Zdravim,
ctu jako neregistrovany tohle forum celkem pravidelne a byval jsem i vas volic, nez jste se pro me stali nevolitelni...lec i tak mi nejste jedno. Po precteni vyse uvedene diskuze, kde resite kdo bude nebo nebude lidrem a jaky vlastne ma byt...mi to nedalo a po x letech jsem se zaregistroval.
Chtel bych napsat nejake sproste slovo, ale do....le proc resite lidi a vedeni, kdyz vlastne aktualne ani nevite co vlastne chcete prosazovat!!! Soustredte se na jedno nosne tema, ktere vladne vsem a tou jsou at se vam to libi nebo nelibi PENIZE. Slibovali jste, ze zatocite s mafianama a papalasema a zacnete rovnat to jak to funguje v CR. Misto toho jste jim k tomu zacali sviti.
To aby tady byl poradek, spravedlnost a nerozkradaly se penize zajima uplne kazdeho at je to levicak nebo pravicak a at je bilej nebo fialovej. A bude tohle slapat a budou finance v cajku muzeme resit LGBT, Zelenou politiku, Rudou politiku a ja nevim co vsechno...tohle vsechno preci lidi snaz pochopi a prijmou kdyz uvidi, ze vsechno funguje jak ma.
Pokud se na tomhle shodnete tak uz je jedno koho si zvolite a kdo bude u vesla ...tahle politika pro neho a kazdeho ze strany musi byt zavazna a musi jit bez pardonu hajit.
P.S. A strasne jste me nastvali s tim, ze jste nechali CZ.NIC blokovat domeny a ani jste se proti tomu nijak nevymezili ... neni zadna polovicni svoboda
P.P.S. odchazim zase do ilegaity