nebydlim na trvale adrese vetsinu casu. Mozna moje chyba, ale meli X moznosti jak me s timto problemem obeznamit.dvdmchl píše:Datové schránky fungují od kdy? Tušm, že od začátku 2011......
Ten jeho případ začal v roce 2004...tedy to zní věrohodně...pak stačí bejt chvilku v zahraničí třeba a je vymalováno...
1) i pote jsem byl zase po nejake dobe na pracaku, ale nikdo me neupozornil na pohledavku
2) sel jsem tehdy pracovat takze vedeli kde me najit.
3) resit to verejnou vyhlaskou je vysmech a zbaveni se starosti lehkomyslnym gestem.
x) nemluvim o tom, ze urednice ktera je mi pratelska mi nyni chtela pomoci vyhledat tehdejsi evidenci, ale diky Drabkovym sacham se vetsina me elektronicke evidence ztratila, takze se to musi vyzadat papirove z archivu... Takze neni mozno ani zjistit jestli jsem jim tehdy uvedl prechodnou adresu. Diky Drabku!!
Kdyby mi rekli v r. 2008, ze mam u nich pohledavku z r. 2004 tak uz je davno zaplacena a nemuselo to tento mesic byt mne oznameno exekutorem.

btw. se*e me to, ze urady, MHD, banky a pod. se nesnazi vyhledat klienta... proste to poslou na trvalou adresu a kdyz to do par tydnu nevyresi tak to proste odprodaji vymahacske firme bez ohledu priciny. A nezajima je, jestli jsem byl v nemocnici, v laznich, na dovolene, v cizine, ...