Jaké je stanovisko pirátů k nyní probíhající kauze Wilders?

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
A.S.Pergill
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: lékař, VŠ učitel
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Jaké je stanovisko pirátů k nyní probíhající kauze Wilders?

Příspěvek od A.S.Pergill »

Spirit píše:Než se pustíš do boje, zjisti si napřed raději na čí straně máš být. ;) Genograf test
Tvá téměř nenávistná rétorika vůči Islámu může znamenat tvou vlastní nevyřešenou identitu. Podobným problémem např. trpí iránský prezident Ahmadínežád, který byl pro změnu původně Žid.
Já mám svou identitu vyřešenou. Jako ateista bych v islámském režimu měl životnost asi jako sněhulák ve vysoké peci (zapnuté).
Je mým vitálním zájmem, aby byla islamizace odražena, bez ohledu na to, jakým způsobem to bude provedeno, a jaké budou případné "collateral damages".
Je mi také známo, že obyvatelstvo některých arabských zemí je nám geneticky blízké, protože se tam léta ze slovanských států (včetně našeho území) vozily otrokyně do harémů. Pan Beba ve své knize Tajemný orient uvádí, že v arabských zemích často potkal lidi, kteří jakoby zrovna utekli z Václaváku. A když začal sondovat, nejde-li o krajany, tak to byli "čistokrevní" Arabové :lol:
Opravdu, jediná věc, která nás rozděluje, je ten islám. S jeho likvidací ten problém zmizí. Jen se obávám, že ta likvidace bude hodně krvavá, asi tak ve stylu "Nět čelověka, nět problema" (J.V. Stalin - on byl takový přímočarý hoch :P ).
klivan
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: lékař
Dal poděkování: 176 poděkování
Dostal poděkování: 292 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké je stanovisko pirátů k nyní probíhající kauze Wilde

Příspěvek od klivan »

Marek.Necada píše:Pokud jsem to správně pochopil, Senát odmítá, aby na jeho půdě vystoupil jistý nizozemský politik.

... Myslíte si, že v Senátu může jinak vystoupit kdokoliv s čímkoliv? Tohle bych zas za tak velký problém nepokládal, myslím, že mne by tam taky jen tak nepustili.
(Možná mi něco podstatného uniká, ale tohle bych nepovažoval za nějaké omezení svobody slova, na to jsou v Americe větší experti, ale osobně mi vadí i u nás předpisy regulující shromažďování lidu).
Průser je, že Wilder byl druhý na pásce ve volbách, Tomio organizoval setkání stran Le Pen + Wilders, pro které se vžilo označení v uvozovkách extremistické. Na druhém místě ve volbách se umístila Strana pro svobodu (PVV) Geerta Wilderse se ziskem 24,9 %. Le Pen získ 21.% je taky hodně, doufám, že už je to strop. :D  

http://www.parties-and-elections.eu/netherlands.html
http://www.bbc.com/news/world-europe-39641442
„Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda.”
Will Rogers
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“