megaupload, reakce anonymous

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Zamčeno

Účastnili jste se "proti"útoku?

ano
7
18%
ne
26
65%
neřeknu
7
18%

Celkem hlasujících: 15 - Celkem hlasů: 40

Vaclav.Malek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: filozof času, meta-politik
Dal poděkování: 1180 poděkování
Dostal poděkování: 1850 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: megaupload, reakce anonymous

Příspěvek od Vaclav.Malek »

Petr Vileta píše:
Ivo Vasicek píše:
Ondrej Kotas píše:Viděli jste teďka tu snůšku blábolů, co k tomuhle tématu dávali na Nově v TN?

edit: OFFTOPICtak jsem kouknul na tn.cz a není tam o té "reportáži" ani zmínka. Jen jsem se dozvěděl, že američanka má DVĚ VAGÍNY, trafikant k cigaretám prodával MARIHUANU! a že Karlův most je zachráněn! Praha zaplatila dluh. A vše je samozřejmě ŠOKUJÍCÍ!
NOVA jsou parchanti - představitelé mediálních korporací. Takhle lživě informují stále. Chtělo by to taky je sestřelit.
Nebo jim naopak nabidnout, ze tam Ivan nebo Miki nebo Jakub zajde to vysvetlit. A samozrejme tu nabidku pak nekde zverejnit na blogu (ja, Ivos, atd.) i na jejich FakeBooku.
To bych si předem nechal podepsat papír, že musím schválit finální podobu reportáže :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Malek za příspěvek:
Petr.Vileta
Petr.Stehlik
Profese: všeuměl
Dal poděkování: 139 poděkování
Dostal poděkování: 354 poděkování

Příspěvek od Petr.Stehlik »

Ivo Vasicek píše:
Petr Stehlik píše:
Ivo Vasicek píše: NOVA jsou parchanti - představitelé mediálních korporací. Takhle lživě informují stále. Chtělo by to taky je sestřelit.
Možná bude lepší jít svou cestou a rozjet si vlastní TV, podobně, jako si Piráti rozjeli vlastní noviny.
oboje, sestřel má mediální význam, je to jako demonstrace na ulici
Jen by IMHO bylo dobré, kdyby sestřelení nikdo nespojoval s Českou pirátskou stranou. Osobně jsem se naježil, když v ČT24 řekla moderátorka "anonymous zničili servery FBI, DoJ a dalších", obrátila se na Mikuláše z ČPS a zeptala se ho "co ještě máte v rukávu?".

S tímto přístupem (kdy nás média spojují s "anarchisty") bude IMHO opravdu těžké zabodovat u běžných voleb. Gaussova křivka IQ národa je neúprosná, drobné nuance mezi naším politickým programem a "hackery, co ničí ten internet" pochopí méně než nutné procento lidí ochotných vhodit.

EDIT: "Podle oznámení České pirátské strany (viz Padne web České protipirátské unie?) byl včera na 18:00 plánován útok na web České Protipirátské Unie."
http://www.lupa.cz/zpravicky/anonymous- ... tske-unie/
No a tohleto jsem právě nechtěl.
merhaut
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od merhaut »

Řekl bych, že piráti budou mezi anarchisty nejoblíbenější stranou... budete se k nim tvrdě vymezovat, jak navrhuje Petr Stehlík? To byste si jako strana měli ujasnit hned zkraje. Zatím tu z těch debat mám pocit, že půlka lidí na fóru jsou – více, či méně dovedně – maskovaní anarchisti.
Roman.Kucera
Profese: IT
Dal poděkování: 2901 poděkování
Dostal poděkování: 5772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman.Kucera »

merhaut píše:Řekl bych, že piráti budou mezi anarchisty nejoblíbenější stranou... budete se k nim tvrdě vymezovat, jak navrhuje Petr Stehlík? To byste si jako strana měli ujasnit hned zkraje. Zatím tu z těch debat mám pocit, že půlka lidí na fóru jsou – více, či méně dovedně – maskovaní anarchisti.
Merhaute, až ti na to někdo odpoví, zase z něj uděláš pitomce a ze sebe mistra světa?

Vám ostatním se divím, že na něj reagujete. Na takové pitomce jsem alergickej :-)
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
Zdenek.Stepanek
Člen KS Ústecký kraj
Profese: IT Expert
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 632 poděkování

Příspěvek od Zdenek.Stepanek »

Don't feed the Troll
Nerušit, porušuju kopírovací monopol EMI Music...

Zdeněk Štěpánek, 774 415 269
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“
F. Gellner
merhaut
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od merhaut »

Kučero, ty se divíš sám sobě?:-) Spíš byste se měli zamyslet nad tím, co tu píše P. Stehlík. Trefil hřebíček na hlavičku...
Ondrej.Profant
Vedoucí resortního týmu
Profese: Náměstek člena vlády
Dal poděkování: 3725 poděkování
Dostal poděkování: 1965 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondrej.Profant »

Petr S.: Každý si nás spojí s kýmkoliv. Je to jen otázka snahy. Ten kdo má rozum bude zkoumat. Bohužel (bohudík?) naše strana nikdy neosloví lidi bez názoru a bez rozumu. Nebo my snad můžeme za to, že jsou naše myšlenky tak aktuální? Že naše témata "řeší" i radikálnější? Za to může korupce a korporace - s těmi ať si spojí Anonymous, ti jsou jen reakce. Stejně jako my.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Profant za příspěvek:
Martin.Svadlenka

profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika

Ivo.Vasicek
Profese: manažer
Dal poděkování: 2653 poděkování
Dostal poděkování: 2908 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo.Vasicek »

Petr Stehlik píše: S tímto přístupem (kdy nás média spojují s "anarchisty") bude IMHO opravdu těžké zabodovat u běžných voleb. Gaussova křivka IQ národa je neúprosná, drobné nuance mezi naším politickým programem a "hackery, co ničí ten internet" pochopí méně než nutné procento lidí ochotných vhodit.

EDIT: "Podle oznámení České pirátské strany (viz Padne web České protipirátské unie?) byl včera na 18:00 plánován útok na web České Protipirátské Unie."
http://www.lupa.cz/zpravicky/anonymous- ... tske-unie/
No a tohleto jsem právě nechtěl.
jenže ony běžné volby nebudou
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
Ivo.Vasicek
Kontaktovat uživatele:

Roman Kucera píše:
merhaut píše:Řekl bych, že piráti budou mezi anarchisty nejoblíbenější stranou... budete se k nim tvrdě vymezovat, jak navrhuje Petr Stehlík? To byste si jako strana měli ujasnit hned zkraje. Zatím tu z těch debat mám pocit, že půlka lidí na fóru jsou – více, či méně dovedně – maskovaní anarchisti.
Merhaute, až ti na to někdo odpoví, zase z něj uděláš pitomce a ze sebe mistra světa?

Vám ostatním se divím, že na něj reagujete. Na takové pitomce jsem alergickej :-)
Neurážej, nejsme jako oni. Pokud má svědomí, bude se časem za to co tu píše stydět. Nechme mu prostot, ať se vybrečí.
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
Ivo.Vasicek
Kontaktovat uživatele:

Anarchisti nechodí k volbám, nicméně patříme mezi jejich oblíbence. Kvůli prosazování svobody slova nás mají v oblibě i náckové (dokud to nepokazil Míra Brož :-):-):-)))).
Zamčeno

Zpět na „Veřejná diskuse“