Návrh na zrušení povinného očkování

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
Jakub.Backa
Profese: advokát a insolvenční správce
Dal poděkování: 1144 poděkování
Dostal poděkování: 1727 poděkování

Re: Návrh na zrušení povinného očkování

Příspěvek od Jakub.Backa »

Hana.Simeckova píše: 18 kvě 2020, 21:37
Jiri.Kaderavek píše: 14 kvě 2010, 21:05 Já jsem osobně dlouhodobě proti povinnému očkování. Nechal bych to na rodičích. Pokud je pravda, že v sousedním Rakousku a Německu očkování povinné není, tak bych se toho vůbec nebál. Piráti toto však nediskutovali. Jakékoliv zde vyslovené názory jsou tak osobní postoje.
Naposledy, když jsem byla u své obvodní doktorky, tak mi říkala, že v Rakousku už se očkuje povinně i proti klíšťatům (zřejmě kromě jiných očkování). Stát, potažmo daňové poplatníky, to totiž vyjde levněji, než následná léčba, protože případů encefalitidy neuvěřitelně přibývá. Jinak pro ilustraci- moje prababička byla z jedenácti dětí, z toho šest zemřelo při jediné epidemii záškrtu. Stačila by jediná vlna takové hrůzy- protože covid je o ničem, proti tomu, co bývalo-a všichni by volali po zavedení povinného očkování.
Tak ony jiné země turistům, kteří plánují v ČR jet do přírody, důrazně doporučují očkování proti encefalitidě. Tak je pak vtipné, že na to náš stát kašle. Přijde mi to jako kdyby rozvinutá africká země měla očkování proti malárii a bylo dobrovolné.
We are all heroes: You and Boo and I. Hamsters and rangers everywhere! Rejoice!
Jiri.Kaderavek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: programátor, hoteliér, manažer, trenér
Dal poděkování: 642 poděkování
Dostal poděkování: 1909 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Kaderavek »

@Hana.Simeckova Chápu, na druhou stranu nelze abstrahovat od tehdejších hygienických podmínek a mozností zdravotnictví. Neboli, tu situaci nelze jen tek přenést do 21. století.
Zakladatel České pirátské strany
Svobodu nekoupíte, tu si volíte
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
Michal.Lupecka
Člen KS Olomoucký kraj
Profese: webař
Dal poděkování: 315 poděkování
Dostal poděkování: 214 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal.Lupecka »

Jiri.Kaderavek píše: 14 kvě 2010, 21:05 Já jsem osobně dlouhodobě proti povinnému očkování. Nechal bych to na rodičích. Pokud je pravda, že v sousedním Rakousku a Německu očkování povinné není, tak bych se toho vůbec nebál. Piráti toto však nediskutovali. Jakékoliv zde vyslovené názory jsou tak osobní postoje.
Naposledy, když jsem byla u své obvodní doktorky, tak mi říkala, že v Rakousku už se očkuje povinně i proti klíšťatům (zřejmě kromě jiných očkování). Stát, potažmo daňové poplatníky, to totiž vyjde levněji, než následná léčba, protože případů encefalitidy neuvěřitelně přibývá. Jinak pro ilustraci- moje prababička byla z jedenácti dětí, z toho šest zemřelo při jediné epidemii záškrtu. Stačila by jediná vlna takové hrůzy- protože covid je o ničem, proti tomu, co bývalo-a všichni by volali po zavedení povinného očkování.
Je to 10 let starý příspěvek, od těch dob se toho hodně změnilo, jak v Rakousku tak v Německu ( https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3056 ... do-vakcinu ). Protože se ukazuje že dobrovolnost je sice teorie hezká, ale v praxi nefunguje. Kdyby to bylo rozhodování jen sám o sobě, kde člověk nikoho dalšího neovlivní, tak to je ještě pohoda, jenže u infekčních nemocí dobrovolnost jednoho zasahuje i ostatní. A nejhorší situace s dětmi, tam se dobrovolnost také neosvědčila, to že se totiž z člověka stane rodič automaticky neznamená že je chytrej.
@iiic
PGP Key IDs: 0x760CC8FBFF5A6EA7 | 0x8BC4688A2B9556EF

Co znamená mediální vyváženost? "Dnes vám zprostředkujeme rozhovor s předním odborníkem na dané téma a v rámci vyváženosti i s někým kdo nemá ani ponětí o čem mluví, ale cokoliv si vymyslí"
klivan
Profese: lékař
Dal poděkování: 176 poděkování
Dostal poděkování: 292 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klivan »

