http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci ... -srovnal-s
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Kontext:
Stepan.Strebl píše: ↑08 pro 2017, 15:17 8.12. 10h schůzka s Active Vision SE
Na základě zápisu z minulé schůzky se mi ozval novinář Vojtěch Srnka z MF DNES a sdělil mi během rozhovoru informace o společnosti Active Vision SE, které jsem nevěděl. Konkrétně se jednalo o fakt, že za firmou stojí Tomáš Horáček, který je spojován s mnoha kauzami. viewtopic.php?p=533639#p533639
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
Ministerio de Educación, ¡afuera!
Долой царя!
POSLANEC FEŤÁK?
Člen KS Praha
=== Kontakt: ===