Proč jsem se stal Pirátem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Zamčeno
Michal.Zdrazil
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Grafik
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Proč jsem se stal Pirátem

Příspěvek od Michal.Zdrazil »

Velmi dlouho jsem byl apoliticky založený člověk. Až do doby, kdy jsem si všiml, že světem obýhá obrovský "hon na čarodejnice" v podobě boje proti pirátství. Vykonstruovaný proces s The Pirate Bay, omezování lidských práv, presumpce viny v podobě navrhovaného francouzského zákona 3x a dost. To vše mne dovedlo k tomu abych se konečně začal dívat, kde a co by se dalo začít dělat.

V tu dobu již fungovala Švédská Piraten Partiet a Česká pirátská strana se formovala. Jejich názory a postoje mi připadly velmi zajímavé, tak jsem neváhal.

S kompletním postojem ČPS se mohu stotožnit, naše republika potřebuje nové tváře, nové politické názory, potřebuje politiky, kteří budou chránit občany a ne se z nich živit jak filcky. Zájmy občanů jsou v nynější době v ústraní. Nenápadný vznik ČEZké Republiky mne děsí o to víc, že se děje u nás, v našem státě, za tichého souhlasu občanů. ODS a ČSSD představují největší přítěž demokracie. Lži a korupce se mi velmi protiví a proto jsem rád, že má cesta k politice směřovala skrze obavy o demokraci a budoucnost našich dětí a ne skrze touhy po zisku.

Děkuji za vítr do plachet
Vert

Vesmír změtřit jde, lidskou blbost nikoliv
Use brain! Prevent shitstem!!
Zamčeno

Zpět na „Veřejná diskuse“