Ohledně kl. virové encefalitidy patříme s Rakouskem mezi endemické země, tj. s vysokým výskytem virové encefalitidy Jedná se poměrně o dost závažné, někdy i smrtelné onemocnění.
Někdy však probíhá onemocnění takřka asymptomaticky. Očkuje se 3x, každá vakcína (FSME) stojí cca asi 800 Kč. Druhé očkování je po měsíci, třetí po 9-12 měsících...pak je kompletní imunita .
Po druhé vakcíně, tj. po měsíci, už vzniká částečná imunita. Imunita po očkování vydrží 5 let u lidí do 60 let, nad 60 let je vhodné se přeočkovat po 3 letech. Tj. jedná se o dost drahou vakcinu,
ne každý stát si může dovolit plošné očkování... Asi bych volil individuální přístup, lesáci, kdo chodí často se psem do přírody a pod.... Třeba se díky Covidu-1 probudí zájem i o jiná očkování.
Já osobně se nechal naočkovat, protože často chodím se psem po loukách..
„Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda.”
Will Rogers
Maria.Vasickova
Dal poděkování: 379 poděkování
Dostal poděkování: 449 poděkování

Příspěvek od Maria.Vasickova »

Michal.Lupecka píše: 19 kvě 2020, 16:37

Je to 10 let starý příspěvek, od těch dob se toho hodně změnilo, jak v Rakousku tak v Německu ( https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3056 ... do-vakcinu ). Protože se ukazuje že dobrovolnost je sice teorie hezká, ale v praxi nefunguje. Kdyby to bylo rozhodování jen sám o sobě, kde člověk nikoho dalšího neovlivní, tak to je ještě pohoda, jenže u infekčních nemocí dobrovolnost jednoho zasahuje i ostatní. A nejhorší situace s dětmi, tam se dobrovolnost také neosvědčila, to že se totiž z člověka stane rodič automaticky neznamená že je chytrej.
Hm, opravdu tak nutně potřebujete fabulovat? Ani v Německu ani v Rakousku není doposud očkování povinné. Pravdou je, že jsou snahy lidi k očkování přimět, třeba jiným ( omezovacím) způsobem. U soudu by však neuspěli. Fakt mne dojímá, jak jednoduché je lidem zblbnout hlavu "rouškami"...Včera bylo pozdě, že ještě nemáme vakcínu proti covid19.
Navrhuji, dejme do volebního programu pro příští parlamentní volby: " Povinné očkování proti cenzuře" Jistě uspějeme, zejména, když se v létě bez roušek v klidu ani nevykoupeme :D

Štěstí spočívá ve svobodě a svoboda v odvaze.

Periklés
Jan.Zavadil
Člen KS Praha
Profese: Product Manager
Dal poděkování: 1616 poděkování
Dostal poděkování: 568 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan.Zavadil »

Já osobně se přiznám, že mě nikdy nepřestane udivovat, jak je jednoduché lidi zblbnout nesmysly o autismu způsobeném očkováním, ploché zemi, o chemtrails, o HAARP a seismických zbraních, o svobodných zednářích, Rockefellerech, Šorošovi, Opus Dei, CDS, MMS, Aštarem Šaranem a Ještířky z kosmu, elixíry mládí, archandělem Zadkielem a dalšími špeky... Leč lidská mysl má spoustu zákoutí.
“There are naive questions, tedious questions, ill-phrased questions, questions put after inadequate self-criticism. But every question is a cry to understand the world. There is no such thing as a dumb question.” Carl Sagan
Maria.Vasickova

jan.zavadil píše: 21 kvě 2020, 02:06 Já osobně se přiznám, že mě nikdy nepřestane udivovat, jak je jednoduché lidi zblbnout nesmysly o autismu způsobeném očkováním, ploché zemi, o chemtrails, o HAARP a seismických zbraních, o svobodných zednářích, Rockefellerech, Šorošovi, Opus Dei, CDS, MMS, Aštarem Šaranem a Ještířky z kosmu, elixíry mládí, archandělem Zadkielem a dalšími špeky... Leč lidská mysl má spoustu zákoutí.
Jj, lidi je jednoduché zblbnout
Přílohy
covi19.jpg

Periklés
P.A.Semi
Profese: programátor
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od P.A.Semi »

