Ondřej Novák ondrejnovak007@gmail.com
2. jan (Pred 1 dňom)
adresátom mne
Vážení,
na základě oznámení Vás vyzýváme k okamžitému ukončení Vámi provozovaných webových stránek na adrese filmarik.eu. V případě, že webové stránky nebudou zablokovány třetím osobám do 5 (pěti) pracovních dnů od odeslání této výzvy, dáme pokyn vyšetřovací službě kriminální policie, odd. hospodářské kriminality k zahájení trestního řízení.
Věřím že chápete závažnost pirátství a náš postoj k problému. Dochází nám tímto jednáním opravdu k prokazatelným hospodářským ztrátám!
Žádáme Vás o vyrozumění, jaké kroky jste v uvedené věci podnikl.
Děkuji za Vaši kooperaci a rychlou akci.
S pozdravem
Ondřej NOVÁK
Telefon: 257 415 259
Email: ondrejnovak007@gmail.com
Email #2: info@bontonfilm.cz
Email #3: film4u@bontonfilm.cz
BONTONFILM a.s.
Nádražní 23/344
(vchod: Bozděchova 2)
151 34 | Praha 5
Tak toto mi došlo včera,neviem či to mám brať vážne,lebo zástupca bontonfilmu by mi nepísal z gmailu si myslím.Na stránke ide len o embedovanie videa tak má zaujíma Váš názor či sa mám podriadiť
Ondřej Novák ondrejnovak007@gmail.com
2. jan (Pred 1 dňom)
adresátom mne
Vážení,
na základě oznámení Vás vyzýváme k okamžitému ukončení Vámi provozovaných webových stránek na adrese filmarik.eu. V případě, že webové stránky nebudou zablokovány třetím osobám do 5 (pěti) pracovních dnů od odeslání této výzvy, dáme pokyn vyšetřovací službě kriminální policie, odd. hospodářské kriminality k zahájení trestního řízení.
Věřím že chápete závažnost pirátství a náš postoj k problému. Dochází nám tímto jednáním opravdu k prokazatelným hospodářským ztrátám!
Žádáme Vás o vyrozumění, jaké kroky jste v uvedené věci podnikl.
Děkuji za Vaši kooperaci a rychlou akci.
S pozdravem
Ondřej NOVÁK
Telefon: 257 415 259
Email: ondrejnovak007@gmail.com
Email #2: info@bontonfilm.cz
Email #3: film4u@bontonfilm.cz
BONTONFILM a.s.
Nádražní 23/344
(vchod: Bozděchova 2)
151 34 | Praha 5
Tak toto mi došlo včera,neviem či to mám brať vážne,lebo zástupca bontonfilmu by mi nepísal z gmailu si myslím.Na stránke ide len o embedovanie videa tak má zaujíma Váš názor či sa mám podriadiť
Ďakujem za odpoveď
Pokud opravdu jen odkazuješ na jiné servry IMHO neměl bys to řešit. Nevím jestli teda na Slovesnku to není nějak jinak. Ohledně tohodle bych kontaktoval přímo Jakuba Michálka, ten se na kopírovací monopol přímo zaměřuje.
Řešíme nejméně jeden další podobný případ. Bohužel soudy nerozhodují dle rozumu a smyslu zákonů, ale podle pokřiveného vnímáni lobby - nemůžeme nic slibovat (nemůžeme zaručit jak dopadne soud). Můžeme s vámi však spolupracovat - sami provozujeme web http://www.piratskefilmy.cz v rámci kampaně Odkaz není zločin.
Mozna bych mu odpovedel (pokud se na to cejtis) ze pokud neprestane prudit, tak na nej podam trestni oznameni pro vydirani, neb zadny zakon neporusujes.
BTW: Navic by te musel zalovat/podat na tebe oznameni na slovensku, nacoz se na 99,9999% vykaslou i v pripade, ze bys neco opravdu porusoval.
Jestli jsi Slovák žijící na Slovensku, tak bych se prudou z Česka nenechal vyvést z rovnováhy na 99% tě chtějí jenom zastrašit, ostatně je to jejich náplň práce.