paveltucek píše: ↑24 čer 2022, 05:24
Tak hlavně jestli si už všichni Piráti, kteří tenkrát souhlasili s nominací Polčáka dali už před zrcadlem facku...jen zde na fóru jich bylo 22% viewtopic.php?f=637&t=57681
Zdravím, Pavle, víš, Ty a já nejsme členy a přesto můžeme diskutovat na pirátskému fóru. Pro mě je to takový malý závan svobody. Piráti jsou jediná strana, která toto umožňuje.
Než jsem začala na fórum psát, pročetla jsem si ho. Jsou zde zajímavé věci. Např. post Dalibora Záhory, dlouho před koalicni smlouvou se Stanem, o tom, že může dojít k prekrouzkovani. Sociální sítě a diskuze byly plné lidí, kteří psali, že budou krouzkovat. Nikdo z vrcholných Pirátů na to nebral zřetel. Dohoda opravdu neovlivní voliče.
Všímám si usilovně práce např. Martina Kučery, Janky Michailidu, Honzy Licky a dalších, kteří, dle mého Piráty drží pohromadě. Petr Vileta - nestor a udržovatel fóra.
Vojta Pikal má v popisku, že je holka pro všechno. Já si myslím, že má obrovskou zásluhu na tom, že administrativa je cajk. Jsem kancelářská a chápu ho. Má můj obdiv.
Toxická osoba Pirátů je pan Michálek. Alespoň, dle mého. Určitě ho čeká skvělá budoucnost, ale myslím si, že někde jinde než u Pirátů. Je používán jako buldozer proti ostatnim, ale u sociálně inteligentních a zaměřených Pirátů působí jako pěst na oko. Dle mého rozštěpí Piráty nebo přejde jinam.
Pirátské fórum je pro stranu velice velká deviza. Liší se tím od ostatních. A nemyslím, že je na místě toho zneužívat např. poukazováním na hlasování.
V popisku mám, jak jsem objevila fórum a Piráty já. Cesta k voličům je přes zdanlive obyčejné věci. Já bych byla třeba ráda, kdyby si Piráti posvítil na Pozemkový úřad, protože odkoupit pozemek od státu, na kterém hospodařis, je peklo. Jsou zahrádkáři, kteří se toho ani nedožijí, přesto, že na pozemku hospodaří již třicet let. Jednání s Pozemkovým úřadem je pouze pro silné povahy, házení hrachu na zeď atd.
Jsem člověk, který nikdy Babiše nevolil, ale nenadavam mu. Pro mě byl moc prounijni:) Chápu, že někam patřit znamená nějakou jistotu, ale nejsem si jistá, zdali je to to pravé ořechové. Babiš je pro mě podnikatel, který má kontakty, dává práci spoustě lidem, je pragmaticky a výkonný. Ale, já jsem asi víc pro samostatnost a miluju zvířata:)
Jsem pro, aby byl Ivan viděn a slyšen víc.
A uvidím, třeba jednou vhodím hlas Pirátům. Zjistila jsem, že s mnohými mám hodně společného - přání, aby se veškeré bytosti měly fajn, abychom měli možnost zůstat svi, abychom, v rámci svých možností pomáhali těm, co to skutečně potřebují, ekologie v rozumné míře a především, začít u sebe.