Pavel.Moravec píše: 09 kvě 2020, 08:53
P.A.Semi píše: Spalničky nejsou příliš nebezpečné, jako děti jsme to prodělali v rodině asi všichni. Přirozeně prodělané spalničky posilují imunitní systém. Naopak očkování proti spalničkám zvyšuje výskyt alergií, to jsou miliony postižených lidí kvůli ochraně pár slabých jedinců...
Pleteš si časovou souslednost s příčinnou sousledností. Dokaž mi, že když dvě velké skupiny lidí rozdělíš, jednu naočkuje a druhou ne, tak v té první bude víc alergií. Dokud jen tvrdíš "očkuje se od roku 1234, od roku 1250 roste alergie", pak naprosto ignoruješ fakt, že třeba ve stejnou dobu lidi začali mnohem víc desinfikovat svá obydlí, čímž nenechali organismy dětí a jejich imunitní systém natrénovat, a imunitní systém pak přehnaně reaguje na sebemenší podnět.

Pokud tvrdíš, že očkování zvyšuje alergie, odstraň prosím nejdřív JAKÝKOLIV vliv co jsem popsal. A dokaž tu kauzalitu, nejen časovou souslednost.
Ne, to si nepletu, taková studie o souvislosti alergií a očkování je... A ne jedna...
Například toto: info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/vaccinated-vs.-unvaccinated-guess-who-is-sicker
A viz další odkazy na pialpha.cz/ockovani

Jestli tu studii chcete zpochybňovat, tak kde máte dost velký vzorek neočkovaných dětí, které nemají jiné kontra-indikace, aby to šlo statisticky porovnat a ověřit nebo vyvrátit. Bez takového vědeckého statistického srovnání je vyvracení takové studie jen propaganda a dojmy. Proto je nutné mít různě očkované a neočkované vzorky populace, aby to šlo statisticky vyhodnotit a najít v tom případnou chybu...

Někdo tady ve vláknu psal, že mají těhotné ženy komplikace kvůli spalničkám a prý to je kvůli neočkovaným lidem. Naopak, je to kvůli očkovaným lidem. Kdyby ty spalničky prodělaly přirozeně v dětství, budou imunní a nebudou mít problémy, až to náhodou dostanou v dospělosti, protože to očkování příliš nechrání, narozdíl od přirozeně prodělaných spalniček v dětství.
Takže všechny problémy se spalničkami u dospělých jsou způsobené přemírou očkování, že ty spalničky neprodělaly přirozeně jako děti.

(A nemusíte to zkoušet vyvracet ad-hominem urážkami proti mě, mám dvacet let praxe ve zdravotnické administrativě včetně zpracování očkovacích kalendářů a statistik...)
Pavel.Moravec píše: 09 kvě 2020, 08:53
P.A.Semi píše: Ještě pár poznámek ke Coronavirus, který s očkováním velmi souvisí, je to uměle vytvořená nemoc za účelem vnucení nějakého zrádného Očkování...
Takovouto debilitu už přestává říkat i Trump. Neříkej větší debility, než největší demagog a lhář ve vysoké politice.
Je to vaše Tříska a Trám - to vy se tu snažíte být Demagog a Lhář...

O tom, že je Coronavirus umělý, jsem tu předtím psal dost důkazů... (A když to již spoustě lidí došlo a i se začali bránit proti plánovanému očkování, tak spustili rasistické "Antirasistické" rabování, aby se odvrátila pozornost jinam... A spousta lidí tu zřejmou souvislost vidí a rozhodně není jen časová, ale je příčinná...)

O tom, že a proč je toto očkování zrádné a je to nástroj Genocidy, tu ještě napíšu podrobněji.
Pavel.Moravec píše: 09 kvě 2020, 08:53 Nějaký kecy o Soudném Dnu si nech pro ilumináty, prosím. K jakémukoliv datu ti zpětně najdu nějakou předpověď či jiný blábol, který shodou okolností vychází na podobné období. Ale jinak nemá NIC společného. Zase si pleteš časovou souslednost s příčinou souvislostí.

Anebo prosím sem napiš den po Soudném dnu, během kterého se samozřejmě nic nestalo. I s omluvou, jak jsi naletěl konspiračním teoriím.. Díky.
Mýlíte se... Já jsem nenaletěl konspiracím, to vy...

