Pres znamou znameho meho znameho jsem sehnal znameho (...),
ktery ubytuje dva lidi.
Auto:
Roj nemuze. Volal jsem mu a vim to na 100 %. Posle mi ale mapu, jak se vyhnout placenym dalnicim (bylo by to + 1500 Kc, 600 km->500 km).
Alix rikal, ze by jel, ale neco uz ma. Ale pry kdybychom meli misto, mam mu dat vedet na last minute
Jedna z moznosti, jak se dostat pohodlne tam a zpet autem je, pujcit si ho

Coz bych mohl napriklad ja v Plzni nebo vy v Brne. Pujceni auta na vikend (patek vyzvednu, pondeli vratim) vyjde na 2500 Kc (VW Golf VI,
http://www.hertz.cz, Brno).
Rozpocet:
Pujceni auta: 2500 Kc
Vzdalenost: 600 km -> 1200 km (tam a zpet)
Cena benzinu: cca 37 Kc/L
Spotreba: 15 km na litr -> 80*37 = 3000 Kc
Cena dalnice Rakousko/Chorvatsko: ? (musim se zeptat Roje, nebo nekoho dalsiho)
Vysledna cena: 5500 Kc.
Deleno 5 lidmi
to vychazi jako cesta pouze tam busem, ale s autem mame moznost jet, kdy se nam bude chtit. (Chodime do prace.)
Je mozne, ze budou nejake nepredpokladane vydaje (treba ta dalnice, nebo ze projedeme vic benzinu), ale furt to bude s prehledem levnejsi nez bus.
Prosim Toma ASAP o rozhodnuti, jestli je to cajk a domluvime se, kdo to auto pujci. Pak se musi co nejdrive zarezervovat (dnes nebo zitra).
Varianty jsou:
- Pujcim ja v Plzni, dojedu po dalnici smrti D1 do Brna (kdyz preziju).
- Pujci Tom v Brne a ja tam dojedu vlakem/busem (to bych radeji).
Harmonogram, upresneni:
Cista cesta trva 6-7 hodin. Tudiz budeme muset
vyrazit tak v sobotu ve 02:00, abychom tam byli v
10:00 (vc. pauzy na kafe a rezervy).
Ja osobne bych prijel v patek vecer k Tomovi a s jeho dovolenim bych u nej par hodin prespal, nez vyrazime. Pro me jede prekvapive hodne nocnich busu z Brna UAN na Plzen UAN (v 1:05, 2:20, 3:15), tak ze si stihnu dat rano hodinku spanku a jit do prace
Vraceli bychom se zpet domu nejpozdeji v 17:00 v nedeli (budeme v Brne o pulnoci).
Vstupne: stoji 10 EUR => 250 Kc/osoba. Pocitejte s tim.
Proplaceni: podle pripravovane vyhlasky ZO
(ve vyhlaskach jsem ji, Tome, nenasel) jedna osoba ma naklady proplacene stranou z rozpoctu ZO, tzn. by se nam celkova cena mela snizit o 1x 1100+250. Ja bych mozna pozadal i o proplaceni ceny Plzen-Brno a zpet (~700 Kc), ale zavisi to na sefovi ZO, mohli bychom to klidne zahrnout do celkove ceny a rozpocist.
Posadka: jsme tri. Kdo krome nas jeste pojede? Ve trech uz to bude trochu drahe, ackoliv zpusob proplaceni ZO to kompenzuje, takze by to nemelo byt tak silene.
Tri lidi: (5500+750)/3=2100-700(ZO)=1400 Kc/ucastnik
Ctyri lidi: (5500+1000)/4=1625-410(ZO)=1215 Kc/ucastnik
Pet lidi: (5500+1250)/5=1350-270(ZO)=1080 Kc/ucastnik
Finance: mam na konte 8 tisic, to by melo stacit, takze bude stacit proplaceni zpetne.
Linky: detaily konfery,
cesta