A teď nekecám - mně je zakázal doktor! Kuli oxalátům!Vojtech.Pikal píše:Mám nezanedbatelnou menšinu známých, kteří nejí rajčata.

Budu se o svá práva bít! Hlavně s vegany!!!
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
A teď nekecám - mně je zakázal doktor! Kuli oxalátům!Vojtech.Pikal píše:Mám nezanedbatelnou menšinu známých, kteří nejí rajčata.
Já to, tak nějak laicky, tušilVit.Jurasek píše:
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.
The members of the AMA, which represents more than 200,000 doctors announced that they:
"…hereby call on U.S. hospitals to improve the health of patients, staff, and visitors by (1) providing a variety of healthful food, including plant-based meals and meals that are low in fat, sodium, and added sugars, (2) eliminating processed meats from menus, and (3) providing and promoting healthful beverages."
-- http://www.care2.com/causes/american-me ... based.html
prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!
Pražský radní pro majetek, transparentnost a legislativu, vystudovaný právník, bojovník za ochranu zvířat a efektivní altruista.
FB: https://www.facebook.com/piratzabransky Twitter: https://twitter.com/adamzabransky
Karnista? Musel jsem si to najít, protože jsem netušil, že to někdo vymyslel.Adam.Zabransky píše:Já jen doufám, že ti lidi, kteří tu říkají, že veganství je nemoc nebo úchylka, se nediví, že si o nich my ostatní myslíme, že to jsou kreténi, když se tak vyjadřují.
Ale v pohodě. S vámi karnisty se nedá vést racionální diskuse, vaše ideologie vám v tom brání. Však za pár let budete taky vegany a budete se za vaše dnešní dementní plky stydět.
Věř, ale komu věříš měř.
nemyslim si ze veganstvi je nemoc. ale budu souhlasit se statem podporovanym povinnym veganskym jedelnickem jen za predpokladu ze to nemoc je. a v pripade ze to je jenom orientace/presvedceni - uz nerad, a za predpokladu stejnych prav pro muslimy, zidy a hinduisty. hlavne abychom nediskriminovali tu muslimskou vetsinu - ti pak muzou byt docela nasrani a agresivni.Adam.Zabransky píše:Já jen doufám, že ti lidi, kteří tu říkají, že veganství je nemoc nebo úchylka, se nediví, že si o nich my ostatní myslíme, že to jsou kreténi, když se tak vyjadřují.
0x8DE5F4739D2A2F0B | Ceterum censeo Facebook esse delendam
Já bych rád vedl racionální diskuzi, ale základní stavební kámen argumentů "stát musí mé menšině zajistit pohodlný život nátlakem a za peníze lidi, které to nezajímá" se mi absolutně příčí. Nebudu vnucovat vůli jedné ideologické skupiny všem s pocitem "dobra".Adam.Zabransky píše:Já jen doufám, že ti lidi, kteří tu říkají, že veganství je nemoc nebo úchylka, se nediví, že si o nich my ostatní myslíme, že to jsou kreténi, když se tak vyjadřují.
Ale v pohodě. S vámi karnisty se nedá vést racionální diskuse, vaše ideologie vám v tom brání. Však za pár let budete taky vegany a budete se za vaše dnešní dementní plky stydět.
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
V nemocnici tě ale pak může doktor vyrazit pro porušení léčby. Po operaci tlustého střeva asi biftek s hranolky nebude to nejlepší.Robert.Magni píše:V nemocnici i kriminále si můžeš objednat z venku k jídlu cokoliv.Jenže za svýa to dobrosery sere,ti jsou zvyklí žít z cizího
Věř, ale komu věříš měř.