestli v tuto chvíli existují nebo neexistují důkazy postačující pro odsouzení jednotlivých členů GRU je úplně jedno.
...
Policie ČR nikdy nevede trestní stíhání proti státu.
Jedna věc je trestní zodpovědnost jednotlivců, druhá věc je vina Ruska a GRU. Tyto dvě věci Miloš Zeman míchá dohromady.
V tom prvním případě je třeba prokázat, který konkrétní člověk rozmístil výbušniny a odpálil je, nebo že k tomu navedl někoho jiného.
V druhém případě stačí jiný typ důkazů, jako že se v okolí několik dní pohybovala skupina agentů GRU, kteří se prokazovali falešnými pasy, kteří žádali o přístup do areálu, a kteří v den výbuchu hromadně opustili Česko.
Všechny politické subjekty, státní zastupitelství, vyšetřovatelé NCOZ, BIS mají na věc stejný názor. Kromě prezidenta, SPD a KSČM, kteří stojí na ruské straně barikády.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi 55108311 za příspěvky (celkem 4):
- Pavel.Moravec, Jakub.Backa, Radek.Strouhal, Jan.Zavadil
-
vaše konstrukce, dosvědčující že vůbec nechápete co píšu, mne už absolutně nezajímají, klidně si mějte mylný pocit, že něco vysvětlujete. V dokazování nejde o názor, ale o fakta a důkazy, a ty prostě nejsou, takže vaše reakce jsou zbytečné.55108311 píše: ↑25 dub 2021, 20:43Vy zřejmě nejste schopen objektivního myšlení, a mozek máte nastaven jedině na svou jedinou pravdu.rivan píše: ↑25 dub 2021, 18:42 Politici, novináři a aktivisté se úpěnlivě vyhýbají tomu, aby z dnešního projevu prezidenta Zemana k Vrběticím rozstříleli tato slova: „Mohu konstatovat, že ve zprávě BIS se uvádí, a tuto větu jsem si podtrhl, že neexistují důkazy ani svědectví, že by tito dva agenti byli ve vrbětickém areálu.“ Dokonce před druhým výbuchem kontrola skladů neodhalila žádné nástražné výbušné zařízení."
Už jsem vám to jednou vysvětloval:Vysvětlím to ještě jednou:https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=757132#p757132 píše:Jestliže tato dvojice poslala do Vrbětic falešné pasy a pak v den výbuchu spolu s dalšími 4 členy GRU opustila Česko, není za mne co řešit. Výbuch je evidentně práce Ruska a GRU, a jestli v tuto chvíli existují nebo neexistují důkazy postačující pro odsouzení jednotlivých členů GRU je úplně jedno.
...
Policie ČR nikdy nevede trestní stíhání proti státu.
Jedna věc je trestní zodpovědnost jednotlivců, druhá věc je vina Ruska a GRU. Tyto dvě věci Miloš Zeman míchá dohromady.
V tom prvním případě je třeba prokázat, který konkrétní člověk rozmístil výbušniny a odpálil je, nebo že k tomu navedl někoho jiného.
V druhém případě stačí jiný typ důkazů, jako že se v okolí několik dní pohybovala skupina agentů GRU, kteří se prokazovali falešnými pasy, kteří žádali o přístup do areálu, a kteří v den výbuchu hromadně opustili Česko.
Všechny politické subjekty, státní zastupitelství, vyšetřovatelé NCOZ, BIS mají na věc stejný názor. Kromě prezidenta, SPD a KSČM, kteří stojí na ruské straně barikády.
- Vladimir.Votapek
- Člen KS Praha
- Profese: moderátor
- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Pavel.Moravec za příspěvek. Rivan trolí ve více fórech a zatím jsem nezaznamenal, že by s ním někde byla možná rozumná diskuse. Takže se připojuji k výzvě: Nekrmte trolly. Nereagujte na ně. Nevšímejte si jich. Minimálně do doby, než přestanou trolit a začnou diskujtovat.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vladimir.Votapek za příspěvky (celkem 4):
- Petr.Vileta, 55108311, Jakub.Backa, Pavel.Moravec
-
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Jistě všichni uznají, že zatím máme velmi málo informací (v porovnání s kauzou Skripal až směšně málo) a nelze sestavit věrohodný strom posloupností.
Zatím mne ovšem zaráží tři věci:
a) Bellingcat přišli 20.4.2021 s jmény a daty údajných agentů GRU, ovšem dle evropské regulace záznamů pasažérů (PNR data) se tyto záznamy mohou uchovávat pouze pět let. Jak k nim přišel Bellingcat po sedmi letech?
b) stejná krycí jména a pasy měli použít při útoku na Skripala. Proč by používali na dvě tajné operace stejné krycí jména? Není pravděpodobnější původní varianta, že jejich pobyt zde v říjnu 2014 byl za účelem sledování Skripala?
c) (dle mého asi největší "díra" v tomto příběhu) - Tito dva lidé měli zaslat falešné pasy e-mailem s žádostí o návštěvu muničních skladů, následně ovšem nejsou evidováni na vrátnici a pokud se do těchto skladů dostali, nebylo to oficiální cestou. Proč tedy se předem ohlašovali a posílali pasy e-mailem? Vždyť by tímto e-mailem zanechali naprosto jasnou stopu a přitom naprosto zbytečně.