Inu, píšu, dřív jsem to nestihl... Soudný Den pochopíte, až přijde čas...
(Myslím, že to leckdo pochopí, a těm hloupějším to někdo vysvětlí... Až přijde čas...) Omlouvat se mi pak nemusíte, ale zamyslet byste se měl... OFFTOPIC(A ovšem, za používání pojmu Propagandy "konspirační teorie" proti Argumentům oponenta jsem vám vyměřil, že si sáhnete na Kopřivu. Je to velmi mírný trest... I toto pochopíte...)

A ovšem, nezdá se mi, že byste chápal obsah pojmu Ilumináti... S těmi se nebavím, víte, já jsem na opačné straně spektra, než oni... (ta odkazovaná stránka se asi tak ze čtvrtiny mýlí a není nijak vyčerpávající...)
Josef.Kadlecek píše: 09 kvě 2020, 12:12
P.A.Semi píše: 09 kvě 2020, 05:23 ...[*] Americká média zuřivě bojovala proti Hydroxychloroquine, který funguje proti Covid a je levný, a místo toho nekriticky lobbují pro Remdesivir, který je drahý a má závažné negativní účinky v míře větší než malé...
Hele, s MMS/CDS, tedy oxidem chloričitým, tady vůbec nezačínej ...
Hydroxychloroquine není MMS/CDS.
Podle názorů lékařů (z Francie i z USA) je to nejspolehlivější a nejoblíbenější lék na Covid. (Používá se to prý v kombinaci se Zinkem a s Azithromycinem...)
Studie Lancet, která ho zpochybňovala, už se mezitím ukázala jako falešný podvod a stáhnuli ji...

Většinu pacientů zabila plicní ventilace, přetlak jim roztrhnul plíce, je to potvrzené z několika nezávislých zdrojů z nemocnic v USA, teď nebudu dohledávat další odkazy, mohl bych... Ví se to už asi od poloviny dubna, je pochopitelné, že ze začátku to lékaři nevěděli...
Pavel.Moravec píše: 18 kvě 2020, 16:34 ... Vakcína proti COVID-19 ještě neexistuje a dlouhé měsíce ani existovat nebude. Nevíme vůbec nic o její účinnosti či bezpečnosti či čemkoliv jiném. ...
Mýlíte se. V Izraeli už tu vakcínu měli připravenou předem. Pokud nás tady budou hubit vakcínou z dílny DARPA (potažmo Oxford, Moderna, AstraZeneca), v Izraeli zřejmě dostanou jinou vlastní vakcínu...
Maria.Vasickova

Jsem zvědavá, jak dlouho bude WHO hrát šaškárnu kolem pandemie. Asi tak dlouho, dokud s ním budou hrát vlády ostatních zemí. A to bude do té doby, dokud s našimi vládami budeme hrát i my. Tak, říká se, že život je hra. Nějak nevím, ne každé dílo je zas tak super.

Periklés
P.A.Semi
Profese: programátor
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od P.A.Semi »

Myslel jsem, že ten úvod s tím, že tenhle Coronavirus je umělý a pochází z USA a sponzoroval to mimo jiné Bill Gates a Dr. Fauci, přeskočím, že to je všeobecně známé, ale když to tu ještě i nyní rozporujete, tak ten úvod rozeberu trochu podrobněji:

Simulace Event 201 Pandemic Exercise (video "Highlights Reel" je 10-minutová zkratka) byla prováděna 2019-10-18, přesně v den slavnostního zahájení Wuhan Millitary World Games 2019, kde Američtí "sportovci" byli ubytováni v hotelu hned vedle toho tržiště, odkud to jako propuklo, pět z nich skončilo s tehdy neznámou plicní chorobou v nemocnici, a také zaměstnanci toho hotelu a pak i personál té nemocnice...

Dr. Fauci sice sponzoroval výzkum Coronavirus ve Wuhanu a možnosti jeho přenosu na lidi ("Many scientists have criticized gain of function research, which involves manipulating viruses in the lab to explore their potential for infecting humans, because it creates a risk of starting a pandemic from accidental release.") a křížení Coronavirus s HIV OFFTOPIC(Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag, A furin cleavage site was discovered in the Wuhan 2019 human coronavirus S protein - čínsky, Chinese scientists desperately researching coronavirus discover that it shares human cell binding site with HIV, Ebola), ale výsledky byly publikovány ve vědeckých časopisech nejméně od roku 2007 OFFTOPIC(Difference in Receptor Usage between Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) Coronavirus and SARS-Like Coronavirus of Bat Origin, Journal of Virology) a Ft. Detrick to mohl převzít a pokračovat ve výzkumu...
Vědci z Taiwanu, tedy největší nepřítel Číny, potvrdili, že tenhle Coronavirus se rozšířil z USA...

