PP-UA

Informace a reporty ze zahraničních stran a jiných Pirátských organizací

Moderátor: Zahraniční

Pravidla fóra
Ke každé straně (organizaci) založte vlastní vlákno. Je-li třeba se stranou začít organizovat nějaký projekt, založte samostatné vlákno ve fóru ZO.
(Působí-li v zemi více organizací, založte ke každé samostatné vlákno.)
Mikulas.Peksa
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: fyzik v IT
Dal poděkování: 2740 poděkování
Dostal poděkování: 4633 poděkování

Re: PP-UA

Příspěvek od Mikulas.Peksa »

Hmm, to je ale nechutné chování, vsadím se, že je v tom rasistický podtext.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvek:
Vojtech.Pikal
Mám blog, jsem na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Mastodonu.

Chcete se zapojit do evropské politiky? Náš konzultační tým na Mattermostu evropských Pirátů najdete zde!
Homo.Pyratus
Profese: Pyratství
Dal poděkování: 549 poděkování
Dostal poděkování: 191 poděkování

Příspěvek od Homo.Pyratus »

do svedskych saun nebo bruselu by se jelo hned, ale z organizovat neco smerem na vychod nebo treba do syrie vam moc nejde.-) je videt ze tu zadni pirati nejsou, jste jen banda sracu co dokazou stavet jen sve babovicky, ale cizi vam uz moc podporit nejdou.-)))
jen pravy pyrat prijme kohokoli na palubu.-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Homo.Pyratus za příspěvek:
Mikulas.Peksa
Mikulas.Peksa
Profese: fyzik v IT
Dal poděkování: 2740 poděkování
Dostal poděkování: 4633 poděkování

Příspěvek od Mikulas.Peksa »

Homo Pyratus píše:do svedskych saun nebo bruselu by se jelo hned, ale z organizovat neco smerem na vychod nebo treba do syrie vam moc nejde.-) je videt ze tu zadni pirati nejsou, jste jen banda sracu co dokazou stavet jen sve babovicky, ale cizi vam uz moc podporit nejdou.-)))
Brusel lze financovat z rozpočtu EU, získat rozpočet na UA není zase tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.
Mám blog, jsem na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Mastodonu.

Chcete se zapojit do evropské politiky? Náš konzultační tým na Mattermostu evropských Pirátů najdete zde!
Homo.Pyratus

Mikulas.Peksa píše:
Homo Pyratus píše:do svedskych saun nebo bruselu by se jelo hned, ale z organizovat neco smerem na vychod nebo treba do syrie vam moc nejde.-) je videt ze tu zadni pirati nejsou, jste jen banda sracu co dokazou stavet jen sve babovicky, ale cizi vam uz moc podporit nejdou.-)))
Brusel lze financovat z rozpočtu EU, získat rozpočet na UA není zase tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.

za to usili by to stalo.-)
Petr.Bajgar
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Příspěvek od Petr.Bajgar »

ZO tedy přišlo o A.Poleščuka, který udržoval kontakt s kolegy v PP-UA a PP-RU.

Chci se proto zeptat, jestli ZO vyvíjí nějakou aktivitu k získání náhrady za A.Poleščuka pro komunikaci s kolegy v PP-UA a PP-RU případně dalšími kolegy v zemích na východ od EU :?:

Zajímá mě to protože jsem k této činnosti svého času přemluvil Andreje já a to po návštěvě setkání kolegů v KS KHK za kterou mě mimochodem v KS KHK hostující ochránce práv blikacích okrádadel chtěl fyzicky inzultovat přesto, že jsem průběh tohoto setkání naprosto ničím nenarušil.
Možná by se k hledání kontaktní osoby pro PP-UA a východ obecně mohl a jsem přesvědčen také měl vyjádřit I.Vašíček, který v minulosti podle mého velice neblahým a nekonstruktivním způsobem komentoval vývoj na Ukrajině.

Některým rádoby Pirátům viditelně vyhovuje spíš stagnace než růst našich schopností.
Homo.Pyratus

petricku, tak se oto postarej sam, furt neustale jen to a tohle.-) uz odpluj treba do .........-)))
Petr.Bajgar
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Homo Pyratus píše:petricku, tak se oto postarej sam, furt neustale jen to a tohle.-) uz odpluj treba do .........-)))
Maskot si opět kálí do vlastní kušny. Klidně dál šaškuj v kostýmu, je to určitě lepší než kdyby jsi zase směřoval do basy za nějaké zločiny. Klidně si i mysli, že nemáš hlavu plnou mokrého zapařeného sena.

Jak už jsem psal, k tomu aby si A.Poleščuk vzal na starosti komunikaci s kolegy v PP-UA a PP-RU jsem ho přesvědčil já. Co jsem ale nedokázal bylo ubránit ho opakovaným nesmyslným útokům především od I.Vašíčka a udržet u A. Poleščuka zájem a přesvědčení, že my Piráti jsme právě jeho stranou, ve které má smysl zůstat a dál s námi spolupracovat.

Pokud bych měl možnost jezdit na jednání Krajských sdružení jednal bych s dalšími kolegy o potřebě účasti na činnosti ZO + dalších odborů a hlavně na činnosti jednotlivých KS-MS a vzájemné součinnosti mezi KS, MS a jednotlivýmy členy a příznivci PP-CZ a dalšími PP.
Homo.Pyratus

moznost mas, nikdo ti nebrani ty blbecku.-)))
B_Pat
Příznivec Pirátů – Liberecký kraj
Profese: technik
Dal poděkování: 148 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování

Příspěvek od B_Pat »

Chtělo by to nějaký nový info, pokud existuje kontakt, vzhledem k prezidentským volbám na UA a tak...
Marketa.Gregorova
Republikový výbor
Profese: europoslankyňa
Dal poděkování: 485 poděkování
Dostal poděkování: 2213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marketa.Gregorova »

@Marek.Necada je v kontaktu s ruskými Piráty, neví on či @Alexandr.Mansurov více i k těm ukrajinským?

Z mých osobních posledních informací se bohužel obávám, že momentálně a efektivně neexistují.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marketa.Gregorova za příspěvky (celkem 3):
Vojtech.Pikal, Ivan.Sirko, Marek.Necada
Odpovědět

Zpět na „Flagship“