Imigranti

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
David.Michal
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: free
Dal poděkování: 360 poděkování
Dostal poděkování: 874 poděkování

Re: Imigranti

Příspěvek od David.Michal »

Tady je seznam registrovaných pirátských stran: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pirate_Parties. Zaslal bych alespoň těm evropským tento dotaz:

"
Hi Pirates,
I am a member of the Czech Pirate Party. At the moment we are having debates about a standpoint of the Party towards one of the main concerns in not only EU a rising immigration wave. I would be interested to read an opinion of other Pirates Parties across the EU or opinions of your active members on about the subject of migration. Such as:
- main reasons of the migration wave
- what EU countries should do about the reasons of migration and about migration itself
With best regards,
XXXX
"

Kdyžtak mi tam prosím opravte chyby, případně navrhněte jiný text. Pak si můžeme rozdělit země a zasílat dotazy.
Martin.Smida
Republikové předsednictvo
Profese: Kompostář
Dal poděkování: 574 poděkování
Dostal poděkování: 1418 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin.Smida »

David.Michal píše:Což mě přivádí na myšlenku, že by nebylo špatné zmonitorovat ostatní pirátské strany po světě a získat jejich názor na migraci.
to by mě taky zajímalo. hlavně třeba u pirátské strany v Tunisu :-)
  1. místopředseda Pirátské strany. Neváhejte se na mě obrátit.
David.Michal

Martin.Smida píše:
David.Michal píše:Což mě přivádí na myšlenku, že by nebylo špatné zmonitorovat ostatní pirátské strany po světě a získat jejich názor na migraci.
to by mě taky zajímalo. hlavně třeba u pirátské strany v Tunisu :-)
Tak prosím, tady je kontakt: http://www.partipirate.tn/contact/

Ptej se, odpověď prosím sdílej.
Vaclav.Fortik
Profese: manager
Dal poděkování: 975 poděkování
Dostal poděkování: 757 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Fortik »

Hypskej
Profese: Umělecký truhlář
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od Hypskej »

David.Michal:

Psal jste tu, ze nazor vetsiny vas v tomto pripade nezajima. Nekolikrat jste, ale psal, ze vam zalezi na tom co si o nas mysli Eu. Proc jste tedy u piratu, kdyz maj v programu primou demokracii a nesouhlas s EU v soucasne podobe. To vas v TOP 09 ani u Zelenych nechteli?? Vzdyt neni na cem by jste se s Kalouskem a Liskou neshodl.

Kdyby pravdolaskari hlasili, ze maji radi jak imigranty tak ty nase cesky xenofoby, sli by aspon prikladem! Takto jenom jako hrstka nasirate vetsinu, ktera na to konto chce dokazat prevahu a jeste vice se radikalizuje! Znovu rikam, ze humaniste si kopou vlastni hrob.

Prikladem nejdete, uprchlika si domu nevezmete a diskuzí na netu ani na jednostranne demonstraci jim nepomahate. Jen se chcete citit jako evropsti osvicenci, ale na ostatni kaslete.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hypskej za příspěvek:
Karel.Rada
David.Michal

Přesněji jsem psal tohle: "Osobně bych nechtěl zastupovat nácky, tedy mě volební výsledek v takové společnosti nezajímá."

A opravdu mě nezajímá jak volí náckové. Vím totiž, že to za pár let přejde a oni nutně prohrajou. Pokud je nyní většina české společnosti nahnědlá, tak mě prostě nezajímá co taková většina píše, či říká. Protože základ mají špatně. Jakmile není kladeno rovnítko mezi slovo migranti a lidé, nezajímají mě názory takových blbů.
Ondra.kl
Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
Profese: IT administrátor
Dal poděkování: 258 poděkování
Dostal poděkování: 1393 poděkování

Příspěvek od Ondra.kl »

rozumný přístup ... jen jaksi nenabízí řešení - stejně jako jiní.
Hypskej
Profese: Umělecký truhlář
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Příspěvek od Hypskej »

David.Michal píše: A opravdu mě nezajímá jak volí náckové. Vím totiž, že to za pár let přejde a oni nutně prohrajou. Pokud je nyní většina české společnosti nahnědlá, tak mě prostě nezajímá co taková většina píše, či říká. Protože základ mají špatně. Jakmile není kladeno rovnítko mezi slovo migranti a lidé, nezajímají mě názory takových blbů.
1. Svoji neochotu dojít ke kompromisu tedy vyvracíte poukazovánim na opačné extrémy od sebe samotného?

2. Co je kompromisní názor společnosti na toto téma? Pomáhat, ale ne neomezeně. Pomáhat těm co si to zaslouží (např. Syrským rodinám) a ne každému Etirejci co zde chce žít z podpor aby nemusel nic dělat. A nepomáhat jim více než vlastním občanům! Tyto většinové názory propaguje Babiš a Zeman a nevypadá to že by jejich volební preference klesali!

3. Jednotnou intuici 1000ce rozdílných blbců nikdy v pravdovosti nepředčí jednostranný názor jakéhokoliv inteligenta, dle mého názoru

4. Náckové nezmizí bohužel nikdy! Je to od přírody součást palety názorových přesvědčení. Musel by jste také zlikvidovat ženy, které přitahuje tento typ mužů, což mě nepřijde moc humání! Hlavně se narodí další. A i kdyby jste smíchal všechny rasy světa do jedné, budou náckové stejně..ať už se budou odvolávat na cokoliv, třeba na stejný typ čepice co se nosí v jednom kraji a jinde ne. Řešení našli v USA. Ví, že jsou, neberou jim to a ognorují je, nedělaj jim reklamu. Tim je dokázali regulovat nejvíce ze všech, víc nejde a stačí to!

5. Až řeknete, že milujete všechny lidi i pár nácků budete pro mě zeprv příkladný humanista a demokrat. Takto jen utvrzujete opačné extrémisty. A to nácky i komunisty i nově vznikající. Je to furt do kolečka do kola. Jako fanoušci sparty a slávie například.
Marek.Necada
Člen KS Praha
Profese: silozpytec
Dal poděkování: 3187 poděkování
Dostal poděkování: 2465 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek.Necada »

Hypskej píše:3. Jednotnou intuici 1000ce rozdílných blbců nikdy v pravdovosti nepředčí jednostranný názor jakéhokoliv inteligenta, dle mého názoru
Bruno. Mohl bych jmenovat další protipříklady, ale nehodlám házet perly sviním.

Ministerio de Educación, ¡afuera!

Долой царя!

Vaclav.Fortik
Profese: manager
Dal poděkování: 975 poděkování
Dostal poděkování: 757 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Fortik »

Další dobrý text vyjadřující můj postoj...

http://janjilek.blog.idnes.cz/c/474358/ ... nnost.html
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“