Ja jako chapu tu tendenci alle prijde mi to jako takovy kratkozraky reseni no. Pomoc potrebujou ty lidi primarne proto, ze vetsinou nejaký negativum je dostalo do tý situace to udelat, nechci spekulovat jaké, ale nemyslim si ze by lidi se by defaultl rodili jak zmrdi a zaroven ffakt dost fandim psychoterapii.Martin.Kucera píše: ↑09 led 2020, 16:44Hele, dokážu pochopit, že pomoc potřebuje i ožraléj blb, kterej způsobil autonehodu a úmrtí několika lidí (protože patrně neměl v úmyslu někoho zabít), ale na druhé straně je potřeba zabránit tomu, aby to mohl zopakovat, což znamená izolovat ho a) od alkoholu, b) od aut.Michal.Ketner píše: ↑09 led 2020, 16:28Nevim no, ja ja jako chapu ze vetsina mate naprogramovano od detstvi ze spatny veci ma prijit trest a ten clovek ma za to trpet, ale v dospelostii byste se z toho, tak nejak mohli posunout, kdyz uz se chcete tvarit humane, a premejslelt jak tem lidem pomoc, protoze vetsina veznejch potrebuju primarne pomoc a ne jeste mu nalozit.
Ja teda nevim, ale imho vedomi toho ze jsi nekoho zabil, je pro toho cloveka radove horsi nez to ze ho zavres.