Pirateleaks

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

anonymous24
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Pirateleaks

Příspěvek od anonymous24 »

Dárek od skupiny Anonymous https://pirateleaks.online/

anon1925
Dal poděkování: 62 poděkování
Dostal poděkování: 161 poděkování

Re: Pirateleaks

Příspěvek od anon1925 »

"23. října 2024 se Česká pirátská strana, pod vlivem manipulativního hlasování řízeného cizími infiltrátory, zřekla svých nejhlubších hodnot – boje za svobodu informací a transparentnost v politice. Skupina bývalých členů, kteří odmítají zaprodání ideálů, požádala hnutí Anonymous o vytvoření tohoto prostoru. Tento server je útočištěm pro skutečné Piráty, kde mohou sdílet důkazy v podobě screenshotů a textů z vnitřní komunikace, aby pravda nebyla umlčena. Otevřenost a svoboda slova zde nezemřou. Každý, kdo stojí za původními zásadami, zde může anonymně vytvořit účet a zveřejňovat materiály z uzavřených fór a jiných komunikačních kanálů. Zásadně doporučujeme chránit svou identitu. Používejte falešná jména a smyšlené e-maily, protože stoprocentní ochranu nemůžeme garantovat."

@Anonymous24 Ze zvedavsti, mohl by jsi napsat svuj vek? Cele mi to prijde jako neco, co bych udelal ja kdyz jsem byl hodne mlady. BTW. ono jde zadat "hnuti Anonymous"? Ja myslel, ze to je hromada jednotlivcu zajimava hlavne tim, ze zadne hnuti netvori. Jako za me v pohode ale predpokladam, ze na nove misto bude prispivat jenom autor sam, ostatni budou jako do ted leakovat novinarum jako dospelejsi Pirati. :-D

Jiri.Rezek
Krajské předsednictvo
Profese: výzkumný pracovník
Dal poděkování: 435 poděkování
Dostal poděkování: 688 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Rezek »

anonymous24 píše: 23 říj 2024, 02:12

Krtku, nech toho...

1. místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
    místostarosta Plzeň 1
Lukas.Novy
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Sorry, ale na tohle ja cas nemam :)) Ja to frkam rovnou na svuj facebook :)

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

anon1925
Dal poděkování: 62 poděkování
Dostal poděkování: 161 poděkování

Příspěvek od anon1925 »

Jiri.Rezek píše: 23 říj 2024, 08:40
anonymous24 píše: 23 říj 2024, 02:12

Krtku, nech toho...

I Krtek uz ma 35 nebo kolik a musel se od cednikovych dob zmenit. Na vyhlasovani poslednich voleb jsem se s nim bavil a byl to normalni chlap. Tohle bude nejaka nova generace Krtka nebo nekoho jineho.

Ale jeste jsem nad tim premyslel a myslim, ze je to cele o nepochopeni leakerstvi. Puvodni wikileaks se snazily anonymizovat zdroje uniku proti vladam velmoci s celym jejich vysetrovacim aparatem. Kdyz se tu snazi byt nekdo za rebela proti Piratum, kde jsem si nikdy nevsiml zadne prehnane snahy vynasecstvi nekomu dokazat a potrestat dotycneho (ale treba jenom mijim ty spravne kauzy, to je mozne), tak je to hlavne devalvujici pro to slovo leaks jako takove... Ale jestli se pres to nekdy zverejni neco skandalniho, co bychom od sebe necekali, tak pred dotycnym smeknu i kdyby jen virtualne a neznamemu anonymovi.

Lukas.Novy
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Kdyz se tu snazi byt nekdo za rebela proti Piratum, kde jsem si nikdy nevsiml zadne prehnane snahy vynasecstvi nekomu dokazat a potrestat dotycneho (ale treba jenom mijim ty spravne kauzy, to je mozne),

Mno vidis a me uz rozhodci organy potrestali dvakrat za vynaseni a pritom jsem ani jednou nic nevynesl :)

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“