Rozhovor s Kalouskem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Zdenek.Stepanek
Člen KS Ústecký kraj
Profese: IT Expert
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 632 poděkování

Re: rozhovor s Kalouskem

Příspěvek od Zdenek.Stepanek »

Okolojdoucíí píše:Zcela teoreticky: Distancujete se od toho videa a necháte projít po prkně puberťáky a arogantní hulváty z vašich řad. To prvé (distancování se od videa) ale prozatím postačí. Mně postačí, aby se od videa jasně a zřetelně distancoval některý z členů či kandidátů - ideálně z Ústeckého kraje. Děkuji.
Moje reakce bude stačit?

https://www.ceskapiratskastrana.cz/foru ... 100#p62785
Nerušit, porušuju kopírovací monopol EMI Music...

Zdeněk Štěpánek, 774 415 269
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“
F. Gellner
Pety
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Příspěvek od Pety »

Odkaz vede někam, kam nepiráti asi nemohou...
planoaxius
Profese: student geografie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od planoaxius »

Pety: Překopírovávám...

"Re: Piráti a Kalousek

od Zdenek Stepanek » 27 kvě 2010, 20:57
Myslim si, ze medializace toho videa je docela prusvih, nebo alespon ponekud kontraproduktivni...

Kazdej muze nekdy nekoho potkat v podrousenem stavu. Ze to bylo u kalouska zrovna v praci je blby, ale pirati v obycejnem obleceni a v nejake bocni ulici... Vypada to spis jako hospodsky setkani, kde nikomu az tak moc nevadi ze je namol. A vzhled Milana Kozelky (jinak nic proti nemu, podle me je to bezva clovek) celkovemu image taky moc nepomohl...

Prvni prusvih toho videa je, ze to bylo nahodny neformalni setkani. Kdyby to byla oficialni piratska vyprava na nejakem oficialnim miste, to by byla jina.

A druhy prusvih je, ze z toho kalous umi dokonale vybruslit. Slovy „To byla recese na obou stranách v osm hodin večer. Ti kluci byli milí a nemluvili hloupě. A mluvili dost sprostě. A mně přišlo slušné přizpůsobit se jejich slovníku. Pokud to chtějí použít ke své propagaci, pak je mi líto, že nemají jiné argumenty,“ nas piraty dokonale rozsekal.

A treti prusvih je, ze to nejaky smoula nazval "posledni predvolebni video". To jednak zavani jako by to bylo nejaky oficialni video a za druhy nam to ztezuje situaci vypoustet dalsi videa.

Snad to nebude zas takovej prusvih jak si myslim...
Zdeněk Štěpánek, 2.místopředseda KS Ústecký kraj"

A naprosto souhlasím...
Pety

Příspěvek od Pety »

Díky.
Okolojdoucíí

Příspěvek od Okolojdoucíí »

Zdeněk Štěpánek: Děkuji za reakci. Snad to nebude takový průšvih - nějaký podobný mě před 4 lety utvrdil v mém negativním názoru na SZ, když se Kačka "Jaujau" Bursíková nechala natočit při své provokaci policistů - byly to mé první volby. Spoléhám na Vás (a hlavně tady všude na vás), že se s těmi hulváty ve vlastních řadách ještě nějak vypořádáte. Můj hlas máte, ale především kvůli pirátské myšlence, kterou - doufám - budete i nadále prosazovat, a i kvůli tomu, že se mezi vámi najdou i slušní lidé jako Vy. Nezklamte mě.
Guest

Příspěvek od Guest »

Vy chcete lidi reprezentovat? Uz jen tim, jak vas predstavitel Broz je zde arogantni, je to nemyslitelne. Ve videu s vami Kalousek pekne vybehl a vy mate z videa vic skody nez uzitku. Dobre vam tak. Rozohovor je sice nesestrihany, ale chybi v nem dost podstatny zacatek. Jste tragedi, kteri se snazi nalakat mlade lidi na "nekonecnou svobodu", ale dokud sami nedospejete, tak to pujde tezko. Chce to min hulit a vic myslet ;)
Jan Boháček

Příspěvek od Jan Boháček »

video se mi nelibi, nepusobite tam dustojne. takhle by se politicka strana chovat nemela. dost mozna jste tim prisli o muj hlas. nicmene vase myslenky porad podporuju.

diky
Martin.Broz
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin.Broz »

Guest píše:Vy chcete lidi reprezentovat? Uz jen tim, jak vas predstavitel Broz je zde arogantni, je to nemyslitelne. Ve videu s vami Kalousek pekne vybehl a vy mate z videa vic skody nez uzitku. Dobre vam tak. Rozohovor je sice nesestrihany, ale chybi v nem dost podstatny zacatek. Jste tragedi, kteri se snazi nalakat mlade lidi na "nekonecnou svobodu", ale dokud sami nedospejete, tak to pujde tezko. Chce to min hulit a vic myslet ;)
A pak kdo je tu arogantni.
Okolojdoucíí

Příspěvek od Okolojdoucíí »

Martin Broz píše:A pak kdo je tu arogantni.
Vy.
Martin.Broz
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin.Broz »

Dukaz?
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“