You Tube
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Pravidla fóra
V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.
Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek
You Tube
přišla mi tato zpráva
Dobrý den,
na Vašem youtube se objevili dvě nové písničky od Kapely Rybičky 48.
Tímto Vás žádám o stažení Vámi nelegálně získaného obsahu pokud tak nebude učiněno v nejbližších dnech předáváme tento případ společnosti Youtube.com a budeme žádat o zmrazení vašeho účtu.
předem děkuji za pochopení a za odstranění------------ podle mě blbost pokud je na netu obsah písnička volně ke stažení ne?????
Dobrý den,
na Vašem youtube se objevili dvě nové písničky od Kapely Rybičky 48.
Tímto Vás žádám o stažení Vámi nelegálně získaného obsahu pokud tak nebude učiněno v nejbližších dnech předáváme tento případ společnosti Youtube.com a budeme žádat o zmrazení vašeho účtu.
předem děkuji za pochopení a za odstranění------------ podle mě blbost pokud je na netu obsah písnička volně ke stažení ne?????
- Lukas.Findeis
- Člen KS Praha
- Profese: běžecký trenér
- Dal poděkování: 1423 poděkování
- Dostal poděkování: 1375 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: You Tube
Nabízí je volně ke stažení sama kapela? Já na jejich webu nic ke stažení nenašel. Navíc free download není to samý jako povolení šíření jinými než oficiálními kanály. Přijde mi to divný, ale někdo může dát písničku volně ke stažení a zároveň nebude chtít aby se dál šířila jinak než třeba přes jejich stránky.
OT: Na stránkách maj Repertoárovej list OSA
OT: Na stránkách maj Repertoárovej list OSA

735 07 66 99, Praha 12
- Vaclav.Malek
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: filozof času, meta-politik
- Dal poděkování: 1180 poděkování
- Dostal poděkování: 1850 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: You Tube
Přesně tak... to že to je ke stažení ještě neznamená, že se s tím dá dělat co chceš. Jediné co mají na webu je "© 2008 - Rybičky 48".. nikde žádná zmínka o nějaké jiné licenci (třeba CC), takže se zdá, že požadavek na stažení je momentálně "oprávněný"... respektive ti klidně účet zablokovat mohou.
To: Lukas Findeis
Spíš vůbec?
To: Lukas Findeis
Spíš vůbec?