Jediný, kdo zde zmínil

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Jediný, kdo zde zmínil
Viktor Derka
MS Praha 4
Doktorand na Universität Bayreuth
Doktorand na katedře ústavního práva Právnické fakulty UK
Profil na lide.pirati.cz
Stranický true neutral
Jenže tady jde o to, že radši komunikují s médii nebo na soc. sítích, než s vlastní stranou na fóru. I kdyby sem napsali jen jeden příspěvek ve kterém by to popsali z vlastního úhlu a na konec dopsali, "Sorry, je to pro mě moc náročné na nervy, už sem psát víc nebudu", tak to lidi ocení. Místo toho tu je vedena košatá diskuze, kdy mnohdy je argumentováno že neznáme všechny podrobnosti, ale hlavní "aktéři" je nejsou ochotni popsat z vlastního pohledu.Jan.Hora píše: ↑23 říj 2019, 09:10 Já bych jen poznamenal, že týkat se tahle situace mě, taky bych sem už nic nepsal. Z vlákna je evidentní, že jakmile sem Míša nebo Jakub něco napíšou, následovat bude poprava čtvrcením (leda že by napsali oba že okamžitě rezignujou na všechny funkce a ukončují členství - v takovém případě by následoval tanec na jejich hrobech).
Uvědomte si prosím, že postavit se rozzuřenému virtuálnímu davu je velký nápor na psychiku (málokdo to zažil, ale ti co ano, ti vědí o čem mluvím). A všechnu čest výjimkám, ale tady nikoho nezajímá vyjádření aktérů, to možná platilo na začátku. Hejno se změnilo v dav dychtící po krvi.
Když jsem s Míšou naposledy mluvil, říkal jsem jí že tohle vlákno by mohlo vyprodukovat něco přínosnýho (byť je to pro ní a Jakuba strašně nepříjemný téma), pokud pirátstvo nebude mít cíl v podobě konkrétních lidí a bude se držet věcnýho obsahu (tj. pokud to s Jakubem nebudou sami rozviřovat příspěvky a nechají běžet diskusi). Takže pokud máte pocit, že je blbě že sem ani jeden nenapíše, možná za to trochu můžu já.
Děkuju všem výjimkám, které se snaží vrátit k obsahu Davidova postu a věcně se pobavit jestli fakt máme problém a co bychom s ním měli dělat. I když se s váma přu, tak si myslím že má smysl se o tom bavit a snažit se něčeho dobrat.
Ano.Ladislav.Dvorak píše: ↑23 říj 2019, 09:51 Jenže tady jde o to, že radši komunikují s médii nebo na soc. sítích, než s vlastní stranou na fóru. I kdyby sem napsali jen jeden příspěvek ve kterém by to popsali z vlastního úhlu a na konec dopsali, "Sorry, je to pro mě moc náročné na nervy, už sem psát víc nebudu", tak to lidi ocení.
To co hledáš najdeš v druhém příspěvku tohoto vlákna: viewtopic.php?p=643409#p643409Ladislav.Dvorak píše: ↑23 říj 2019, 09:51 I kdyby sem napsali jen jeden příspěvek ve kterém by to popsali z vlastního úhlu ...
A nepsal to Ladislav ve své první větě?Ondra.kl píše: ↑23 říj 2019, 10:07To co hledáš najdeš v druhém příspěvku tohoto vlákna: viewtopic.php?p=643409#p643409Ladislav.Dvorak píše: ↑23 říj 2019, 09:51 I kdyby sem napsali jen jeden příspěvek ve kterém by to popsali z vlastního úhlu ...
Neodkazuješ na příspěvek s odkazem na nějaké vyjádření pro média. To si členská základna již nezaslouží zde na fóru text určený ji, ne čtenářům Parlamentních listů?Ladislav.Dvorak píše: ↑23 říj 2019, 09:51 Jenže tady jde o to, že radši komunikují s médii nebo na soc. sítích, než s vlastní stranou na fóru.
výtvarník, kurátor architektonických výstav
http://jarnemec.cz
Myslel jsem tak něco jako lidského, přímo do fóra. A třeba i od Míši...Ondra.kl píše: ↑23 říj 2019, 10:07To co hledáš najdeš v druhém příspěvku tohoto vlákna: viewtopic.php?p=643409#p643409Ladislav.Dvorak píše: ↑23 říj 2019, 09:51 I kdyby sem napsali jen jeden příspěvek ve kterém by to popsali z vlastního úhlu ...
Tohle je argumentace, kterou bych čekal od strany, kde si šéf sedí v nedoknutelné slonovinové věži a každá kritika je brána jako osobní útok. MK udělá průser, jediný oficiální vyjádření Pirátů, který jsem zaznamenal bylo od JMv Pirátských listech (kdyby to byl jiný straník, tak taky reaguje on???), který se dá shrnout "je to mediální kampaň". Potom teda později, ale přece (což oceňuji), MK odstoupí, ale omluva je opět ve stylu, "nechci, aby to média zneužívala". A od té doby jen hysterický, útočný reakce JM na twitteru. Žádná sebereflexe, žádná snaha reálně věc vysvětlit a absolutní neúcta k širšímu okruhu pirátů, protože na fóru reagovat odmítá, ale pro média se naprosto nemístným způsobem může vyjádřit. Což pak logicky vyvolává větší a větší emoce v tomhle vlákně.Jan.Hora píše: ↑23 říj 2019, 09:10 Já bych jen poznamenal, že týkat se tahle situace mě, taky bych sem už nic nepsal. Z vlákna je evidentní, že jakmile sem Míša nebo Jakub něco napíšou, následovat bude poprava čtvrcením (leda že by napsali oba že okamžitě rezignujou na všechny funkce a ukončují členství - v takovém případě by následoval tanec na jejich hrobech).
Uvědomte si prosím, že postavit se rozzuřenému virtuálnímu davu je velký nápor na psychiku (málokdo to zažil, ale ti co ano, ti vědí o čem mluvím). A všechnu čest výjimkám, ale tady nikoho nezajímá vyjádření aktérů, to možná platilo na začátku. Hejno se změnilo v dav dychtící po krvi.
Když jsem s Míšou naposledy mluvil, říkal jsem jí že tohle vlákno by mohlo vyprodukovat něco přínosnýho (byť je to pro ní a Jakuba strašně nepříjemný téma), pokud pirátstvo nebude mít cíl v podobě konkrétních lidí a bude se držet věcnýho obsahu (tj. pokud to s Jakubem nebudou sami rozviřovat příspěvky a nechají běžet diskusi). Takže pokud máte pocit, že je blbě že sem ani jeden nenapíše, možná za to trochu můžu já.
Děkuju všem výjimkám, které se snaží vrátit k obsahu Davidova postu a věcně se pobavit jestli fakt máme problém a co bychom s ním měli dělat. I když se s váma přu, tak si myslím že má smysl se o tom bavit a snažit se něčeho dobrat.
Možná se to do Vánoc nestihne.Jana.Kolarikova píše: Vím, že to je vánoční tradice, ale já to do Vánoc už fakt nedám.
Takovou srandu si média nenechají ujít.Ladislav.Dvorak píše: Odvolání Jakuba z RP si většina voličů nevšimne (...)