Martin.Kucera píše: ↑09 lis 2024, 20:37Podej si ruku se Zdeňkem, ten mě opakovaně pomlouval z obstruování ve videorozhovoru s kandidáty (samozřejmě to nemá jak doložit, protože jsem v tom jednání podal jen jeden návrh postupu, a to v době, kdy Balík ještě nebyl ani v inkubátoru.
Tak tady se samozřejmě nejedná o žádné pomluvy, ohledně tvého přístupu prakticky k jakýmkoli změnám si stačí projít historicky tvoje příspěvky na fóru.
Jestli se teď podaří tohle eliminovat, bude to nepokrytá paráda.
snejdarmi píše: ↑09 lis 2024, 20:40Tady to tedy lítá
jen se zeptám, ta Nová Vlna, která je za tou hysterií některých, teď už bývalých členů a členek.. je někde k nahlédnutí pro nečleny?
Je to tu prezentovaný jako něco co by snad mělo vyhubit lidstvo... tak by mě zajímalo, co jako že teď s tou stranou bude..
Dík.
Spoustě dotčených sebrali nebo seberou hračky a nebudou už moci sabotovat škodit, to je všechno.
wittgenstein píše: ↑09 lis 2024, 20:40Jsem rád, že někteří konečně dospěli k tomu, že nemá cenu pomáhat k moci lidem, kteří jdou opačným směrem... Pirátská strana není aktuálně ta správná cesta.
Jsem rád, že osvědčené firmy z "jistých" subfór (hamplová, wittgenstein, eladar, qnx...) jako jeden muž a žena potvrzují svou nelibostí správnost dnešní volby...