Stránka 3 z 4
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 30 zář 2011, 18:52
od Ondrej.Kallasch
Lukas Findeis píše:OSA bych možná vůbec nezmiňoval a když už tak jako zločineckou organizaci, maskující se jako kolektivní správce. (Možno doplnit o odkazy na články popisující jejich praktiky.)
My víme jaká je alternativa a chceme ji zpropagovat mezi lidem českým. Rozhodně jsme dlouze nehledali a nenašli spásu v Jamendu, protože o něm víme už dlouho.
Prostě se jen zeptej jak se dá Jamendo přeložit do dalších jazyků. (Klidně se můžou přes PPI zapojit i jiní Piráti.) Básnění o jednodušším užívání služby občany je zbytečná vata.
Best regards
Andrew Kallasch
Czech Pirate Party
V textu e-mailu je zbytečný Piráty duplicitně zmiňovat.
Dear Jamendo owners,
Let me introduce myself. My name is Andrew Kallasch. I´m memeber of Pirate Parties in Czech republic(
http://www.ceskapiratskastrana.cz/). I want to ask you if it´s possible to translate Jamendo in to anothers languages?
Thank you.
Best Ragards
Andrew Kallasch.
Milí Jamendo majitelé,
Dovolte abych se představil. Mé jméno je Ondřej Kallasch. Jsem členem Pirátské strany v České republice. Chtěl bych se zeptat zda je možné přeložit Jamendo do dalších jazyků?
A co takhle?
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 30 zář 2011, 19:41
od Ondrej.Benkovic
Filip Krska píše:Nechci mluvit za všechny, ale dost lidí si předpokládám myslí: geniální nápad, jdi do toho!
Ale má čas akorát poděkovat.
Vzhledem k tomu, že je nás 5.5 a ti co jsou aktivní už jsou zpravidla zavalení, tak platí zlaté pravidlo: co si neuděláš, neprosadíš sám, to není. A pokud tě to neodradí a jdeš do toho, třeba to někoho strhne a pomůže ti a nakonec budeš za hvězdu.
Třeba jako Marcel, před loňskými volbami ani nebyl člen a jen nadával jak neděláme to a to, jak vás mám volit, pak se do toho vložil a teď skvěle vede PPI a hnutí vstříc lepším zítřkům 
jasný, to chápu, já to nadhazuju proto, že bych potřeboval někoho s dostatečnou angličtinou. Sám to nedám (o času ani nemluvím, dřív než v zimě se mi to do to do listu rozhodně nedostane :-/).
Michalovo vyjádření na začátku tohoto vlákna mi nicméně přišlo pořád takové neurčité. Je to teda tak nějak nejasné nebo je tu někdo, kdo je schopen říct, jestli používání jamenda pro (jak z hlediska českého uživatele, tak z hlediska českého autora) je v české republice bez jakéhokoli kontaktu s dalšími kolektivními správci při stávající legislativě OK či nikoli ?
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 30 zář 2011, 19:44
od Ondrej.Benkovic
Počkejte prosím aspoň do zítra, netahal bych do toho žádnej boj s OSA. Nechme osa smrdět, zajímá nás alternativa, ne něčí likvidace, ne? Autoři, kteří se nechají osa zastupovat, ať si to nechají. Vyplodím po práci návrh dopisu v češtině.
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 30 zář 2011, 19:46
od Ondrej.Kallasch
Ok dořešíme zítra musim letět. Klidně pomůžu s překladama .
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 30 zář 2011, 20:13
od Ondrej.Benkovic
kdo chcete spolupracovat na překladu
https://www.ceskapiratskastrana.cz/foru ... 374&t=9627.
tohle forum bych nechla pro případné kolemjdoucí, které zajímají alternativy k veřejné produkci. Prosím nějakého admina o promazání a případné přesunutí opravdu smysluplných přízpěvků do nového vlákna. Díky za spolupráci pánové.
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 02 říj 2011, 18:21
od Mikulas.Ferjencik
Ondro (Kallashi) jméno si nepřekládej, jen to mate.
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 02 říj 2011, 19:19
od Ondrej.Kallasch
Mikulas Ferjencik píše:Ondro (Kallashi) jméno si nepřekládej, jen to mate.
OK
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 03 říj 2011, 16:55
od jzvc
Hele, mezi nama, neni to takova, mozna trochu levnejsi, vOSA? Tohle jestli dobre koukam vychazi nekde kolem 2k rocne na prumernej podnik.
Netvrdim ze je to spatne, ale IMO netreba propadat nezrizenemu nadseni - za rok to muze byt 2x vic ... a za par let se muze stat ze "pirati se podileli na propagaci nejdrazsi sluzby poskytujici audio na planete" ...
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 03 říj 2011, 19:32
od Ondrej.Kallasch
jzvc píše:Hele, mezi nama, neni to takova, mozna trochu levnejsi, vOSA? Tohle jestli dobre koukam vychazi nekde kolem 2k rocne na prumernej podnik.
Netvrdim ze je to spatne, ale IMO netreba propadat nezrizenemu nadseni - za rok to muze byt 2x vic ... a za par let se muze stat ze "pirati se podileli na propagaci nejdrazsi sluzby poskytujici audio na planete" ...
Jenže dle mého názoru, zde platíš jestli ne úplnou tak určitě mnohem větší část přímo autorům a ne nějakým nahrávacím společnostem.
Re: Produkce hudby v gastronomických zařízeních - alternativ
Napsal: 04 říj 2011, 00:30
od jzvc
To neni vubec jasny, moc sem nehledal, ale podminky ucasti sem teda necet. vOSA muze klidne taky tvrdit ze 1/2 z toho co vydela, rozda autorum, Itunes dokonce 2/3 ...
Aby bylo jasno, netvrdim ze se to nema zpropagovat jako varianta jak se vyhnout vOSE, ale zase bych to nebral jako neco uzasnyho. IMO by produkce nahravek mela byt proste koser v jakykoli podobe a kdekoli - sak je to primarne propagace tvurcu.