V klidu pokračujte

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Tento názor sdílím i já, jenom to neumím ve vzteku a stresu napsatLenka Wagnerova píše: 2) Zveřejněná "tajná" smlouva.
Jednak šlo o podatelnu RP, takže tam by měl maximálně diskutovat, ne prolamovat hesla a zveřejňovat něco, co RP ještě ani nestihlo posoudit.
Smlouva má nedostatky, které jsem tam naznačila, RP mělo právo, ba povinnost posoudit vše kolem smlouvy, pokud bychom ji chtěli akceptovat, samozřejmě, že by utajení bylo jedním ze zásadních aspektů přijatelnosti či nepřijatelnosti.
Pokud chce někdo něco tajit, byť dočasně, respektujme jeho právo. Nechceme-li s utajováním mít nic společného, tak to řekněme a odmítněme spolupráci. To je fér. Zveřejnit bez souhlasu původce jsme oprávněni pouze v případě, že jde o informaci, která dokazuje jednání či záměry, které by mohly někoho poškodit. Velmi důležitý je také důvod utajování, samozřejmě. Ten jsme neznali ve fázi zveřejnění ani my (RP) ani Krtek.
To je cira pravda. Ad absurdum a slippery slope pravda se spetkou ad hominem.Lenka Wagnerova píše:Tento člověk má v rukou citlivé údaje celé strany. A když se rozhodne, že je zveřejní či využije dle své momentální nálady (rozuměj, dle toho, co zrovna fetnul - na to má právo, ať si bere, co chce, ale nemá právo srze stav, do kterého se dostane, ohrožovat nás všechny, stranu jako celek), tak to udělá. A je pyšný na to, že na něho nemůžeme.
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Muzu napsat, ze bych si ted pral Lenko, abys zvazila odstoupeni z funkce jelikoz zde stigmatizujes uzivatele OPL, neopravnene a bez overenych informaci ocernujes vedouciho odboru a jeste se chovas opet naprosto detinsky.Lenka Wagnerova píše: Tento člověk má v rukou citlivé údaje celé strany. A když se rozhodne, že je zveřejní či využije dle své momentální nálady (rozuměj, dle toho, co zrovna fetnul - na to má právo,
a to je přesně ono. než pomoct s řešením jednoho, tak radší ukazovat jakej je kdo debil že neumí ani šifrovat.Martin Shanil píše:dát na forum word a pdf s heslem to byla výzva !!!![]()
Honzíku, nečteš s porozuměním, jen jsi alergický na některé obraty a reaguješ dřív, než to přečteš v klidu celé. Trvám na tom, že si každý může do sebe ládovat, co chce, ale neměl by tím otravovat, ohrožovat druhé. Mně pořád dokola vyčítáš, že jsem se na podzim na lodi opila, což je pravda a byla jsem pro vás otravná, ale když si někdo změní vnímáni a myšlení (proto PL), tak může v tomto stavu všechno? To si vážně myslíš? Tohle je ale typické, my (RP a kdo s námi "kamarádí") nemůžem nic, Krtek a "jeho parta" mohou vše. A další předsudek a netolerance - kdo chlastá, je hnus, kdo do sebe cpe jiné psychotropní látky, je super. Já jsem přesvědčena, že hranice přijatelnosti je právě v tom, jestli ten někdo otravuje, obtěžuje, ohrožuje, tedy v míře a okolnostech požívání čehokoli. Nebo ničeho - svoboda volby.Jan Koci píše:Muzu napsat, ze bych si ted pral Lenko, abys zvazila odstoupeni z funkce jelikoz zde stigmatizujes uzivatele OPL, neopravnene a bez overenych informaci ocernujes vedouciho odboru a jeste se chovas opet naprosto detinsky.Lenka Wagnerova píše: Tento člověk má v rukou citlivé údaje celé strany. A když se rozhodne, že je zveřejní či využije dle své momentální nálady (rozuměj, dle toho, co zrovna fetnul - na to má právo,
S tím jdi do háje. Lidi, kteří po určitou dobu sabotovali kampaň, pomlouvali, útočili, aniž by si ověřili, zda jsou jejich utkvělé představy založené na realitě, aniž by je zajímal pohled či názor toho druhého...... Takové čisté svědomí, to musí být hroší kůže.Jan Koci píše:Lenka Wagnerova píše:..... vedla dosti nereprezentativni reci a navic vuci lidem, kteri meli ciste svedomi, ....
.....Krtek ma ale mnohem cistsi svedomi nez spicka Piratskeho ledovce a z me streny muzim podotknout, ze i mou duveru, narozdil od rady jinych "piratu" ...
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.
Lenka Wagnerova píše: Tento člověk má v rukou citlivé údaje celé strany. A když se rozhodne, že je zveřejní či využije dle své momentální nálady (rozuměj, dle toho, co zrovna fetnul - na to má právo,