Jak Martin Kucera nici praci ostatnich
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Lukas.Novy
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jak Martin Kucera nici praci ostatnich
Kolem cervna tohoto roku mi vsak na serveru doslo misto a ja to nemel v tu dobu cas resit, po nekolika urgencich Alvarium synchronizaci zastavilo.
Pred nekolika tydny se Kontrolni komise vrhla na kontrolu ucetnictvi (na teto kontrole se nejen ma malicko tez podili) a proto jsem napravil situaci s mistem na serveru a pozadal Alvarium o obnoveni synchronizace.
Martin Kucera, ac nema v tomto pripade zadnou pravomoc vstupovat mezi smluvni strany jimiz jsou Alvarium a Financni odbor Piratske strany, obnoveni provozu a synchronizaci dat Alvariu zakazal, coz mi k memu prekvapeni p. Krupka dnes sdelil telefonicky. Zavolal sem tedy Martinu Kucerovi a slusne se zeptal, proc zastupuje stranu navenek v zalezitosti, ktera je vyhradne sverena Financnimu odboru. Dostalo se mi jako odpovedi nevybirave prskani prokladane nesmyslnymi pseudoargumenty, nasledne mi telefon bez rozlouceni polozil.
Ve zkratce, Kontrolni komise nemuze zajistit kontrolu ucetnictvi, protoze se hlavni fasista boji Krtka... prestoze mam podepsane NDA, prestoze mirror vznikl prave kvuli tomu, aby bylo mozne data poskytovat anonymizovana, prestoze byla vec schvalena prislusnymi predstaviteli, prestoze nedoslo k jedinemu incidentu, prestoze si nikdo nestezoval.
Gratulujeme.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvky (celkem 2):
- rst, Robert.Magni
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
Re: Jak Martin Kucera nici praci ostatnich
Lžeš (tedy vyjma toho, že ses slušně zeptal).Lukas.Novy píše:Zavolal sem tedy Martinu Kucerovi a slusne se zeptal, proc zastupuje stranu navenek v zalezitosti, ktera je vyhradne sverena Financnimu odboru. Dostalo se mi jako odpovedi nevybirave prskani prokladane nesmyslnymi pseudoargumenty, nasledne mi telefon bez rozlouceni polozil.
Nebo jsi schopen doložit "nevybíravé prskání", "nesmyslné pseudoargumenty" a že jsem ti telefon bez rozloučení položil? Z mé strany to totiž vypadalo, že jsi ho položil ty.
Může, bude mít zřízen přístup k originálním datům.Lukas.Novy píše:Kontrolni komise nemuze zajistit kontrolu ucetnictvi,
Z čehož ale nijak nevyplývá povinnost strany poskytovat ti důvěrná data.Lukas.Novy píše: prestoze mam podepsane NDA
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvek:
- Robert.Magni
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
- Lukas.Novy
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zrejme si budu nucet hovory s tebou nahravat, oh well, kdyz to nejde po dobrem.Martin.Kucera píše:Lžeš (tedy vyjma toho, že ses slušně zeptal).
Nebo jsi schopen doložit "nevybíravé prskání", "nesmyslné pseudoargumenty" a že jsem ti telefon bez rozloučení položil? Z mé strany to totiž vypadalo, že jsi ho položil ty.
Ne nebude ji zrizen pristup k originalnim datum, dokud nebude mit pristup k dumpu databaze (a ne, zaloha firmy neni to stejne, nedokazes z toho prokazat, ze mas veskere udaje). Kdyby ho totiz mela, nema zadny problem mi ho poskytnout a ja bych ho uplne stejne natlacil do svoji instance.Martin.Kucera píše:Může, bude mít zřízen přístup k originálním datům.
Strana ty data neposkytuje, poskytuje je Alvarium na zaklade prikazu Financniho odboru, jelikoz Financni odbor ma zaruceno prostrednictvim NDA i dosavadni bezuhonosti, ze nebudou data ohrozena. Ja data nemohu pozadovat, Financni odbor ale ano. Ty ale nemas ani v jednom pripade pravomoc to zakazat.Martin.Kucera píše:Z čehož ale nijak nevyplývá povinnost strany poskytovat ti důvěrná data.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvek:
- Robert.Magni
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10819 poděkování
- Dostal poděkování: 8772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
EDIT: kde ta "tvoje instance" běží?
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.