Než mne někdo označí za trolla, robota či tak něco - pouze se snažím na vše dívat s odstupem a hledat za věcmi logiku. Pokud mi nesedí informace a posloupnost věcí, nebudu to přehlížet skrz vlastní ideologii. (podobně jsem postupoval u Skripala - zde byla oficiálně verze také velmi směšná - Skripalovi se měli otrávit přes jed na klice u jejich domu, ovšem otrava se měla projevit po čtyřech hodinách v naprosto stejný čas u staršího muže a mladé, hubené dívky? I naprostý lajk v toxikologii vám řekne, že je toto nemožné - to ovšem nevylučuje, že je otrávili v jiný čas, pouze, že oficiální verze má naprosto velkou díru)
a) Bellingcat přišli 20.4.2021 s jmény a daty údajných agentů GRU, ovšem dle evropské regulace záznamů pasažérů (PNR data) se tyto záznamy mohou uchovávat pouze pět let. Jak k nim přišel Bellingcat po sedmi letech?
b) stejná krycí jména a pasy měli použít při útoku na Skripala. Proč by používali na dvě tajné operace stejné krycí jména? Není pravděpodobnější původní varianta, že jejich pobyt zde v říjnu 2014 byl za účelem sledování Skripala?
c) (dle mého asi největší "díra" v tomto příběhu) - Tito dva lidé měli zaslat falešné pasy e-mailem s žádostí o návštěvu muničních skladů, následně ovšem nejsou evidováni na vrátnici a pokud se do těchto skladů dostali, nebylo to oficiální cestou. Proč tedy se předem ohlašovali a posílali pasy e-mailem? Vždyť by tímto e-mailem zanechali naprosto jasnou stopu a přitom naprosto zbytečně.
Než mne někdo označí za trolla, robota či tak něco - pouze se snažím na vše dívat s odstupem a hledat za věcmi logiku. Pokud mi nesedí informace a posloupnost věcí, nebudu to přehlížet skrz vlastní ideologii. (podobně jsem postupoval u Skripala - zde byla oficiálně verze také velmi směšná - Skripalovi se měli otrávit přes jed na klice u jejich domu, ovšem otrava se měla projevit po čtyřech hodinách v naprosto stejný čas u staršího muže a mladé, hubené dívky? I naprostý lajk v toxikologii vám řekne, že je toto nemožné - to ovšem nevylučuje, že je otrávili v jiný čas, pouze, že oficiální verze má naprosto velkou díru)
-
..... tvrdíte vy, který se ještě nikdy o žádnou rozumnou diskusi nepokusil ... mám opravdu chuť sem nakopírovat všechny vaše reakce na mne jako důkaz ..... opravdu jste mne teď tím lživým tvrzením pobavilvotapek532 píše: ↑25 dub 2021, 23:04 Děkuji Pavel.Moravec za příspěvek. Rivan trolí ve více fórech a zatím jsem nezaznamenal, že by s ním někde byla možná rozumná diskuse. Takže se připojuji k výzvě: Nekrmte trolly. Nereagujte na ně. Nevšímejte si jich. Minimálně do doby, než přestanou trolit a začnou diskujtovat.

-
obdivuji vaši trpělivost, ovšem zde je hledání pravdy a trvání na předložení důkazů označováno za trollení, připouští se pouze názory obviňující a odsuzující Rusko jako 100% pachatele. Tak hodně štěstí.marek.s. píše: ↑26 dub 2021, 08:52 Jistě všichni uznají, že zatím máme velmi málo informací (v porovnání s kauzou Skripal až směšně málo) a nelze sestavit věrohodný strom posloupností.
-
- Dal poděkování: 112 poděkování
- Dostal poděkování: 180 poděkování
Ad b), c)marek.s. píše: ↑26 dub 2021, 08:52 b) stejná krycí jména a pasy měli použít při útoku na Skripala. Proč by používali na dvě tajné operace stejné krycí jména? Není pravděpodobnější původní varianta, že jejich pobyt zde v říjnu 2014 byl za účelem sledování Skripala?
Rusové se prostě chovají nepochopitelně. Mě by zajímalo jak mohlo dojít k tomuto:
Když v roce 2018 Británie zveřejnila fotografie "Boširova a Petrova" a sdělila jakým letem ti dva přiletěli z Moskvy do Londýna a jakým pak odletěli (https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/br ... f6b220ee8/), ruské ministerstvo zahraničí řeklo, že takoví lidé vůbec neexistují (https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/br ... f6b220ee8/). Teprve za týden přišel Putin se svým "našli jsme je" (https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/pu ... 47ab5f122/)
Takže 5. září Rusko jejich existenci v seznamech pasažérů popřelo, a teprve 12. září je Rusko "našlo". Tím se Rusové úplně zbytečně usvědčili.
Proč proboha krytí "Boširova a Petrova" neměli připravené předem? A pokud neměli, proč popírali, že ti dva letěli těmi letadly? Rusové mohli přiznat jejich existenci hned a pak je jako týden hledat po Rusku a během té doby pilovat jejich historku.
Ad b)
to vysvětlení je jednoduché: Bylo by velmi riskantní, aby člověk s daným obličejem létal po Evropě s pasy na deset různých jmen. Ty fotografie a jména se ukládají do stejných databází.
Do Vrbětic poslali jiné jméno, protože asi správně předpokládali, že kopie pasu se z IMEXu do velkých databází nedostane.
Ad c)
Možná, že teprve tím e-mailem začali vytvářet své kontakty v IMEXu. Když jednáš s prodejcem zbraní, asi po tobě vždy bude chtít aby ses identifikoval. Tomu se nemohli vyhnout.
Ad a)
Pokud chcete od někoho odpověď, doporučuju přidat nějaké odkazy. Například já o té věci nic nevím. (Sám si na to čas nevyhradím, ale třeba to bude zajímat někoho dalšího)
Naposledy upravil(a) 55108311 dne 26 dub 2021, 16:09, celkem upraveno 1 x.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi 55108311 za příspěvky (celkem 4):
- Jakub.Backa, Pavel.Moravec, Radek.Strouhal, Jan.Zavadil