Ale Bill Gates nebo Dr. Fauci jsou jenom populární front-mani v téhle rozsáhlé síti...

Prý jsou toho Coronavirus alespoň dva druhy: Epidemiological evidence for two separate strains of SARS-CoV-2 viruses spreading and implications for prevention strategies ...
Ale ve známé úvodní části tvrdě cenzurovaného filmu #Plandemic paní vznáší hypotézu, že vysoká úmrtnost v Itálii souvisela spíš s loňským očkováním proti chřipce, které prý zvyšuje pravděpodobnost nákazy respiračními chorobami ... OFFTOPIC(protože prodělaná chřipka nakrátko posiluje nespecifickou imunitní reakci i proti respiračním chorobám), a odkazuje se tam na práci Influenza vaccination and respiratory virus interference among Department of Defense personnel during the 2017–2018 influenza season - která to sice má v Abstraktu, ale dál v textu se dočtete, že to na vojácích nepotvrdili... Ale odkazují se tam v referencích na jiné práce, třeba Increased Risk of Noninfluenza Respiratory Virus Infections Associated With Receipt of Inactivated Influenza Vaccine, které to potvrdily dostatečně... Což je zřejmě důvod, proč ten film #Plandemic tak cenzurují... ?

Takže tihle samí lidé, kteří ten umělý Coronavirus vypustili, zároveň sponzorují výzkum té vakcíny. U vakcín proti SARS a Coronavirus se ví, že u nich dochází k "Immune enhancement", kdy zesílená reakce imunitního systému způsobuje horší průběh nemoci.

My tu vakcínu nepotřebujeme. Už na to nalezli léky - Hydroxychloroquine to jednak rychle léčí, druhak funguje i preventivně.

A když už to spoustě lidí došlo a začali se na Internetu bouřit proti Lockdown a proti CoVID (Certificate of Vaccination ID), tak spustili falešnou vlnu Čertovských protestů BAD (BLM, Antifa, "Democrats"... OFFTOPICNote to translators: "Čhert" is a kind of a legendary dark diabolical half-monkey living usually in Hell and directed by a light Lucifer duke and their resemblance with Africans is not random at all...), aby odvedli pozornost jinam... Spoustě lidí ta souvislost už došla. Teď se aspoň ukáže, že ty Lockdown and Social Distancing byly zbytečné, když pro anti-rasistické demonstrace to nevadí, nebo se aspoň těch šmejdů, co se Klaní Obrazu Šelmy, zbavíme na Covid, což možná byl také důvod, proč to spustili - aby jim ta Epidemie nevyhasla...?? Uvidíme za 14 dní po inkubační době...

-----

"Lidé" z Pentagonu, (((Jared Kushner))) a jejich lokaj Trump na to ale plánují spustit Operation Warp Speed. Vynechat testy bezpečnosti a co nejrychleji naočkovat všech 300 milionů Američanů. Je jediný důvod, proč je naočkovat co nejrychleji - aby se to stihlo dříve, než se začnou projevovat negativní účinky. I Evropa už si prý objednala stovky milionů dávek téhle nedostatečně vyzkoušené vakcíny.

Vakcínu vyvíjela Moderna (Chief medical officer je tam nějaký Tal Zaks z Izraele) ve spolupráci s vojenskou agenturou DARPA (vedl to tam nějaký Michael Goldblatt). Je o nich známé, že žádná jejich vakcína nebyla schválena, protože nefungují dobře. Trumpův tým vede Moncef Slaoui z GsK, který je známý závažnými problémy s vakcínou proti Chřipce... OFFTOPIC("Slaoui oversaw the development of the disastrous Pandemrix vaccine for swine flu, a shot that was rushed to market without proper testing in the midst of a 2009 epidemic, during which public health officials were shrieking about enormous death tolls that never materialized... ... The result of the hasty approval process was an unsafe, ineffective shot that left over a thousand recipients permanently brain-damaged, some 80 percent of them children ..."), a řízením je pověřen Jared Kushner (agent Cha-bad s podporou od Goldman Sachs a George Soros)...

