Podpalubí 2.0

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Jan.Adam
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 237 poděkování
Dostal poděkování: 508 poděkování

Re: Podpalubí 2.0

Příspěvek od Jan.Adam »

Martin.Kucera píše: 09 lis 2024, 20:37

Podej si ruku se Zdeňkem, ten mě opakovaně pomlouval z obstruování ve videorozhovoru s kandidáty (samozřejmě to nemá jak doložit, protože jsem v tom jednání podal jen jeden návrh postupu, a to v době, kdy Balík ještě nebyl ani v inkubátoru.

Tak tady se samozřejmě nejedná o žádné pomluvy, ohledně tvého přístupu prakticky k jakýmkoli změnám si stačí projít historicky tvoje příspěvky na fóru.

Jestli se teď podaří tohle eliminovat, bude to nepokrytá paráda.

snejdarmi píše: 09 lis 2024, 20:40

Tady to tedy lítá :D jen se zeptám, ta Nová Vlna, která je za tou hysterií některých, teď už bývalých členů a členek.. je někde k nahlédnutí pro nečleny?

Je to tu prezentovaný jako něco co by snad mělo vyhubit lidstvo... tak by mě zajímalo, co jako že teď s tou stranou bude..

Dík.

Spoustě dotčených sebrali nebo seberou hračky a nebudou už moci sabotovat škodit, to je všechno.

wittgenstein píše: 09 lis 2024, 20:40

Jsem rád, že někteří konečně dospěli k tomu, že nemá cenu pomáhat k moci lidem, kteří jdou opačným směrem... Pirátská strana není aktuálně ta správná cesta.

Jsem rád, že osvědčené firmy z "jistých" subfór (hamplová, wittgenstein, eladar, qnx...) jako jeden muž a žena potvrzují svou nelibostí správnost dnešní volby... ;-)

snejdarmi
Profese: elektrotechnik
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od snejdarmi »

Martin.Kucera píše: 09 lis 2024, 20:44

Stane se z ní další tuctová strana, v níž řadové členstvo nemá téměř na nic vliv.
K nahlédnutí zde https://a.pirati.cz/cf/2024-11/4_%C3%9A ... nizace.pdf

Pomalu se tím prokousávám, ale jakožto naprostý laik to na mě působí děsně složitě.. každopádně to přečtu celé, asi i víckrát..

Jen se zeptám předchozí znění stanov, tedy to co bylo platné před Novou vlnou. Toto znění se formovalo jak dlouho? Doznalo někdy předchozí znění stanov v historii PS podobně rozsáhlých změn? Pokud ano, znamenalo to také nějaký hromadný exodus členů? Díky za odpovědi.

Vaclav.Zidek
Komunální zastupitel/ka
Profese: OSVČ
Dal poděkování: 509 poděkování
Dostal poděkování: 1025 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Zidek »

@Jan.Adam jak moc musí být člověk opojen sám sebou, aby mohl házet kolem sebe tolik zloby a odsuzování, jako ty?

Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Zidek za příspěvek:
Ondrej.Kotas

Václav Židek, exradní Libereckého kraje pro životní prostředí a zemědělství

wittgenstein
Profese: existuje
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 146 poděkování

Příspěvek od wittgenstein »

Jan.Adam píše: 09 lis 2024, 21:03

Jsem rád, že osvědčené firmy z "jistých" subfór (hamplová, wittgenstein, eladar, qnx...) jako jeden muž a žena potvrzují svou nelibostí správnost dnešní volby... ;-)

Cokoliv. Mě je šumák co si o volbách (nebo o mně) myslíte a kam vás povedou... mě šlo hlavně o lidi ve straně, kteří zbytečně věnují energii lidem, kteří si to nezaslouží...

Naposledy upravil(a) wittgenstein dne 09 lis 2024, 21:10, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi wittgenstein za příspěvek:
Jan.Kochert

Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.

Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Tak tady se samozřejmě nejedná o žádné pomluvy, ohledně tvého přístupu prakticky k jakýmkoli změnám si stačí projít historicky tvoje příspěvky na fóru.

... a trpět u toho selektivní slepotou.
Samozřejmě že najdeš i návrhy na změny, které jsem podporoval. Ale nezažil jsem to co Phil Connors, abych prohlašoval, že každá změna je dobrá.

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

snejdarmi

Příspěvek od snejdarmi »

Spoustě dotčených sebrali nebo seberou hračky a nebudou už moci sabotovat škodit, to je všechno.

Tak asi se dá pochopit, že pokud dnešek znamenal pro některé prohru, že to bude dotyčné mrzet..

Ale rozum mi říká, že by to asi neměl být impuls k tomu, jak zde bylo zmíněno "tančit na něčím hrobě". I když tedy nechápu, proč to dotyční berou tak emocionálně, místo nějaké například snahy o dialog..

Tito uživatelé poděkovali autorovi snejdarmi za příspěvek:
Jan.Adam
Martin.Kucera

Snaha o dialog probíhala několik týdnů a jejím výsledkem bylo provedení asi dvou spíše jen kosmetických změn (přičemž hlavní strůjci balíku se diskuse v podstatě neúčastnili).

Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 2):
Vaclav.Zidek, Robert.Magni

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

snejdarmi

Příspěvek od snejdarmi »

Martin.Kucera píše: 09 lis 2024, 21:20

Snaha o dialog probíhala několik týdnů a jejím výsledkem bylo provedení asi dvou spíše jen kosmetických změn (přičemž hlavní strůjci balíku se diskuse v podstatě neúčastnili).

Chápu, pak bohužel půjde strana směrem, který stanoví Ti, co mají mandát, s plnou odpovědností za výsledek.

Faktem je, že PS v posledních 3 letech stagnuje, ostatně jako naše celá zem posledních cca 3/4 století. Čí je to vina nemá smysl řešit, v konečném důsledku na to totiž doplatili všichni, co byli v té době na palubě..Bylo evidentní, že to nekde drhne a něco se stát muselo.

Mimochodem Lukáš Wagenknecht Novou vlnu nepodporoval? Tzn. v případě jeho zvolení za předsedu, by tento návrh přijat nebyl?

Tito uživatelé poděkovali autorovi snejdarmi za příspěvky (celkem 2):
Robert.Magni, Jan.Adam
Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12545 poděkování
Dostal poděkování: 2834 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

Návrh se hlasoval ve vlastním hlasování, takže by to nemělo vliv.

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Martin.Kucera

snejdarmi píše: 09 lis 2024, 21:37

Chápu, pak bohužel půjde strana směrem, který stanoví Ti, co mají mandát, s plnou odpovědností za výsledek.

Ano, to je trefné. Až dosud mohla ten směr, kterým strana půjde, stanovovat členská základna.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 2):
Robert.Magni, Petr.Vileta

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“