Dovolte mi zavěštit
Do aplikace eDoklady bude přidán řidičák a kartička zdravotní pojišťovny, a to do voleb. Bez ohledu na realitu to bude považováno za Ivanovu zásluhu. To chcem.
Č
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Dovolte mi zavěštit
Do aplikace eDoklady bude přidán řidičák a kartička zdravotní pojišťovny, a to do voleb. Bez ohledu na realitu to bude považováno za Ivanovu zásluhu. To chcem.
Č
to záleží na tom, jestli politická reprezentace bere svoje působení jako práci pro ovčany,… pokud ano, cestu si to najde, pokud ne, Bůh nás před politiky ochraňuj
Tak vzhledem k tomu ze to plati jenom na uzemi CR je to napul na hovno. Takova aplikace je typicky vec u ktere bych ocekaval alespon celoevropskounijni reseni (ne-li jeste sirsi)
Demokracie a liberalismus není o tom že si můžu dělat co chcu, ale především o zodpovědnosti za své jednání.
Tak ono má být za nějaký čas celounijní, však říkali, že se to už tak i programovalo
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
neznám nikoho ve svém širokém okolí, kdo by tu aplikaci používal...
Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.
Já ji mám, ale ještě jsem ji neměl kde použít. S úřady komunikuji datovkou, policii se prokazuji ústně a důchod mi chodí na účet. A mimo ČR stejně zatím neplatí.
Roger Waters, Praha 2023
My nic exportovat nebudem, čeká se jen až to spustí zbytek EU, parammetry co stanovila unie kvůlivá kompatilibitě by měli být už v té aaplikaci zahrnuty.
Alespon se to tak tvrdilo, ne ? @Ondrej.Profant
Roger Waters, Praha 2023
Robert.Magni píše: ↑01 kvě 2025, 10:30My nic exportovat nebudem, čeká se jen až to spustí zbytek EU, parammetry co stanovila unie kvůlivá kompatilibitě by měli být už v té aaplikaci zahrnuty.
Alespon se to tak tvrdilo, ne ? @Ondrej.Profant
Slova se mluví a voda teče