Je zásadní problém s vakcínami mRNA. Když si ty články o Moderna a DARPA přečtete podrobněji, zjistíte, že chtějí naočkovat mRNA, aby organismus vyráběl něco, co vypadá jako ten Coronavirus, že si prý kvůli tomu bude imunitní systém sám dělat "antibodies". To ale není pravda. Naopak, imunitní systém si zvykne, že takové částice má v krvi normálně, a nebude na Coronavirus reagovat vůbec. Takže zatímco nyní na Coronavirus umíralo pár procent nakažených, tak z těch očkovaných na něj bude umírat 90%. Že si to prý ta Farmaceutická firma vyzkouší a bude to považováno za bezpečné, nesmíme přijmout, to musí vyzkoušet někdo nezávisle na těch Farmaceutech a na hrdlořezech z Pentagonu a na Židech, z nichž někteří nás plánují vyhubit, viz dále... ("Oxford" a "AstraZeneca" tomu jenom dělají Křoví...)
  • ... regarding safety issues related to the race for a Covid-19 vaccine, including the fact that all “previous coronavirus vaccines have not all proven appropriate or even safe,” with some past attempts at coronavirus vaccines having resulted in antibody dependent enhancement (ADE). ADE results in cells more rapidly taking up the virus and speeding up the virus’ replication, increasing its infectiousness and virulence ...
  • ... ended up, in subsequent studies, causing immune hypersensitivity in mice “resulting in severe immunopathology,” i.e. permanent defects or malfunctions in the immune system ...
  • Komentář v článku o Moderna (2.)
    The new vaccine, developed by the biotechnology company Moderna Therapeutics, does not contain the virus that triggers COVID-19, as a conventional vaccine might. Instead, Moderna researchers used a new technique to make messenger RNA (mRNA), which is similar to mRNA found in SARS-CoV-2. In theory, the artificial mRNA will act as instructions that prompt human cells to build a protein found on the surface of the virus. That protein would theoretically trigger a protective immune response. Standard vaccines work similarly but use a dead or weak virus as their base, forgoing the process of constructing viral proteins from scratch.
    www.livescience.com/coronavirus-vaccine-trial-no-animal-testing.html
    Cells will produce the viral protein from mRNA and cell then will produce an antibody.

Jestli to tak je, tak to je zrada, protože to nemůže fungovat jako ochrana, ale naopak jako zrušení ochrany, protože si na ten "viral protein" imunitní systém zvykne a přestane to považovat za něco cizího...
Genetické manipulace s Lidmi by měly být důsledně Zakázány. Vakcína se dá považovat za bezpečnou, když bude vyzkoušena přes alespoň dvě chřipkové sezóny, ale genetická vakcína může být považována za bezpečnou, když ji otestují přes dvě generace (40 let) !
Protože vývoj těchto vakcín sponzorují lidé jako Bill Gates, který otevřeně prohlašoval, že chce redukovat populaci o miliardu pomocí očkování a "reproductive health", a protože spolu s WHO mají na kontě historii pokusů s vakcínami na sterilizaci Afričanů - ale to jsou jenom front-mani té agendy v pozadí.
My nechceme dopustit genetickou manipulaci s lidmi, třeba na vytvoření nějakých super-vojáků, kteří by brzy zjistili, že nás zaostalé přirozené "primitivy" nepotřebují, nebo vojáky na dálkové ovládání, které na nás nějaký Goldstein z bunkru pošle, nechceme ani dopustit genetickou manipulaci na odstranění stárnutí - protože to je jak Autobus, do kterého by se jenom nastupovalo a nevystupovalo a ten svět by se zahltil, leda bychom zároveň přestali mít děti.

Z religiózního hlediska je to ďábelské a je to nutné odmítnout, je to proti Božímu Stvoření. Tato jejich mRNA vakcína a s ní spojené "tetování" očkovacího průkazu je Číslo Šelmy a křesťanům je toto zakázáno. Vy "racionální ateisté", pokud to nechápete ani tak ani rozumově, tak se na to třeba můžete vykašlat, ale Věřící tímto mají z titulu Svobody Vyznání právo toto odmítnout, za každou cenu.
To jejich tetování očkovacího průkazu je jak vytetované číslo z koncentračního tábora, já nechápu jak někdo může tuhle souvislost přehlížet. I tam to bylo jen takové Administrativní usnadnění, což...?!

Contact Tracing je nutné zásadně odmítnout. Je to bezprecedentní omezení svobody, o jakém se ani StB ani nesnilo... To jako třeba když se najednou zjistí, že máte Covid, třeba i z nakažené testovací tyčinky, nebo to je jedno proč, tak aby mohli automaticky udat a zatknout všechny, se kterými jste se předtím stýkal?! A nebo by to mohli zneužít proti jakýmkoliv "aktivistům" a vychytat si je všechny, jak se spolu stýkali. Možností zneužití je až příliš mnoho... Benjamin Franklin řekl: "The man who trades freedom for security does not deserve nor will he ever receive either."

