zajímavá videa

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
davkol
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dostal poděkování: 540 poděkování

Re: zajímavá videa

Příspěvek od davkol »

vysvětlení rizik kontroverzní (viz též Democracy Now) indické legislativy Citizenship Amendment Act a revize National Register of Citizens, jež silně problematizují občanský status chudších společenských skupin a zvláště muslimské menšiny
Aqal Ki Baat: Kannan Gopinathan on NRC and CAA in English

Kannan Gopinathan is a former officer of the Indian Administrative Services. In late August, about seven years after he had joined the IAS, Gopinathan resigned from the services. He told the media that his resignation was related the communications blockade that the Indian government enforced in Kashmir, after it revoked Jammu and Kashmir’s special status, enshrined in Article 370 of the Constitution.

Tito uživatelé poděkovali autorovi davkol za příspěvek:
V__
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Česko zbrojí svět:
https://www.youtube.com/watch?v=3kTh1bvznvI
To je zajímavé, jak ta si parta psychopatů okolo zbraní dokáže ty svý sračky protlačit do jakékoli destinace i přes EUpravidla. To je zajímavé, že opravdu tyhle sračky určují běh světa. To je zajímavé, že i přes všchny zákazy (o nestabilitě regionů) je náš zdaleka největší zákazník Saudská Arábie a pan Zaorálek (v tu dobu šéf Zamini) to ani nepostřehnul. Měl jsem ho jednoho z mála příčetných v té jejich partě; a to se povážlivě změnilo.

Jé, všimli jste si, že se v tomhle vlákně ale vůbec nepalcuje?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvek:
V__
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Lukas.Dolezal
Dal poděkování: 1419 poděkování
Dostal poděkování: 1317 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Dolezal »

How China Tracks Everyone | VICE on HBO

VICE's Elle Reeve heads to China to investigate the rise of facial recognition technology — and what that means for all of us.

https://www.youtube.com/watch?v=CLo3e1Pak-Y
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Dolezal za příspěvek:
V__

Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава! 🇨🇿 🇪🇺 🇺🇦 🇬🇪✌️. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica 🇸🇰. Dump trump–⁠⁠⁠⁠⁠⁠krasnov. A za Elišku 🏳️‍🌈✊.

Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany 🌍 (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.

davkol

Příspěvek od davkol »

V__
Lukas.Dolezal
Dal poděkování: 1419 poděkování
Dostal poděkování: 1317 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Dolezal »

Rozhovor Britských listů 256. Proč se Strana zelených dostala do nebytí a nevědomí?

O Pirátech v čase 11:14 - 11:59
Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Dolezal za příspěvek:
V__

Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава! 🇨🇿 🇪🇺 🇺🇦 🇬🇪✌️. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica 🇸🇰. Dump trump–⁠⁠⁠⁠⁠⁠krasnov. A za Elišku 🏳️‍🌈✊.

Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany 🌍 (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.

Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

O současné situaci (ovšem tři tisíce B.C.) mluví pan profesor Bárta (rovnou z Egypta, v rozhovoru s Petrem Horkým), zhruba devátá minuta (samozřejmě velmi poučné celé!):
https://www.youtube.com/watch?v=pvWqDa5 ... e=youtu.be
V__
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

Coronavirus (Koronavirus) v podání Antonína Baudyše (vzpomínám na rozhovor Broocha s ním na narozkách Ivana Bartoše, na Letné, už je to delší čas):
https://www.youtube.com/watch?v=D7O5Yb2jmnw
Coronavirus má být patentovaný a uvolněný pro peníze (nikoli pro redukci obyvel Země). Zajímavé je, že jsem ve videu zaznamenal jméno Gates...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvky (celkem 2):
Michal.Lupecka, V__
Michal.Lupecka
Člen KS Olomoucký kraj
Profese: webař
Dal poděkování: 315 poděkování
Dostal poděkování: 214 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal.Lupecka »

Josef.Kadlecek píše: 28 led 2020, 09:33 Coronavirus (Koronavirus) v podání Antonína Baudyše (vzpomínám na rozhovor Broocha s ním na narozkách Ivana Bartoše, na Letné, už je to delší čas):
Coronavirus má být patentovaný a uvolněný pro peníze (nikoli pro redukci obyvel Země). Zajímavé je, že jsem ve videu zaznamenal jméno Gates...
Ještě že si to média nezačala spojovat s pirátskou stranou, to by byl zase trapas :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Lupecka za příspěvky (celkem 2):
Josef.Kadlecek, V__
@iiic
PGP Key IDs: 0x760CC8FBFF5A6EA7 | 0x8BC4688A2B9556EF

Co znamená mediální vyváženost? "Dnes vám zprostředkujeme rozhovor s předním odborníkem na dané téma a v rámci vyváženosti i s někým kdo nemá ani ponětí o čem mluví, ale cokoliv si vymyslí"
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha

Michal.Lupecka píše: 27 úno 2020, 19:26
Josef.Kadlecek píše: 28 led 2020, 09:33 Coronavirus (Koronavirus) v podání Antonína Baudyše (vzpomínám na rozhovor Broocha s ním na narozkách Ivana Bartoše, na Letné, už je to delší čas):
Ještě že si to média nezačala spojovat s pirátskou stranou, to by byl zase trapas :D
Antonín Baudyš ovšem ve svém videu dost zdůrazňuje, že všechny jím uváděné informace jsou ověřitelné. Navíc s tím Piráti nemají lautr nic společného.
Ve Švýcarsku existuje zákonná povinnost mít v každé domácnosti zásobu potravin na osm dní. Logické a správné; státu je přiřazena povinnost hlad obyvatel řešit s tímto časovým odstupem. By mi zajímalo, kolik domácností by přežilo tři dny (karantény); naše určitě ne! Teď jsme skrmili poslední brambory a polohrubou mouku i s vejci do bramboráku ;)
Kořalky a vína dost, pivo došlo :lol:
V__
davkol

Příspěvek od davkol »

David Dayen o outsourcingu průmyslu (nejen farmaceutického) v globalizované ekonomice, v kontextu Covid 19

Behind the Coronavirus Threat, a Middleman Destroying Prescription Drug Markets

Group purchasing organizations (GPOs) have driven many of the generic drug manufacturers out of business, and pushed those remaining to locate factories in China, ground zero for the epidemic.

David Dayen
February 25, 2020
The American Prospect
V__
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“