Milý @hlukzp4 navštívil jsem web i petici, ale nepodařilo se mi objevit jediné jméno konkrétní osoby, která za tou iniciativou stojí. Můžeš mi prozradit nějaká jména? Třeba členy petičního výboru: To by měla být ze zákona veřejná informace, dokonce u petice povinná.
[OT z Napsali o nás] Loket
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10822 poděkování
- Dostal poděkování: 8772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Napsali o nás
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Milý pane Vileto, určitě to není problém. Ono stačilo trochu googlit, bylo o nás napsáno už mnoho článků. Je nás víc co nás to štve a proto padlo rozhodnutí to řešit. Ta iniciativa vznikla poměrně organicky spojením mnoha naštvaných lidí. Tedy např. Miloš Závora, Veronika Cibulová, Kateřina Kocourová, Zdeněk Valečko, Petr Novák, Josef Bláha, lidé z Karlových Varů, Prahy 4,5,12, 7, 11. Začtěte se do petice. Jednáme třeba s panem Horou, Vansou, Derkou z Prahy 4, ale i s primátorem Hřibem. Zeptejte se jich, věřím že Vám rádi vaše otázky odpoví.
Velmi děkujeme také za právní rady ale člověk by spíše čekal, že se tu někdo bude zabývat podstatou věci, tedy tím že pirátské vedení města Loket ignoruje nadřízený správní orgán a tlačí na sílu svůj zájem, i přesto že Ministertvo vnitra jim vyhlášku rozcupovalo.
No, možná to je ten důvod proč jsou preference pirátů dolů, viz. poslední parlamentní volby.
Kde schází sebereflexe, tak dřív nebo později schází voliči....
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Kontaktovat uživatele:
hlukzp4 píše: ↑04 led 2023, 08:03Milý pane Vileto, určitě to není problém. Ono stačilo trochu googlit, bylo o nás napsáno už mnoho článků. Je nás víc co nás to štve a proto padlo rozhodnutí to řešit. Ta iniciativa vznikla poměrně organicky spojením mnoha naštvaných lidí. Tedy např. Miloš Závora, Veronika Cibulová, Kateřina Kocourová, Zdeněk Valečko, Petr Novák, Josef Bláha, lidé z Karlových Varů, Prahy 4,5,12, 7, 11. Začtěte se do petice. Jednáme třeba s panem Horou, Vansou, Derkou z Prahy 4, ale i s primátorem Hřibem. Zeptejte se jich, věřím že Vám rádi vaše otázky odpoví.
Velmi děkujeme také za právní rady ale člověk by spíše čekal, že se tu někdo bude zabývat podstatou věci, tedy tím že pirátské vedení města Loket ignoruje nadřízený správní orgán a tlačí na sílu svůj zájem, i přesto že Ministertvo vnitra jim vyhlášku rozcupovalo.
No, možná to je ten důvod proč jsou preference pirátů dolů, viz. poslední parlamentní volby.
Kde schází sebereflexe, tak dřív nebo později schází voliči....
Děkuji za jména, vygooglím si je. A ne, fakt jsem žádná jména nenašel a že jsem hledal. Dokonce i doménu máte anonymně. Proč to utajení?
Rozhodně se nechci zastávat loketských Pirátů, neznám jejich pohnutky a neznám dokonce ani nikoho z nich osobně. Ovšem přijde mi trochu nerudné nazývat hudební produkci hlukem. Jistě, každý má rád něco jiného, někdo techno, jiný dechovku, ale pořád je to určitým způsobem hlomoz kultivovaný. Mě daleko víc vadí ohňostroje (povolil bych maximálně o silvestru), zejména pak ty lidové se zábavní pyrotechnikou od Vietnamců cestou z hospody odpalované uprostřed obytné zástavby. A nebo hovádka s hlučnými výfuky na autech a motocyklech. No a ani 10 koncertů techna za rok se v obtěžování hlukem nevyrovná dálnici či silnici I. třídy s blbě provedenou protihlukovou ochranou. Te kravál z koncertu nebo festivalu nějak přetrpím, ale hluk od dálnice nebo železnice je mnéhem zdravotně ničivější.
Věř, ale komu věříš měř.
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem jednoho našel. https://www.youtube.com/watch?v=jQxbVbwWDSQ
Ať se na mě pán nezlobí, ale je to nevrlý, konfliktní člověk. Škoda, že mu pan Veselovský nepoložil otázku "Jakou hudbu máte rád vy?"
Tohle jsou ti lidé, kteří si postaví domek 200 metrů od sportovního letiště (které je tam ale už 80 let) a pak si stěžují na všemožných úřadech, že jim tam hlučí letadla. Jestli chce pán bydlet v klidné lokalitě, ať se odstěhuje někam na samotu u lesa. Ale možná by mu vadili dřevorubci, co 5x do roka budou kácet kůrovcové stromy.
Věř, ale komu věříš měř.
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11093 poděkování
- Dostal poděkování: 8916 poděkování
Re: [OT z Napsali o nás] Loket
(Každá hudební produkce nad určitou hlasitost je hluk. Umění je subjektivní.)
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvek:
- hlukzp4
-
Dobrý den,
jedna aktualita k Pirátskému vedení v Lokti. Dne 17. ledna 2023 podalo Ministerstvo vnitra Ústavnímu soudu návrh na zrušení ustanovení čl. 3 odst. 1 písm. a) obecně závazné vyhlášky města Loket č. 1/2022, o stanovení doby nočního klidu a regulaci hlučných činností. Řízení je u Ústavního soudu vedeno pod sp. zn. Pl. ÚS 1/23.
-
Tak pirátskou vyhlášku Lokte jako nezákonnou zrušil dnes ústavní soud. Gratuluju
- Tito uživatelé poděkovali autorovi hlukzp4 za příspěvek:
- Vojtech.Pikal