-----

Je tady Etnikum, které mimo jiné řídí výzkumy téhle vakcinace, a jehož Knihy píší a leckteří Rabíni učí, že je nutné nás vyhubit. Shrnuté to je v textu Diskuse L16:9, první stránku tam můžete přeskočit... Také to shrnují třeba zde nebo zde - Noahide laws...
(Nezkoušejte to naivně shazovat idiotskými nebo zákeřnými nálepkami, jako "Konspirační teorie" nebo "Antisemitismus".)

V knize Sanhedrin 57b (v pdf na straně 252 dole) se píše, že křesťany a hedonistické blasfemující materialisty (tzv. Epikurejce, "blasphemy" je urážení Boha a ateisté to dělají běžně) je nutné popravit, až začne vládnout ten židovský Král Mesiáš. Maimonides, doslova Syn Ďábla (Ben Mamon) to upřesňuje v knize Avodah Zarah, viz třeba kapitola 10 a třeba kapitola 5 ... Je bezesporně jisté, že se to v těch temných středověkých knihách píše...

To není žádná "Konspirační Teorie", to je zcela nezpochybnitelná autorita Talmudického Judaismu a můžete si poslechnout Rabína, jak to vysvětluje: Rabbi Moshe Weiner and his book 'The Divine Code' - prý to je zcela božské a nedotknutelné a ani čárka se na tom nesmí změnit, a že se tam na tom prý shodli Rabíni, a kdybyste uměli hebrejsky, můžete si to přečíst i v hebrejské wikipedii... (Lže tam, že to prý pochází z Tóry. To je evidentní lež, pochází to až z Talmudu. Neříká tam, že vás mají vyhubit, ale vysvětluje, proč je ten text zcela posvátný a neměnný...) Maimonides Laws of Kings and Wars 8.13 - "Kdo nepřijal zákony, které přikázány synům Noah, budou zabiti, zda-li být jich pod našima rukama..." (můj doslovný překlad) "For any non-jew, who is under our jurisdiction and fails to accept the Noahide Commandments, is executed." (jejich anglický překlad). Přesně tahle věta byla i v té Hebrejské wikipedii... To "any non-jew" tam přidali, v originálu to zřejmě není, nebo to je jen v některých edicích...?
Viděl jsem video ale asi ho nedohledám, kde se na to ptali Netanyahu, jak to jako bude, a ten se jen vytáčel, že "až to přijde, tak uvidíte"... Má to tam podporu až nahoru...

Zatím ale ještě ne, to až tu bude ten jejich Král Mesiáš... (nyní je totiž zásadní rozdíl mezi Mesiáš a Spasitel... "Mesiáš" je někdo, koho si na to "pomažou" olejem... Někoho si tam na to prostě vyberou...)

Také Maimonides píše, že ten židovkský Král Mesiáš bude obětovat Rudou Krávu ("64. The tenth will be prepared by the King Messiah" - str. 9 úplně na konci...), přesně se tam popisuje, jak ji zaříznout a kam a kolikrát cákat s krví, a pak spálit a popel rozpustit ve vodě a používat na očišťování po mrtvolách. Z krávy je třeba metrák popela, do kýblu vody stačí špetka, na "očištění" stačí jemně cáknout kapku, budou mít stovky hektolitrů vody na rituální očišťování (celé planety) po mrtvolách...

Tuhle rudou krávu, co prý bude obětovat ten židovský Král Mesiáš, až jí budou tři nebo čtyři roky, si v Izraeli vypěstovali v srpnu 2018 a notně to tam oslavovali, že už se ta doba přiblížila... Viz red+heifer+israel. Takže to vychází na srpen-září 2021 nebo 2022. (Podle jiného datování je 2022 pravděpodobnější, bude Shmitah... Rabíni v Talmudu se handrkují, jestli má být stará tři roky nebo čtyři roky, takže obojí je možné použít...)

Jenže popravovat postupně mečem 2 miliardy křesťanů a 2 miliardy ateistů je nepraktické, začali bychom se bránit, tak si to zřejmě nějak usnadní, aby jich na tu popravu mečem zbývalo méně...

