Napsali o nás
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Martin.Broz
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: SMRT MODERACI
- Dal poděkování: 426 poděkování
- Dostal poděkování: 1100 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Napsali o nás
V partaji jsou asi 3 nebo 4 ajtaci. Ja, Krtek a ty dalsi dva dalsi jmenovat nebudu.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Broz za příspěvek:
- rvh
- Tomas.Lastuvka
- Profese: html coder
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já to vůbec nebral jako urážku, spíš vzhledem k celému kontextu a potom označení rytířůMichael Polak píše:Vždyť to ale ani nevyznívá nijak urážlivě... a poravdě, spousta lidí se za "ajťáky" buď označuje samo, nebo se necítí uraženo, když je tak označeno (já jsem ze staré školy, pokládám se za "programátora", a administrace systémů mě dost zásadním způsobem nebaví, a to do té míry, že na to dojelo moje vlastní podnikání..). Takže vlastně nevidím, kde je problém: reprezentujeme samozřejmě více společenských skupin, než jen "ajťáky", ale pokud bude hlavní skupina voličské základny chápána takto, nemám s tím až takový problém: to slovo označuje to poměrně širokou, ekonomicky nezávislou vrstvu obyvatel, a je velká otázka, jestli to není (z hlediska budování nějakého mediálního image) lepší asociace, než třeba "Piráti = huliči".gepardik píše:Pochopil jsem správně, že Piráty bere jako ajťáky
Podobně, jako cca 40% populace hulí trávu a odhadem tak 10% pravidelně i něco dalšího zakázaného, tak i dovednosti ohledně IT má dnes většina mladých lidí a v podstatě je faktem, že politická reprezentace nedokáže politické zájmy této skupiny nijak rozpoznat ani identifikovat. Mě navíc je blízké, že lidi v IT jsou často bez formálního dokončeného vzdělání (vysokoškolského nebo jiného) - a přesto tam jde zaznamenat nějakou formu sebe-rozvoje a sebe-vzdělávání, což u řady jiných profesí dříve běžné nebylo. Není mi cizí ani představa, že IT si časem vybuduje podobnou míru autonomie, jakou má dnes třeba akademická půda... takže mě ta jeho formulace nijak neuráží.

Ten, kdo je ti nejbliz, bude vzdy tim, co ti ublizi nejvic!
Nemam na vas naladu, nedivte se mym reakcim.
Nemam na vas naladu, nedivte se mym reakcim.
-
- Profese: nyní bez profese dříve konstruktérka
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Zdravím vás a jen zde je povolební zmínka o pirátské straně v článku od Petra Hanniga: http://hannig.blog.idnes.cz/c/375668/Zm ... zakon.html Zaujal mě odstavec:
... V podstatě na opačném ideologickém poli bylo možné pozorovat určité hnutí mysli mladých lidí, vyjádřit podporu Pirátům, kteří v internetovém věku představují ničím neohraničenou svobodu, na rozdíl od neustále médii propagovaných Zelených, kteří mají za sebou vládní angažmá a jsou spojeni s ideologickým balastem přicházejícím k nám prostřednictví nesmyslných nařízení z EU. Proto také Zelení nedostali tolik voličských hlasů, kolik jim bylo předpovídáno. A kdyby nebyli tak vehementně propagováni ještě i v den před volbami v superdebatě u Václava Moravce, tak dozajisté nedosáhli ani na 3%. Jejich umístění ve volbách je na úkor Pirátů, neboť mají téměř stejný elektorát....S čímž souhlasím.
... V podstatě na opačném ideologickém poli bylo možné pozorovat určité hnutí mysli mladých lidí, vyjádřit podporu Pirátům, kteří v internetovém věku představují ničím neohraničenou svobodu, na rozdíl od neustále médii propagovaných Zelených, kteří mají za sebou vládní angažmá a jsou spojeni s ideologickým balastem přicházejícím k nám prostřednictví nesmyslných nařízení z EU. Proto také Zelení nedostali tolik voličských hlasů, kolik jim bylo předpovídáno. A kdyby nebyli tak vehementně propagováni ještě i v den před volbami v superdebatě u Václava Moravce, tak dozajisté nedosáhli ani na 3%. Jejich umístění ve volbách je na úkor Pirátů, neboť mají téměř stejný elektorát....S čímž souhlasím.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi milepola za příspěvky (celkem 3):
- Filip.Krska, Jaroslav.Nemec, Janek.Wagner
-
- Profese: Pyratství
- Dal poděkování: 549 poděkování
- Dostal poděkování: 191 poděkování
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Homo.Pyratus za příspěvky (celkem 2):
- Filip.Krska, Ivo.Vasicek
-
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 211 poděkování
-
- Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
- Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
- Dal poděkování: 886 poděkování
- Dostal poděkování: 4220 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 2):
- Pavel.Moravec, Filip.Krska
- Pavel.Moravec
- Profese: IT
- Dal poděkování: 4228 poděkování
- Dostal poděkování: 2664 poděkování
Btw. diskuze pod článkem se spoustou komentářů typu "Pokud se spoji Pirati se Zelenymi tak jsou pro me nevolitelni." je celkem donětná a ukazuje že nás v naší ne-koaliční strategii voliči podporují (tedy ti co tam píšou).Ivan Bartos píše:http://zpravy.ihned.cz/politika/c1-6122 ... t-facebook

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel.Moravec za příspěvek:
- Janek.Wagner
Bývalý správce @PiratiJMK i @PiratePartyCZ, bývalý člen KK, bývalý člen.
-
Pokud se spojíte se Zelenými, podřežete si pod sebou větev. Můj názor.Ivan Bartos píše:http://zpravy.ihned.cz/politika/c1-6122 ... t-facebook
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10823 poděkování
- Dostal poděkování: 8773 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pokud v provozovně hrají rádia typu Jamendo, OSA platit nemusíte, tvrdí právníci
http://www.podnikatel.cz/clanky/pokud-v ... -pravnici/
http://www.podnikatel.cz/clanky/pokud-v ... -pravnici/
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 5):
- Dalibor.Zahora, trinitrofenol, Filip.Krska, Janek.Wagner, Pavel.Moravec
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Jaroslav.Nemec
- Profese: výtvarník
- Dal poděkování: 653 poděkování
- Dostal poděkování: 704 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
http://nemecpetr.blog.respekt.ihned.cz/ ... se-v-prazeZa tímto účelem jsem oslovil Českou pirátskou stranu a Monarchistickou stranu. Nikdo se mi však neozval zpět.
výtvarník, kurátor architektonických výstav
http://jarnemec.cz