- od Danir » 14 říj 2017 13:34
od Danir » 14 říj 2017 15:11
od NotMyCent » 16 říj 2017 21:00
od rubydup » 17 říj 2017 21:53
od Fido789 » 18 říj 2017 12:43
od Fido789 » 18 říj 2017 22:30
od Fido789 » 19 říj 2017 01:27
od Fido789 » 19 říj 2017 10:07
od nagaCZ » 19 říj 2017 15:26
Ivan Bartoš - Antifa ?
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Vojtech.Voparil
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: programátor
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Re: Ivan Bartoš - Antifa ?
Nebylo to během jednoho dne...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Voparil za příspěvky (celkem 3):
- Vojtech.Pikal, Vit.Fux, V__
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No právě... na socsítích. Přirozená reakce je ověřit to na socsítích.
Ale OK, buďme optimisti. ano, pane "Fido789", máte pravdu úplně ve všem a dnes jsou přece ty volby. Omlouvám se za všechna příkoří, která jsem Vám kdy způsobil i za všechna, která vám potenciálně způsobím pod všemi možnými i nemožnými identitami, o nichž nemám absolutně přehled
Ale OK, buďme optimisti. ano, pane "Fido789", máte pravdu úplně ve všem a dnes jsou přece ty volby. Omlouvám se za všechna příkoří, která jsem Vám kdy způsobil i za všechna, která vám potenciálně způsobím pod všemi možnými i nemožnými identitami, o nichž nemám absolutně přehled

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvek:
- V__
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je tady možnost, že původní výkop, se kterým si dal někdo tolik práce, že sem prdl obrázek v nadživotní velikosti, byl trolling. Který normální člověk nahraje obrázek, místo aby poslal link?
A náledně to tady našel Fido789 a reagoval bezelstně... jo, to by šlo. Cajk.
A náledně to tady našel Fido789 a reagoval bezelstně... jo, to by šlo. Cajk.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvky (celkem 2):
- anonym2064, V__
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
Jenže ony nejsou jen na socsítích, ale i ve webových médiích (či v jejich diskusích), a to pak skutečně tazatel musí jít pro odpověď za Piráty, tedy buď na FB nebo sem.Roman.Kucera píše:No právě... na socsítích. Přirozená reakce je ověřit to na socsítích.
Nejde o nahraný obrázek, jde o obrázek z externího zdroje vložený pomocí bbcode img. Pochází z FB. Což nahrává tvé hypotéze, že začátek byl trolling, protože u obrázku nalezeného na FB by bylo logičtější ptát se na pirátském FB.Roman.Kucera píše:Ještě je tady možnost, že původní výkop, se kterým si dal někdo tolik práce, že sem prdl obrázek v nadživotní velikosti, byl trolling. Který normální člověk nahraje obrázek, místo aby poslal link?
Fajn. Tak už buďme v klidu, zítra předvolební šílenství skončí. (A začne povolební.)Roman.Kucera píše:A náledně to tady našel Fido789 a reagoval bezelstně... jo, to by šlo. Cajk.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 2):
- Vojtech.Pikal, V__
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
-
Hypotéze nenahrává vůbec nic. Dotyčný položil slušnou formou dotaz, tečka. To, proč tak učinil tady a ne na fb je naprosto irelevantní, mohla ho k tomu vést potřeba zachovat soukromí nebo náhoda, to je jedno.Martin.Kucera píše:Nejde o nahraný obrázek, jde o obrázek z externího zdroje vložený pomocí bbcode img. Pochází z FB. Což nahrává tvé hypotéze, že začátek byl trolling, protože u obrázku nalezeného na FB by bylo logičtější ptát se na pirátském FB.Roman.Kucera píše:Ještě je tady možnost, že původní výkop, se kterým si dal někdo tolik práce, že sem prdl obrázek v nadživotní velikosti, byl trolling. Který normální člověk nahraje obrázek, místo aby poslal link?
Pan (Roman) Kučera opakovaně z daných vstupů implikuje naprosto chybné závěry a tyto není schopen sdělit světu bez toho, aby v každém ze svých příspěvků někoho neinzultoval. Klobouk dolů před piráty typu pana Vopařila, který je schopen se proti tomuto vymezit, ale upřímně, čekal bych, že se tady takových najde mnohem více.
-
Zdravím. Taky mě sem zavedl google. Reakce Romana Kučery mi také přijde nepřiměřená. Předpokládám že podpis zde na fóru nekoreluje se stranickými funkcemi a podpis "Garant svobody pRojevu" je pouze osobní invence člověka s nickem Roj. Navíc předseda krajskeho sdružení v Praze je Ondřej Profant viz https://praha.pirati.cz/lide/.
Teď jsem to trochu prohledal. Roman zřejmě garant je, zrejme je místopředseda krajského sdružení. Takže trochu fail. Chápu podezření na trolly, ale ta reakce je smutná.
PS. V tom aby se prase vyznalo, fórum, Wiki, hlavní web, redmine.
Teď jsem to trochu prohledal. Roman zřejmě garant je, zrejme je místopředseda krajského sdružení. Takže trochu fail. Chápu podezření na trolly, ale ta reakce je smutná.
PS. V tom aby se prase vyznalo, fórum, Wiki, hlavní web, redmine.

- Josef.Kadlecek
- Člen KS Praha
- Profese: revizní technik elektro, energetik
- Dal poděkování: 704 poděkování
- Dostal poděkování: 759 poděkování
Ivan a Antifa. Mladická nerozvážnost? Kolik mu je na tý prehistorický fotce? Vždyť tam je mladej cumlík co drží kus hadru. Dlažky nehází. V jeho lobbyistických kontaktech taky nic. Pro mě historka okresního formátu uzavřená v minulém tisíciletí.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvky (celkem 3):
- Vit.Fux, Pavel.Nazarsky, V__
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
-
- Profese: ...
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 173 poděkování
Ty jsi taky cumlík. Uprchlíci se řešili v minulém tisíciletí? Ta fotka je max 2 roky stará, řekl bych loňská. Mysli hlavou.Josef.Kadlecek píše:Ivan a Antifa. Mladická nerozvážnost? Kolik mu je na tý prehistorický fotce? Vždyť tam je mladej cumlík co drží kus hadru. Dlažky nehází. V jeho lobbyistických kontaktech taky nic. Pro mě historka okresního formátu uzavřená v minulém tisíciletí.
-
- Dal poděkování: 2556 poděkování
- Dostal poděkování: 2719 poděkování
tak šup, předpaž a utíkej volit.Fido789 píše:Řeknete někdo panu Kučerovi, že jsou dneska volby, nebo mu to mám říct já?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym2064 za příspěvek:
- V__
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11092 poděkování
- Dostal poděkování: 8913 poděkování
A Martin Shánil je další, co nepředpokládá dobrou vůli a nepochopil poznámku. "dneska jsou volby" znamená, že dneska je logicky větší zájem, když jsou volby.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvky (celkem 3):
- Pavel.Moravec, Petr.Karlik, V__