Já neříkám, že to jsou všichni židé, to jistě ne. Mnoho z nich je také na straně plánovaných obětí. Je ale jisté, že takoví tam jsou, a že to jsou vlivní Rabíni, ti v černých kloboukách, Cha-bad Lubavitch to zastřešuje... A už to tu několikrát bylo, třeba jak slaví Chanuku s těmi svícny, tak to oslavují, jak fanatici Judaismu vyvraždili "helenizované" Židy (tedy modernizované "odpadlíky")... Ti Židé, co žijí mezi námi, jsou také plánováni na straně obětí... ! (Ostatně zřejmě všechny hlavní svátky Judaismu oslavují nějakou hromadnou vraždu a lež...)

Je nesporné, že jim to ty zlé středověké knihy nařizují, je evidentní, že tam jsou Rabíni, kteří to dodnes vyučují a hlásají, a je poměrně pravděpodobné, že to plánují na roky 2021-2022, ale mohou to odložit i na později, a vůbec není jisté, že to souvisí s Coronavirus a s Vakcinací, ale je to možné... (Třeba to zkusí místo toho s 5G nebo s nějakou válkou? Nevím...)

Což znamená, že bychom měli být ve střehu a nebýt naivně a hloupě nepřipravení... A čistě pro tu Možnost je nutné velmi pečlivě ověřovat, čím by nás teď mohli chtít zničit, protože to mají někteří z nich v plánu, a nezkoušejte tvrdit, že nemají...

Nevyzývám tím nikoho k "nenávisti" - ti Židé, co žijou tady mezi námi, za to nemohou, a na ty Lumpy v Izraeli a v Pentagonu stejně nedosáhnete... Prostě buďte opatrní a nenechte se snadno podvést...

-----

A když si přečtete ten článek o DARPA a o vývoji té mRNA vakcíny a dalších genetických manipulacích, je to velmi evidentně podvod, tohle jejich očkování nebude zabraňovat Coronavirus, ale vypne imunitní systém proti němu. (A "Oxford" to jenom zastřešuje, ale když jdete o kousek do hloubky, dočtete se, že spolupracují s Moderna a ta spolupracovala s DARPA, takže ten "Oxford" nebo Německá firma jsou jenom velmi průhledné Křoví... AstraZeneca je jenom průmyslník, který jim to vyrobí v potřebném množství... Bill Gates je k tomu jenom užvaněný maňásek na pódium a zřejmě část toho i financoval a podílí se významně na korupci WHO...)
Jestli s tím přijdou až v době, kdy tu zrovna nebude Coronavirus, aby se to vyzkoušelo, tak pak vás druhá vlna Coronavirus (nebo jiná epidemie na míru? Třeba Ebola+HIV se stejným spike-protein? Tu Ebolu v těch laboratořích zkoumali modifikovat také...) všechny smete. A nedá se jim věřit, že si tu bezpečnost vyzkoušeli dost... Rozhodně ne na to, abychom to naivně píchnuli všem obyvatelům bez nezávislého otestování na vzorcích populace třeba přes příští jednu nebo dvě chřipkové sezóny... A z hlediska dědičnosti, je nutné to vyzkoušet, jestli takto geneticky modifikovaní jedinci budou schopní rozmnožování a jestli pak i jejich děti... Protože předem oznámili, že chtějí pomocí vakcinace redukovat porodnost...

Viz, co se právě pro tento případ píše v Zj13:10 "Jestliže kdo do vězení povede, do vězení půjde. Zabije-li kdo mečem, musí mečem zabit býti." Kdo nás budete zavírat za odmítání vakcíny, budete pak zavřeni. A kdo způsobí Genocidu pomocí Očkování nebo jí bude napomáhat, je to zločin proti lidskosti... (Není jisté, že μαχαιρα znamenalo "meč", mohlo tam také být něco od μακροθυμεω "to be patient"... Asi by měli dostat různí potentáti a ti rabíni v Izraeli tu vakcínu, co připravili pro nás, to by bylo spravedlivé... Jenže oni tam mají jinou vlastní...)

Ale ono se to dá pochopit i Rozumem, nehledě na Písmo, když se nenecháte zaslepit Propagandou a lživými Nálepkami...
Váš Vakcinační fanatismus (jako že všechno se prý dá vyřešit vakcinací a všechny negativní účinky zapřete a žádné studie bezpečnosti nejsou potřeba nebo se dají zfalšovat na zakázku...?) a zavírání očí lidem mantrou "Konspirační Teorie" nás vedou jako ovce na porážku, ale nastal čas probudit se včas...
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“