Publicita a obraz strany na veřejnosti

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Zdenek.Slezak
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT manager
Dostal poděkování: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Publicita a obraz strany na veřejnosti

Příspěvek od Zdenek.Slezak »

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli nějaký grafik neudělá plakáty naší skvělé strany ;) U mě ve městě už se s propagací začalo a to né zrovna dobrým způsobem. Základní znak vlajky v černém kruhu je nasprejován na domech atd. To není zrovna publicita kterou potřebujeme.
Kontaktujte mě na facebooku!
Once we are death we are not more the spirit in others stories
sumix
Profese: -
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Publicita a obraz strany na veřejnosti

Příspěvek od sumix »

Plakáty, trička a další propagační předměty by to chtělo (hlavně trička, to je nejlepší způsob pasivní propagace). A od "propagace" sprejováním log na zdi a podobných projevů vandalismu by se ČPS měla jednoznačně a důrazně distancovat (a to hlavně oficiální cestou).
Dalibor.Zahora
Profese: zakládající člen
Dal poděkování: 11325 poděkování
Dostal poděkování: 6503 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalibor.Zahora »

Aktualni priorita je uspesna registrace strany. Na promo bude jeste dost casu.
Jaky zpusob reklamy se zvoli, bude zrejme zalezitosti sjezdu strany. PV asi nejakou zakladni propagaci pripravi, protoze neco byt musi, ale deatilne bych to zatim neresil.
Co se tyce streetartu, ja osobne bych ho nezatracoval. Zneuzivaji ho i velke firmy, napr. v Praze aktualne Radio DJ.
Podle me je streetart, zvlaste pokud je vhodne zvolene misto, naprosto legitimni a naopak pro spolecnost prinosem a jsem proti jeho plosne kriminalizaci. Je to v realu obdona situace jako se stahovanim, kterou prave kritizujeme.
Trochu nechapu tu upenlivou snahu nekterych hrat si za kazdou cenu na Mirky Dusiny, a to zvalste ve spolecnosti, kterou v jejimz vedeni je parta, ktera nema temer zadne skurpule. Od vztycenych prostrednicku pres strileni na autogramiadach.

zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz

Zdenek.Slezak
Kontaktovat uživatele:

Obrázek
sumix

Příspěvek od sumix »

Dalibor Záhora píše:Aktualni priorita je uspesna registrace strany. Na promo bude jeste dost casu.
Jaky zpusob reklamy se zvoli, bude zrejme zalezitosti sjezdu strany. PV asi nejakou zakladni propagaci pripravi, protoze neco byt musi, ale deatilne bych to zatim neresil.
Co se tyce streetartu, ja osobne bych ho nezatracoval. Zneuzivaji ho i velke firmy, napr. v Praze aktualne Radio DJ.
Podle me je streetart, zvlaste pokud je vhodne zvolene misto, naprosto legitimni a naopak pro spolecnost prinosem a jsem proti jeho plosne kriminalizaci. Je to v realu obdona situace jako se stahovanim, kterou prave kritizujeme.
Trochu nechapu tu upenlivou snahu nekterych hrat si za kazdou cenu na Mirky Dusiny, a to zvalste ve spolecnosti, kterou v jejimz vedeni je parta, ktera nema temer zadne skurpule. Od vztycenych prostrednicku pres strileni na autogramiadach.
Neříkám, že sprejovat se nesmí níkde, ale kolik je takových míst, kde se to smí/kde je to vhodné? Snad se tímto nestavíte za vandalismus, jakým sprejování čehokoliv na domy/zdi apod. proti vůli majitele jistě je? Nejenom, že to hyzdí prostředí, ale hlavně si myslím, že opravdu kvalitní sprejeři (pokud mají nějaký speciální název, pak se omlouvám, ale neznám ho :) ) nedělají věci typu čmáranice po zdech, ale tvoří opravdová díla a na poněkud jiných místech (aspoň to je můj dojem).
antonin
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od antonin »

Sorry, ale prisernyho neco.
Zippy píše:Obrázek
Dalibor.Zahora
Profese: zakládající člen
Dal poděkování: 11325 poděkování
Dostal poděkování: 6503 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalibor.Zahora »

Ja mluvil o predevsim o streetartu, graffiti. Ne o tagovani, ktere mi vetsinou pride taky dementni.

zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz

sumix

Příspěvek od sumix »

Dalibor Záhora píše:Ja mluvil o predevsim o streetartu, graffiti. Ne o tagovani, ktere mi vetsinou pride taky dementni.
To se omlouvám, jestli jsem to špatně pochopil, v konkrétních nuancích se nevyznám. Jsem pouze toho názoru, že kde to není povoleno nebo žádáno, se sprejovat nemá :) - asi tak... protože pokud by k tomu docházelo ve spojení s ČPS, akorát by to na ní vrhalo špatné světlo.
Naposledy upravil(a) sumix dne 26 dub 2009, 00:19, celkem upraveno 1 x.
Zdenek.Slezak
Kontaktovat uživatele:

antonin píše:Sorry, ale prisernyho neco.
Zippy píše:Obrázek
Tak udělej lepší. Černobílé aby se dobře tisklo. :roll:
Zdenek.Slezak
Kontaktovat uživatele: