Předseda na h....

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Noo.Moonshaber
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: výtvarnice
Dostal poděkování: 3 poděkování

Předseda na h....

Příspěvek od Noo.Moonshaber »

Dívala jsem se na Politické spektrum a nemohu jinak než konstatovat, že Černohorský bohužel opět projel co mohl. Je jako "nafrčený robot", jako by postrádal lidskost (to i ti svobodní jsou ve výrazu snad lepší). Jeho "co se týče.." už snad není jenom k smíchu ale spíš k pláči,..Nebudu vyjmenovávat všechno, každopádně, pokud pirátské straně není jedno, jak vypadá navenek (už nekomentuju jaká je uvnitř-na to nemám žaludek), pak už s tím něco sakra udělejte ( tím hlavně nemyslím dosazením na post předsedy velmi ambiciozního .......! (teď mě zažaluje:)) Michálka!! Takže: Ivane Vrať se!!
Lukas.Findeis
Člen KS Praha
Profese: běžecký trenér
Dal poděkování: 1423 poděkování
Dostal poděkování: 1375 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Předseda na h....

Příspěvek od Lukas.Findeis »

Simono?

735 07 66 99, Praha 12

Tomas.Klapka
Profese: discordian pope
Dal poděkování: 496 poděkování
Dostal poděkování: 935 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Klapka »

Noo Moonshaber píše:Dívala jsem se na Politické spektrum a nemohu jinak než konstatovat, že Černohorský bohužel opět projel co mohl. Je jako "nafrčený robot", jako by postrádal lidskost (to i ti svobodní jsou ve výrazu snad lepší). Jeho "co se týče.." už snad není jenom k smíchu ale spíš k pláči,..Nebudu vyjmenovávat všechno, každopádně, pokud pirátské straně není jedno, jak vypadá navenek (už nekomentuju jaká je uvnitř-na to nemám žaludek), pak už s tím něco sakra udělejte ( tím hlavně nemyslím dosazením na post předsedy velmi ambiciozního .......! (teď mě zažaluje:)) Michálka!! Takže: Ivane Vrať se!!
jestli to umíš dělat líp, tak se k přidej a můžeš být příští předsedkyně, když o tom přesvědčíš členstvo. A nebo můžeš vytipovat a podpořit někoho lepšího.
Jestli něco chceš, tak prostě přijď a udělej to. Jestli to neděláme do teď, není motivace a nebo nejsou zdroje.

Já osobně třeba žádnýho předsedu nepotřebuju a musím říct, že Lukáš je prozatím můj nejoblíbenější předseda, a to jednoduše proto, že ho není moc vidět a nevytváří kult osobnosti - armádu fanoušků bez vlastních cílů, bez zájmu se informovat pořádně, bez uvědomování si vlastní zodpovědnosti a upínající se na svého hrdinu, který jim má spasit svět. Díky nechci :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Klapka za příspěvky (celkem 5):
Dominika.Michailidu, Ivan.Sirko, Vlad86, Frantisek.Navrkal, Libor.Spacek

prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!

Noo.Moonshaber
Profese: výtvarnice
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Noo.Moonshaber »

Myslím, že svůj názor už jsem vyjádřila. Asi jste zvyklí že se tu s vámi někdo hádá a dokazuje a vysvětluje svůj názor. Na to já nemám čas ani energii. Považovala bych za přínosné, kdyby jste pouze vzali na vědomí stanovisko vaší voličky. Tak moc jsem se naštvala, že jsem prošla vším tím martiriem registrování, přihlašování, čtením specifikací atd. Zkrátka a dobře p. Černohorský si sedí někde v doupěti mimo Prahu, není vůbec vidět v médiích, není nikde. Nesmysly ohledně kultu osobnosti Bartoše je neuvěřitelná blbost. Díky němu měli i potenciální voliči spojenou Pirátskou stranu. Právě jeho výraznost byla jen plusem (byli jste prostě vidět, klidně, inteligentně, často,..) a ne bezpohlavně. Začali jste dělat stranu pro stranu a na to kašlu. Co např.zabitá možnost jak udělat z návštěvy Brigitty událost, místo toho to uděláte v zastrčeným pir.centru pro pár lidí, zoufale nezvládnutý.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Noo.Moonshaber za příspěvky (celkem 3):
Ales.Sura, Barbora.Hruzova, Milan.Muller
Dominika.Michailidu
Profese: výtvarník
Dal poděkování: 2109 poděkování
Dostal poděkování: 1524 poděkování

Příspěvek od Dominika.Michailidu »

Ale my teď potřebujeme dělat stranu pro stranu. Přesně jak píšete v prvním postu - je to v neutěšeném stavu, takže teď se chceme soustředit trochu na sebe. Sobecké, ano.

