Dobrý den,
Chtěl jsem Vám zdělit, že jsem měl v plánu volit ČPS, ovšem po kontaktu se členy na Dnech OKD v Karviné 2009, kdy se chovali arogantně a "jako mistři světa" jsem radikálně změnil názor.
Přišel jsem k nim jako pořadatel a ptal se co chtějí - myslím si, že znalost vět dobrý den a nashledanou není na škodu, a když něco chci, tak se slušně zeptat a nevyjíždět hned ze zákoným právem. Jednalo se o zřízení petičního místa - ovšem informace, že prostranství bylo v záboru a akce je apolitická se setkalo z pochichtáváním, upozornění že parkují v zákazu odpovědí,cituji: "Však si nás tady snadno najdete", (dle triček s logem) a odchodem pryč.
Bohužel jsem zase přišel o stranu, kterou jsem chtěl volit - děkuji za možnost zjistit, jací lidé tuto stranu reprezentují dříve, než jsem vhodil lístek do urny.
Jonáš Vrchovský - Ostrava
Katastrofální chování členů ČPS
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
- Jiri.Rezek
- Krajské předsednictvo
- Profese: výzkumný pracovník
- Dal poděkování: 435 poděkování
- Dostal poděkování: 688 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Katastrofální chování členů ČPS
Předpokládám, že se k tomu zde nařčení lidé vyjádří...
- místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
místostarosta Plzeň 1
-
- Člen KS Praha
- Profese: VŠ pedagog
- Bydliště: trvalé Úvaly u Prahy, přechodné Praha 7, Holešovice
- Dal poděkování: 232 poděkování
- Dostal poděkování: 722 poděkování
K tomu bych jen řekla, že všude jsou jen lidi - a doufám, že ti, kteří tam byli za ČPS se vyjádří a vysvětlí svůj pohled. Sama organizuji různé akce a vím, že všude se dá domluvit a právě slovy "prosím" a "děkuji" se dá projít (skoro) kdekoli.
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Obchodní ředitel
- Dal poděkování: 259 poděkování
- Dostal poděkování: 403 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Na dnekch OKD v Karviné jsme byli. Byl jsem tam samozřejmě osobně a účastnil se diskuze s Vámi. Postavil jste se k tomu poněkud zvláštně, jelikož jsme odešli s tím, že jdeme najít hlavního pořadatele a zeptat se, jak to je ošetřeno, pokud je až zábor atd. Pochopitelně jsme v tu chvíli odjet nemohli a ani to nebylo potřeba, jelikož jste nám sdělil, že vozidla budou muset POSTUPNĚ opustit parkovací zónu před letním kinem, do které jsme bez problémů vjeli (zákaz nebyl vidět či nebyl vůbec) Poté co jsme zjistili, jak se to se záborem má, jsme prostor opustili a zůstali za hranicí, tedy na náměstí, odkud nás později vyštval farář a zastupitelé Vašeho města prostřednictvím městské policie.
Bohužel pořadatelé akce a předpokládám, že jste se pořádání akce účastnil, neměli organizačně akci dobře zvládnutou.Řekl jste nám, že nemáte číslo na hlavního organizátora a že je kdesi u hlavní tribuny, že nevíte, kde konči hranice pozemku a že jste tam pouze proto, aby jste zajistil odjezd vozidel z prostoru před letním kinem.
Mimochodem to číslo neměl nikdo z pořadatelů, nebo nám jej odmítl poskytnout, postupně jsme oslovili všechny lidi, včetně ostrahy, kteří měli s akcí evidentně něco společného vč. stánkařů. Nakonec se nám jej podařilo získat od jakéhosi zástupce banky, která tam měla taky stánek a po cca dvouminutové rozmluvě s hlavním pořadatelem, jsme měli víceméně jasno. Nicméně ani on neměl mapu záboru, řekl nám jen určité záchytné body.
