Já mám svou identitu vyřešenou. Jako ateista bych v islámském režimu měl životnost asi jako sněhulák ve vysoké peci (zapnuté).Spirit píše:Než se pustíš do boje, zjisti si napřed raději na čí straně máš být.Genograf test
Tvá téměř nenávistná rétorika vůči Islámu může znamenat tvou vlastní nevyřešenou identitu. Podobným problémem např. trpí iránský prezident Ahmadínežád, který byl pro změnu původně Žid.
Je mým vitálním zájmem, aby byla islamizace odražena, bez ohledu na to, jakým způsobem to bude provedeno, a jaké budou případné "collateral damages".
Je mi také známo, že obyvatelstvo některých arabských zemí je nám geneticky blízké, protože se tam léta ze slovanských států (včetně našeho území) vozily otrokyně do harémů. Pan Beba ve své knize Tajemný orient uvádí, že v arabských zemích často potkal lidi, kteří jakoby zrovna utekli z Václaváku. A když začal sondovat, nejde-li o krajany, tak to byli "čistokrevní" Arabové

Opravdu, jediná věc, která nás rozděluje, je ten islám. S jeho likvidací ten problém zmizí. Jen se obávám, že ta likvidace bude hodně krvavá, asi tak ve stylu "Nět čelověka, nět problema" (J.V. Stalin - on byl takový přímočarý hoch