Lukáše Černohorského si zvolili členové, myslím, právě z důvodu viz. výše. "Ivane, vrať se.." to je zas trochu sobecké od vás. Ivan Bartoš už toho měl plné brýle, uvádí to snad v každém rozhovoru z poslední doby. Potřeboval si odpočinout. Jsme jen lidi, víme?

Možnosti jsou:
- přiložit ruku k dílu
- konstruktivně kritizovat (ano, i ten vás první post beru jako konstruktivní kritiku, za kterou děkujeme. O našich slabinách v mediálním vystupování víme a snažíme se s tím něco dělat, bohužel, příležitostí k tréninku naostro není mnoho...
- ..

Na Birgittě se pracuje, taky můžete pomoct medialni-odbor-f181/prednaska-birgitty- ... 27832.html
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dominika.Michailidu za příspěvky (celkem 3):
Pavel.Moravec, Ivan.Sirko, Frantisek.Navrkal

Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.

Vlad86
Profese: student, publicista, sociální pracovník
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 115 poděkování

Příspěvek od Vlad86 »

Můj pohled zvenčí - IB byl možná hodně vidět, ale co se týče prezentace pirátských myšlenek, byla to často katastrofa. Ještě teď si vybavuji, jak nedokázal na demonstraci ProAltu říct nic konkrétního k tomu, jak by Pirátská strana řešila Kalouskovu socioekonomickou genocidu (i ten slizoun Filip z KSČM se dokázal jasně vyjádřit). Mainstreamová média si Bartoše hýčkala a hýčká, ale být maskotem nestačí. V tomhle směru je inspirativnější mladý Stropnický, který má jak nekonformní image (i když ten knírek je fuj), tak progresivní myšlenky. Bohužel nemá ve své kategorii ve straně příliš konkurence a kultů osobností už bylo příliš, ať už byl do nich pasován kdokoliv. Proto by každá strana i organizace měla mít co nejvíce udržovanou prezentaci prostřednictvím pestrého, ideově fundovaného kolektivu a ne jen prostřednictvím jednoho člověka.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vlad86 za příspěvky (celkem 6):
Muumipeikko, Dominika.Michailidu, next_ghost, Tomas.Klapka, Ivan.Sirko, Petr.Bajgar
next_ghost
Profese: programátor
Dal poděkování: 465 poděkování
Dostal poděkování: 1741 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

Noo Moonshaber píše:Zkrátka a dobře p. Černohorský si sedí někde v doupěti mimo Prahu, není vůbec vidět v médiích, není nikde. Nesmysly ohledně kultu osobnosti Bartoše je neuvěřitelná blbost. Díky němu měli i potenciální voliči spojenou Pirátskou stranu. Právě jeho výraznost byla jen plusem (byli jste prostě vidět, klidně, inteligentně, často,..) a ne bezpohlavně. Začali jste dělat stranu pro stranu a na to kašlu.
Stranu pro stranu začal dělat už dávno předtím Ivan Bartoš. Nové předsednictvo si pořád ještě zaslouží trochu času na rozjezd ve funkci, ale ten čas už se kvapem krátí. Prozatím vidím mezi Bartošem a Černohorským jediný podstatný rozdíl: Bartoš dělal straně lepší mediální pozlátko. Jenže osobní podíl Bartoše i Černohorského na realizaci Pirátských myšlenek v praxi je v obou případech stejný: nula.
Tomas Klapka píše:Já osobně třeba žádnýho předsedu nepotřebuju a musím říct, že Lukáš je prozatím můj nejoblíbenější předseda, a to jednoduše proto, že ho není moc vidět a nevytváří kult osobnosti - armádu fanoušků bez vlastních cílů, bez zájmu se informovat pořádně, bez uvědomování si vlastní zodpovědnosti a upínající se na svého hrdinu, který jim má spasit svět. Díky nechci :)
Jenže charismatický předseda těm fanouškům může dát nějaký společný praktický cíl a tím z nich udělat prvotřídní aktivisty, kteří zatřesou světem. Bartoš tohle nedělal, protože aktivismus se mu hnusí a třást světem chce jedině z parlamentního křesla. Černohorský zase nemá žádné fanoušky, kterým by mohl dávat cíle. Jestli to současný předseda brzo nevezme za jiný konec, tak jeho největším úspěchem bude snad jen to, že naštve někoho schopnějšího dost na to, aby kandidoval na předsedu místo něj. Doufejme, že ten někdo schopnější nebude další Bartoš...
Tito uživatelé poděkovali autorovi next_ghost za příspěvky (celkem 2):
Ivan.Sirko, Dalibor.Zahora

Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.

Ivan.Bartos
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Dal poděkování: 886 poděkování
Dostal poděkování: 4220 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.Bartos »

S tím aktivismem je to dobrej bullshit. "Aktivismus se mu hnusí" si vyhrabal kde? Od 20ti na různejch frontách do toho bušim. Jenom mi už není 20 a když jsme zakládali politickou stranu, chtěli jsme dělat politiku. Pro ty, co nechtějí dělat fyzicky politiku, je tu řada hnutí s podobnými cíli a jinými metodami. My jsme si zvolili politickou cestu. Tak asi tak. Nesnáším takovýhle nablblý soudy, který jsou navíc postavený na nějakým subjektivním pocitu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 8):
Barbora.Hruzova, Milan.Muller, Miloslav.Bim, Tobias.Esner, Jakub.Burget, Petr.Vileta, ItoldYouSo7227, MikL
next_ghost
Profese: programátor
Dal poděkování: 465 poděkování
Dostal poděkování: 1741 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

Ivan Bartos píše:S tím aktivismem je to dobrej bullshit. "Aktivismus se mu hnusí" si vyhrabal kde? Od 20ti na různejch frontách do toho bušim. Jenom mi už není 20 a když jsme zakládali politickou stranu, chtěli jsme dělat politiku. Pro ty, co nechtějí dělat fyzicky politiku, je tu řada hnutí s podobnými cíli a jinými metodami. My jsme si zvolili politickou cestu. Tak asi tak. Nesnáším takovýhle nablblý soudy, který jsou navíc postavený na nějakým subjektivním pocitu.
Za 4 roky na postu předsedy jsi členskou základnu nedokázal zapojit do žádné dlouhodobější smysluplné propagační činnosti. Vrcholem zapojení řadových členů do propagace pod tvým vedením bylo jednorázové vylepování předvolebních plakátů od reklamní agentury. A to je pro stranu jako jsme my kurevsky málo. Navíc jsi na žádosti o zorganizování nějaké smysluplné činnosti pro členskou základnu reagoval jen otevřeným výsměchem "aktivistickému křídlu", několikrát dokonce do televizních kamer. A pro jistotu jsi pak po volbách ještě několikrát seřval členy, že ti neumějí číst myšlenky a nebyli sami od sebe tam, kde jsi je při nějakém veřejném vystoupení zrovna potřeboval.

Dokud nefunguje organizování činnosti pro řadové členy, tak je mi úplně ukradené, jak moc se nadřel předseda osobně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi next_ghost za příspěvky (celkem 3):
Simona.Skorepova, Petr.Bajgar, Ivan.Sirko

Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.

Simona.Skorepova
Profese: maminka
Dal poděkování: 261 poděkování
Dostal poděkování: 449 poděkování

Příspěvek od Simona.Skorepova »

Lukas Findeis píše:Simono?
Tak to už fakt úlet, že bych si dala takovou práci se přihlašovat pod nějakým jiným nickem.
To, že jsem od počátku pojmenovala současné RP za neviditelné, se ukázalo jako pravdivé. To, že bylo takto vybráno, je výsledkem ambicí Ivana především v EU kampani. A to, že nikdo z RP neumí komunikovat s médii, je po půl roce zřejmé.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Simona.Skorepova za příspěvky (celkem 3):
next_ghost, Ivan.Sirko, Libor.Spacek
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“