Já osobně si nemyslím, že jsme postupovali nějak protizákonně, naopak jsme se snažili zákon respektovat a také jej respektovali. Nicméně se mi také úplně nelíbilo chování některých našich členů. Bylo to poněkud drsnější, za což se omlouvám. Napomenul jsem je už ve chvíli, kdy jsme Vás minuli a vešli do parku. Dost jasně si tu situaci pamatuji. Na druhou stranu, nedivte se, odevšad nás vyhazují, nezbývá nám nic jiného než využívat všchn možných zákonných prostředků k tomu, abychom dostali prostor lidi oslovit.
Sám jistě víte, že máme právo postavit petiční stánek, ovšem pokud nevíme kde je to možné, tyto informace nutně potřebujeme. Mapu pronajatého prostoru či případně kontakt na někoho, kdo je za to zodpovědný, by měl mít každý, kdo se jako pořadatel akce účastní. Takto to funguje všude včetně většiny technopárty, proč tomu tak nebylo v Karviné a proč jsme byli nuceni hledat zodpovědné lidi a shánět na ně čísla ponechám bez odpovědi.
Mrzí mě, že jsme ve Vás ztratili voliče, nicméně jistě uznáte, že mé argumenty mají něco do sebe.
Bohužel pořadatelé akce a předpokládám, že jste se pořádání akce účastnil, neměli organizačně akci dobře zvládnutou.Řekl jste nám, že nemáte číslo na hlavního organizátora a že je kdesi u hlavní tribuny, že nevíte, kde konči hranice pozemku a že jste tam pouze proto, aby jste zajistil odjezd vozidel z prostoru před letním kinem.
Mimochodem to číslo neměl nikdo z pořadatelů, nebo nám jej odmítl poskytnout, postupně jsme oslovili všechny lidi, včetně ostrahy, kteří měli s akcí evidentně něco společného vč. stánkařů. Nakonec se nám jej podařilo získat od jakéhosi zástupce banky, která tam měla taky stánek a po cca dvouminutové rozmluvě s hlavním pořadatelem, jsme měli víceméně jasno. Nicméně ani on neměl mapu záboru, řekl nám jen určité záchytné body.
Já osobně si nemyslím, že jsme postupovali nějak protizákonně, naopak jsme se snažili zákon respektovat a také jej respektovali. Nicméně se mi také úplně nelíbilo chování některých našich členů. Bylo to poněkud drsnější, za což se omlouvám. Napomenul jsem je už ve chvíli, kdy jsme Vás minuli a vešli do parku. Dost jasně si tu situaci pamatuji. Na druhou stranu, nedivte se, odevšad nás vyhazují, nezbývá nám nic jiného než využívat všchn možných zákonných prostředků k tomu, abychom dostali prostor lidi oslovit.
Sám jistě víte, že máme právo postavit petiční stánek, ovšem pokud nevíme kde je to možné, tyto informace nutně potřebujeme. Mapu pronajatého prostoru či případně kontakt na někoho, kdo je za to zodpovědný, by měl mít každý, kdo se jako pořadatel akce účastní. Takto to funguje všude včetně většiny technopárty, proč tomu tak nebylo v Karviné a proč jsme byli nuceni hledat zodpovědné lidi a shánět na ně čísla ponechám bez odpovědi.
Mrzí mě, že jsme ve Vás ztratili voliče, nicméně jistě uznáte, že mé argumenty mají něco do sebe.
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Obchodní ředitel
- Dal poděkování: 259 poděkování
- Dostal poděkování: 403 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Očekával jsem nějakou reakci od pisatele úvodního postu, začínám to pomalu považovat za provokaci s cílem poškodit ČPS, protože kdyby měl daný člověk zájem komunikovat či případně volt ČPS, určitě by se zapojil do diskuze a navrhl co a jak změnit.
Jde tedy pouze o provokaci?
Jde tedy pouze o provokaci?
Naposledy oživil Anonymous v 20 úno 2017, 14:46