Lenka Wagnerova píše:
Honzíku, nečteš s porozuměním, jen jsi alergický na některé obraty a reaguješ dřív, než to přečteš v klidu celé. Trvám na tom, že si každý může do sebe ládovat, co chce, ale neměl by tím otravovat, ohrožovat druhé. Mně pořád dokola vyčítáš, že jsem se na podzim na lodi opila, což je pravda a byla jsem pro vás otravná, ale když si někdo změní vnímáni a myšlení (proto PL), tak může v tomto stavu všechno? To si vážně myslíš? Tohle je ale typické, my (RP a kdo s námi "kamarádí") nemůžem nic, Krtek a "jeho parta" mohou vše. A další předsudek a netolerance - kdo chlastá, je hnus, kdo do sebe cpe jiné psychotropní látky, je super. Já jsem přesvědčena, že hranice přijatelnosti je právě v tom, jestli ten někdo otravuje, obtěžuje, ohrožuje, tedy v míře a okolnostech požívání čehokoli. Nebo ničeho - svoboda volby.
Není to nepodložené, Krtek to zcela veřejně dává na vědomí světu.
Oceňuji, že Krtek tento můj výrok pochopil, jak byl myšlen, aspoň to tak z jeho reakce působí.
Spise sem tim chtel upozornit na to, co ted na foru a mezi Piraty frci, tak sem pouzil prvni osobu, predem na to upozornil a naserviroval to po vasem, aby byl videt ten nesmysl vsech narceni z toho, co kdo do sebe, kdy a jak, laduje. Dulezite je, ze se za vsech okolnosti umi chovat. Ale jsou momenty a lide, kde korelace chovani s mirou vlivu PL jasne determinuje, ze jejich "kretenske" chovani je zapricineno nezvladnutim davkovani a o to horsi je kdyz pak tito lide pouzivaji argumentaci, nekdo se chova na oko iracionalne prave proto, ze je uzivatelem PL a snazi se ho timto diskvalifikovat, prestoze ono zdani korelace techto dvou jevu zamerne vyvolavaji.
To je hodne low prostredek k prosazeni svych myslenek a degradaci oponenta Lenko...
Lenka Wagnerova píše:
S tím jdi do háje. Lidi, kteří po určitou dobu sabotovali kampaň, pomlouvali, útočili, aniž by si ověřili, zda jsou jejich utkvělé představy založené na realitě, aniž by je zajímal pohled či názor toho druhého...... Takové čisté svědomí, to musí být hroší kůže.
Že má Krtek Tvou důvěru respektuji. Mou nemá. A nehodnoť prosím, kdo má jak čisté svědomí, to je vyloženě osobní záležitost a nemusí vůbec souviset se skutky a názorem okolí. Věřím, že Tebou zmínění lidé mají čisté svědomí, pokud pojímají svět pouze ze svého úhlu pohledu a z hlediska vlastního prospěchu, tak je svědomí v pořádku. Odborně se tomu říká anetická porucha osobnosti, případně sebestřednost nebo narcismus.

(toto není hodnocení těch lidí, já jim do hlavy nevidím, ale upozorňuji tím na Tvůj zcela scestný úsudek)
Tady sem mel na mysli efektivni a neefektivni selektivni dodrzovani ci nedodrzovani pravidel a a predpisu ktere jsme si sami vymysleli a stale je upravujeme. Vzdy k pokroku vedlo bourani hranic. Ale rozhodne vnimam positivneji leak takovehle hovadiny, nez napriklad netransparentni jednani za zavrenymi dvermi, nebo vyzvy nekterych k objednavani cehosi, co jeste ani nebylo schvaleno objednat.
EDIT: neco malo opraveno