Odvětil jsem, že kiddos jsou vychcánkové a že se nad tím drží ochranná ruka jen kvůli vidině precedenčního sporu.KevSpa
ahoj, hele, nevis jak moc je tahle prekladatelska skupina propojena s piraty? zacinaji byt s tim leaderem tech prekladatelu celkem problemy... jakoze byl i na Edne a vlastne jen proto, aby si delal reklamu na tohle... navic se chysta srat stalym prekladatelum do rady serialu... tohle akorat vyvola dalsi smesnou valku mezi amaterskymi titulkari a dost me mrzi, ze zrovna v tomhle maji prsty pirati... nehlede na to, ze ten dotycny prekladatel podle vsecho dela titulky pres google translator a je to otresna kvalita
https://www.facebook.com/pages/SledujuS ... 9610873240
EDIT: Aha, tuna je disclaimer - http://www.sledujuserialy.cz/preklady/info Takže kucka maj na partajní doméně projekt třetí strany...KevSpa
no jo, ja si to tak trochu myslela, ze tam pirati hrajou tuhle roli... ono totiz doslo ted k tomu, ze ten dotycny prekladatel, co si tam shani prekladatele byl i na edne jako webmaster a pak se zjistilo, ze zaroven dela tohle a jelikoz navic vsude dela ostudu, o te mizerne kvalite titulku ani nemluve... tak ho zrovna vyrazili a on chytil uplny hysterak a ocividne se rozhodl, ze budou prekladat spoustu serialu, co se delaji na edne... ne ze ta by se musela bat konkurence... ale treba zrovna jsem koukala, ze budou delat posledni serii true blood, takhle se do toho vecpat, to je fakt des a nerikam to jen proto, ze zrovna tu ja pod pseudonymem na edne spoluprekladam... kazdopadne to vypada, ze rozpouta nepekne flamy, no... a tim, jak tam v tom pirati figuruji, tak uz zacinaji byt ostatni prekladatele docela nasrano....
Slíbil jsem, že to přednesu, ale nevím, co jako bych s tím měl dělat dalšího. Chraň vás ruka páně, jestli je to vopravdu nějakej pirát, to bysme byli eště za větší čuráky, než jsme mezi titulkářema teď. Jestli o tom někdo víte něco bližšího, tak nahoďte. Protože jestli si někdo na pirátský triko rozeštve titulkáře, tak to bude docela epický fail. Titulkář není žrádlo, titulkář je kámoš.