Trička, logostrany.
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: grad student IT
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Trička, logostrany.

-
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Heh, to jofregaham píše:To logo je nádherné... ještě bychom tam případně místo toho lva mohli dát Jana Žižku z Trocnova

-
- Profese: Strážník městské policie
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
PP nás bude sponzorovat? Stáli u vzniku této strany? asi NE!!!
Tak proč bychom nemohli mít logo podle sebe? Co je špetného na českém lvovi?
Mě osobně se černé logo velmi líbí a nevidím důvod, proč by právě kvůli logu nás lidi neměli brát vážně. Vzpomeňte si že třeba KSČM měli (mají) v logu třešně a nevím o tom že by kvůli logu je lidi přestali brát vážně, právě naopak výsledky z voleb hovoří opačně.
- Dalibor.Zahora
- Profese: zakládající člen
- Dal poděkování: 11325 poděkování
- Dostal poděkování: 6503 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
jsem take za preferenci cernobileho logaHFechs píše:Jinak co se týče barvy strany, co zůstat u černé? Jednak se tím odlišíme od ostatních "barevných" stran, jednak je černá barva piráctví, ale taky klade důraz na vážnost (symbol, že to opravdu myslíme vážně a bojujeme důrazně se skutečnými problémy - tedy nejsme nějaká rececistická strana s pochybnými ideály (což by mohla evokovat nějaká veselá barva)). Ve žluté, ani fialové moc symboliky nevidím. Červená, či modrá by ušla - ale tu už někdo má. Proto jsem pro černou. A pro ostatní - to že zustaneme u kontroverzního názvu pirátská strana nám třeba zrovna ve hledání symboliky přináší jasné výhody.
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
- Dalibor.Zahora
- Kontaktovat uživatele:
taky jeden tip na videoHFechs píše:A později, na to je ale ještě dost času, prvně potřebujeme to logo, atd... to bude chtít zapřemýšlet nad nějakým propagačním videem na youtube. To nám myslím dost pomůže. Inspirovat se dá třeba videi kampaně We're linux, první dvě jsou povedená - http://video.linux-foundation.org/contest/winners
klip Svaz Nezávislých Autorů
http://www.youtube.com/watch?v=wrsEYA4eQb0
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
- Dalibor.Zahora
- Kontaktovat uživatele:
cerna je predevsim barva anarchisticka, coz ma k piratum hodne blizko, nackove se ji jen posledni dobou snazi krastConik píše:Čistě černýmu logu bych se vyhejbal, protože to působí až moc úderně - lidi maj v hlavě zakořeněný, že černá jsou neonacisti (ti mají v logu navíc taky černou vlajku)
Logo od Pir8 se mi moc líbí a s nějakou menší úpravou, aby tam tolik nevynikala ta česká vlajka by se to dalo použít.
-
-
Zdravim,g.i.joe píše:Zdravím, chtěl bych si něco ujasnit. Proč se neustále někdo zmiňuje o tom že naše logo není podle PP, popřípadě že PP používá takové a takové barvy?
Mě osobně se černé logo velmi líbí a nevidím důvod, proč by právě kvůli logu nás lidi neměli brát vážně. Vzpomeňte si že třeba KSČM měli (mají) v logu třešně a nevím o tom že by kvůli logu je lidi přestali brát vážně, právě naopak výsledky z voleb hovoří opačně.
ujasnit si treba ze pouzivate rovnaky nazov strany, mate rovnaky program, chcete sa podla prispevkov stat "sestrou" velkej svedskej strany! Preto by ste mali mat logo podobne ostatnym! Preco mate kontroverzny nazov a v logu by ste mali mat nejaku milu "cicku" (leva)? Sam pisete, citujem: "nevím o tom že by kvůli logu je lidi přestali brát vážně, právě naopak výsledky z voleb hovoří opačně.". Ja som za originalne logo s nejakou drobnou upravou. Mne sa paci logo od uzivatela "vydra". Po drobnych upravach bude perfektne.

-
Jaké budou mít logo Slováci? obyčejnou vlajku dělal někdo bez vkusu...headhunter píše:Zdravim,g.i.joe píše:Zdravím, chtěl bych si něco ujasnit. Proč se neustále někdo zmiňuje o tom že naše logo není podle PP, popřípadě že PP používá takové a takové barvy?
ujasnit si treba ze pouzivate rovnaky nazov strany, mate rovnaky program, chcete sa podla prispevkov stat "sestrou" velkej svedskej strany! Preto by ste mali mat logo podobne ostatnym! Preco mate kontroverzny nazov a v logu by ste mali mat nejaku milu "cicku" (leva)? Sam pisete, citujem: "nevím o tom že by kvůli logu je lidi přestali brát vážně, právě naopak výsledky z voleb hovoří opačně.". Ja som za originalne logo s nejakou drobnou upravou. Mne sa paci logo od uzivatela "vydra". Po drobnych upravach bude perfektne.

-
- Profese: Programátor
- Kontaktovat uživatele:

Co jsem se díval, tak hodně mezinárodních odnoží PP používá jejich původní, neupravené logo. Lidé potom vědí, že mají stejné ideály. Navíc je jednoduché, výstižné, zapamatovatelné.