Název strany - hlasování
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: IT Manager
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Název strany - hlasování
Prosím o váš názor
Naposledy upravil(a) Kamil_Horky dne 21 dub 2009, 23:52, celkem upraveno 2 x.
-
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: Název strany - hlasování
Menší poznámka: Bylo by vhodnější zařadit do ankety víc možností (z diskuze) a vynechat dodatky v závorkách, které zbytečne svojí formou ovlivnůjí úsudek.
-
- Profese: -
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Tak tak, ty dodatky mohou hlasujici tendencne ovlivnovat - kazdy by si prece usudek mel udelat sam.petr.duchek píše:Menší poznámka: Bylo by vhodnější zařadit do ankety víc možností (z diskuze) a vynechat dodatky v závorkách, které zbytečne svojí formou ovlivnůjí úsudek.
-
A vy jste se nechali ovlivnit? 
dodatky jsem tam dal schválně, abych dal hlasujícím stejné informace, jako mám já.

dodatky jsem tam dal schválně, abych dal hlasujícím stejné informace, jako mám já.
-
Ja jsem se ovlivnit nenechal, coz ovsem neznamena, ze se nenecha ovlivnit nekdo jiny (byt podvedome). A hlavne nevim, co na slove "ceska" zavani nacionalismem - CSSD, KDU-CSL nebo KSCM taky nevyznivaji nacionalisticky, byt maji v nazvu "ceska", resp. "Cech a Moravy"Kamil Horký píše:A vy jste se nechali ovlivnit?

-
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Pokud vezmu odpovědi a budu je číst... tak dostanu:Kamil Horký píše:A vy jste se nechali ovlivnit?
Česká Pirátská Strana (zavání to nacionalismem) - to zní celkem dobře, ale nacionalismus?...hmmhmm to se mi moc nezamlouvá
Pirátská Strana (jako všichni v evropě až na Maďary nebo koho) ... aaa to je lepší než to první... už to není nacionalistické a navíc použivají všichni v evropě
Nějaká Jiná Pirátská Strana ... takže něco jiného.. hmmm
Úplně Nějaká Jiná Strana ... a nebo úplně něco jiného??? hmm hmm tak nejlíp asi vychází odpověď čislo 2
bohužel ano nechal jsem se ovlivnit a určitě se nechá víc lidí

-
No vidite. Presne tohle jsem mel na mysli a neprijde mi to spravne.petr.duchek píše:Pokud vezmu odpovědi a budu je číst... tak dostanu:Kamil Horký píše:A vy jste se nechali ovlivnit?
Česká Pirátská Strana (zavání to nacionalismem) - to zní celkem dobře, ale nacionalismus?...hmmhmm to se mi moc nezamlouvá
Pirátská Strana (jako všichni v evropě až na Maďary nebo koho) ... aaa to je lepší než to první... už to není nacionalistické a navíc použivají všichni v evropě
Nějaká Jiná Pirátská Strana ... takže něco jiného.. hmmm
Úplně Nějaká Jiná Strana ... a nebo úplně něco jiného??? hmm hmm tak nejlíp asi vychází odpověď čislo 2
bohužel ano nechal jsem se ovlivnit a určitě se nechá víc lidí
-
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Česká Pirátská Strana (zavání to nacionalismem)
to je, diplomaticky receno, nehorazna nepravda, schvalne se podivejte na http://www.piratpartiet.se/internationalPirátská Strana (jako všichni v evropě až na Maďary nebo koho)
me samotneho to taky zajimalo, jestli vetsina piratskych stran ma v nazvu i zemi puvodu, a je to tak, ze ma!
-
Máte pravdu, za tu dezinformaci se omlouvám a je to opraveno.Ondra píše:Česká Pirátská Strana (zavání to nacionalismem)to je, diplomaticky receno, nehorazna nepravda, schvalne se podivejte na http://www.piratpartiet.se/internationalPirátská Strana (jako všichni v evropě až na Maďary nebo koho)
me samotneho to taky zajimalo, jestli vetsina piratskych stran ma v nazvu i zemi puvodu, a je to tak, ze ma!
Někde jsem to přečetl a neověřil si to.
Ještě jednou se omlouvám.
Uvidíme, jak se teď změní preference

Naposledy upravil(a) Kamil_Horky dne 21 dub 2009, 23:53, celkem upraveno 1 x.
-
Jeste jste zapomnel upravit tu druhou moznostKamil Horký píše:Máte pravdu, za tu dezinformaci se omlouvám a je to opraveno.
Někde jsem to přečetl a neověřil si to.
Ještě jednou se omlouvám.

EDIT: omlouvam se, ted jsem si vsimnul, ze i ta byla zmenena

Naposledy upravil(a) sumix dne 22 dub 2009, 00:08, celkem upraveno 1 x.