Promítání filmu bez zást.
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Pravidla fóra
V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.
Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek
- Vaclav.Malek
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: filozof času, meta-politik
- Dal poděkování: 1180 poděkování
- Dostal poděkování: 1850 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Promítání filmu bez zást.
Ahoj,
sorry jestli už to někde je... pokud si ještě někdo pamatuje zákon nazpaměť, já už to dávno zapoměl a teď mám jiné starosti... tak se chci zeptat:
Jak je to s tím pokud někdo chce třeba promítat film, ale v ČR neexistuje žádný zástupce autora/výrobce(držitel práv apod.)? Musím o to žádat zástupce/autora přímo v zahraničí?
sorry jestli už to někde je... pokud si ještě někdo pamatuje zákon nazpaměť, já už to dávno zapoměl a teď mám jiné starosti... tak se chci zeptat:
Jak je to s tím pokud někdo chce třeba promítat film, ale v ČR neexistuje žádný zástupce autora/výrobce(držitel práv apod.)? Musím o to žádat zástupce/autora přímo v zahraničí?
- Jakub.Michalek
- Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
- Profese: poslanec
- Dal poděkování: 1116 poděkování
- Dostal poděkování: 5176 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Promítání filmu bez zást.
Ano.
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
- Vaclav.Malek
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: filozof času, meta-politik
- Dal poděkování: 1180 poděkování
- Dostal poděkování: 1850 poděkování
- Kontaktovat uživatele: