Rozhovor s Kalouskem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
weizs
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: student

Re: rozhovor s Kalouskem

Příspěvek od weizs »

Guest píše:Vy chcete lidi reprezentovat? Uz jen tim, jak vas predstavitel Broz je zde arogantni, je to nemyslitelne. ... Jste tragedi, kteri se snazi nalakat mlade lidi na "nekonecnou svobodu", ale dokud sami nedospejete, tak to pujde tezko. Chce to min hulit a vic myslet ;)
Jan Boháček píše:video se mi nelibi, nepusobite tam dustojne. takhle by se politicka strana chovat nemela. dost mozna jste tim prisli o muj hlas. nicmene vase myslenky porad podporuju
Kalanis píše: - Piráti ... měli ... dokázat, že oni nejsou na tak nízké úrovni, jako Kalousek.
dokáže mi kdokoliv z vás, který jsem citoval vysvětlit (nebo i někdo jiný), proč dáváte tak velký důraz na to, aby se osoby veřejně činné chovaly formálním způsobem i v neformálních situacích?

...mě to přijde jako souzení dle prvního dojmu na základě předsudků a v souladu s rčením, že "šaty dělaj člověka". Viděli jste ostatní předvolební videa ČPS?
http://www.youtube.com/watch?v=ubXgZ1vVvk4
http://www.youtube.com/watch?v=mxQZboAzlmg
http://www.youtube.com/watch?v=HE4YoWYGzcI
http://www.youtube.com/user/CeskaPirats ... IxGS2yFSCA
atd.

..opravdu je tady to s tím Kalouskem důležitější? Pokud voliči volí takhle povrchně, potom se nedivme, že jsou zde takové vlády, jaké zde jsou. Je potřeba se zamyslet co je důležité a co důležité není a podle čeho volit.
Ondra.kl píše:Je na každém jestli a jaký si z toho udělá závěr - a v tom je myslím problém, na to prostě lidi nejsou zvyklí a proto v tom hledají obdobu běžných konfrontačních bilboardů jako např. "ODS: zodpovědná řešení vs. ČSSD: plané sliby" (nepamatuju si to přesně).
ano, to je pravda. Kdyby zde nebyly zvykem tyto konfrontační videa a bilboardy, interpretoval bych si video s kalouskem tak, že "ČPS a Kalousek mají smysl pro humor". A já myslím, že by to tak i víc lidí vzalo, kdyby se nenatočilo dva dny před volbama.
Okolojdoucíí

Příspěvek od Okolojdoucíí »

Martin Brož píše:Důkaz?
Jen tak namátkou z této diskuse. Vynechávám Vaše výpady proti Kalouskovi, ty si vyřešte s ním, i když i v nich jste se mohl s těmi vulgarismy mírnit.
Martin Brož píše: Vidíte sami jaká ja to taškařice a chcete v tom pokračovat. Vaše volba.

Super. Ještě ho pochvalte. Nebo rovnou dvakrát. Zaslouží si to.

Zdá se mi to nebo ste úplně zmagořený?

Ze vas to prekvapuje? Dobre vam tak.

Vy resite svoje mindraky z toho ze to vidite na vlastni voci.

Vetsina lidi? Vetsina lidi se tomu zasmeje a nedela ze sebe hysterku.
V jiných diskusích máte podobné perly. Dokud nepřestanete urážet své (potenciální) voliče, nebude pro ně ČPS volitelnou stranou. Měl byste se omluvit a vzdát se kandidatury.
karpi
Profese: ---
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od karpi »

Díky za to video. Poprvé mi někde Kalousek připadal celkem symatický. Teda nikoli, že bych zapoměl co je to zač, - a ti jeho kamarádi. Ale pomohli jste se mi zbavit pýchy myslet si, že ti nahoře v politice jsou prostě a bezvýhradně slizká monstra, šmejdi za všech okolností, rozhodně nějak horší než já, zcela prosáklí tou špínou, bez naprostého kontaktu s realitou, bez sebemenší schopnosti sebeironie. Není to tak. Jsou to _opravdu_ jenom takylidi. Tohle jsem potřeboval připomenout.

A taky, že někdo, kdo chce do parlamentu, spolupodílet se na vládě nad jinými lidmi, musí mít vlastně už něco za sebou. Není podle mě možné volit stranu, která prostě vznikla měsíc před volbama, nebo rok, nebo tohle volební období. A jediný co má, je program, ať už je sebesympatičtější, a webový stránky. A to není jenom Váš případ. A nějaké milióny odněkud na kampaň to taky nespraví. Prostě začínat je asi lepší odspodu a ne zrovna v parlamentu ,)

Takže rozhodně držím palce do budoucna a třeba už příště ,)
Tito uživatelé poděkovali autorovi karpi za příspěvek:
Ivo.Vlasaty
Jirka-x

Příspěvek od Jirka-x »

Martine, nechci ti upirat pravo na nazor, ale nekteri lidi mluvi i kdyz nemaji co rict. Takhle mi pripadas. Stare zname prislovi, nez mluvit blbe, radsi drzet hubu. Nechtene totiz svy strane spis skodis nez pomahas.
Okolojdoucíí

weizs píše:dokáže mi kdokoliv z vás, který jsem citoval vysvětlit (nebo i někdo jiný), proč dáváte tak velký důraz na to, aby se osoby veřejně činné chovaly formálním způsobem i v neformálních situacích?
Ale to mi nevadí a o tom tahle diskuse ani není. Problém nastane (a nastal), když je taková silně neformální situace vydávána formálním způsobem za formální součást kampaně. Asi budu zase znít jako zaseknutá gramodeska: je mi jedno, s jakým záměrem bylo video natočeno. Záměr, se kterým bylo zveřejněno, je všem naprosto jasný - ztrapnit politického soupeře. Protože bylo to video vydáno pod hlavičkou ČPS, je závěr jasný: ČPS ztrapňuje politické soupeře. To je totéž jako: ČPS vede antikampaň. To je totéž jako: ČPS nemá svůj program, který by dokázala rozumně prezentovat.

Já se vůbec nebráním volnomyšlenkářským demonstracím, pochodům a podobným akcím. Nebráním se ani tomu, aby členové strany hovořili se svými politickými soupeři. Je to jejich věc. Vadí mi ale to, že politická strana, jež si klade za cíl zavést do politiky určitou slušnost, se sama ve své předvolební kampani uchyluje k těmto praktikám, čímž naprosto jasně ukazuje, že není o nic lepší, než stávající politická garnitura. Proto se mi to nelíbí. Ne proto, že by se mi líbil Kalousek.

A k tomu, že antikampaň vede každý, mám tuto protiotázku: Když někdo vyskočí oknem, skočíte taky?
play3r
Profese: jak kdy
Dal poděkování: 26 poděkování
Dostal poděkování: 72 poděkování

Příspěvek od play3r »

Přímý svědek: Jak to bylo s Kalouskem a ´kokoty´

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domo ... -a-kokoty/
"Kdo chce zůstat svobodný, musí bojovat na smrt s těmi, kdo ho chtějí o svobodu připravit." - Ludwig von Mises
Okolojdoucíí

První zprávy píše:Tato stránka je dočasně nedostupná

Je nám líto, ale tato stránka je dočasně nedostupná. Pracujeme na nápravě, proto prosím navštivte tuto stránku později.
Martin.Broz
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin.Broz »

Okolojdoucíí píše:
Martin Brož píše:Důkaz?
Jen tak namátkou z této diskuse. Vynechávám Vaše výpady proti Kalouskovi, ty si vyřešte s ním, i když i v nich jste se mohl s těmi vulgarismy mírnit.
Martin Brož píše: Vidíte sami jaká ja to taškařice a chcete v tom pokračovat. Vaše volba.
Super. Ještě ho pochvalte. Nebo rovnou dvakrát. Zaslouží si to.
Zdá se mi to nebo ste úplně zmagořený?
Ze vas to prekvapuje? Dobre vam tak.
Vy resite svoje mindraky z toho ze to vidite na vlastni voci.
Vetsina lidi? Vetsina lidi se tomu zasmeje a nedela ze sebe hysterku.
V jiných diskusích máte podobné perly. Dokud nepřestanete urážet své (potenciální) voliče, nebude pro ně ČPS volitelnou stranou. Měl byste se omluvit a vzdát se kandidatury.
1. Je to taskarice.
2. Chvalite Kalouska
3. Nezda se mi to.
4. Prekvapilo vas to.
5. Jak je videt, tak resite a jeste dlouho budete.
6. Jak je vidno z ostatnich reakci, zasmali se.

Pirati na snimku nejsou vulgarni. Ivan Bartos Kalouska slusne odmitl. Ostatni si znej delali legraci a 1/2 z nich nebyli clenove Ceske piratske strany.

Nemohu za to, nejste-li schopni se smirit s tim co vidite a slysite na obrazovce.
Neni to zadna konstrukce ani manipulace na ktere jste zvykli prevazne z televize.
Martin.Broz
Profese: SMRT MODERACI
Dal poděkování: 426 poděkování
Dostal poděkování: 1100 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin.Broz »

Okolojdoucíí

A zase mne urážíte. Víte co? Radši už mlčte, než se zbavíte i toho posledního voliče.
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“